Gość 01.06.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ewa, ale mieliście udany Dzień Dziecka, tyle prześlicznych mebli. Można się tylko pozachwycać Twoim domkiem i ogrodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Ewka jakie ladne mebelki. No wlasnie, bo Klose mi sie tez podobaja mebelki, tylko, ze bardzo sa drogie. Dobrze, ze udalo Ci sie znalezc taka okazje. Powiesz nam potem, czy meble sa warte swojej ceny? Mi tez sie podobaly mebelki - brw, ale ostatnio juz kilka razy natknelam sie na zla opienie o jakosci tych mebli i chyba bede szukac czegos innego. Czekam wiec na Twoja ocene kolejnej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 01.06.2006 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Śliczne mebelki. Każdy chciałby mieć taki Dzień Dziecka.Kupowałaś w Dobrodzieniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.06.2006 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 witam moje śliczne koleżanki ( Sonika - zapomniałaś o mnie ???? ) mebelki są piękniejsze w rzeczywistości niż na zdjęciach .....ich wykonanie jest rewelacyjne i bez zarzutu ...to jest po prostu nie do opisania .Jakiś Anioł zesłał mi mojego kolegę tydzień temu ,a ten tak przypadkiem powiedział mi o tym kiermaszu Pojechałam tam wczoraj nie obiecując sobie za wiele ,bo myślałam że z wyprzedaży i ekspozycji to może być tandeta lub poobijane -uszkodzone lub tym podobne historie .A tu taka niespodzianka ........ np.....ta lampa kosztowała 659zł ....a kupiłam ją za 40 zł http://img185.imageshack.us/img185/9461/lampa8ix.jpg i te komody i ten szklany stolik zakochałam sie w nim od pierwszego wejrzenia chociaż nie miałm pojęcia ,że kosztuje 3000zł .......zapłaciłam za niego 900zł...... Wydaliśmy 5000zł na meble warte ok 15000zł moje wakacje spędziłam w Dobrodzieniu ale nie żałuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2006 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ja też nie miałabym nic przeciwko takim wakacjom w Dobrodzieniu Ew-ka mebelki śliczne...a stół poprostu moje marzenie...zazdroszczę ci tych wakacji ale tak pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.06.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 monka - wiesz na pewno ,że dom bardziej cieszy niż najpiękniejsze wyjazdy ....choć te drugie tez są miłe ale to może kiedyśśśś...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 no i dotarłam i pooglądałam mebelki komody podobają mi się najbardziej ...no i lampa za 40zł (!!!!!!) również Zaraz muszę sprawdzić jak daleko mam do Dobrodzienia A skąd wziąż termin takich kiermaszy? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.06.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 takie kiermasze są co jakiś czas ...nie ma terminow .....in organizowane są lokalnie w głównej siedzibie Klera w Dobrodzieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 takie kiermasze są co jakiś czas ...nie ma terminow .....in organizowane są lokalnie w głównej siedzibie Klera w Dobrodzieniu masz tam jakieś wtyki? skąd wziąć termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.06.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 takie kiermasze są co jakiś czas ...nie ma terminow .....in organizowane są lokalnie w głównej siedzibie Klera w Dobrodzieniu masz tam jakieś wtyki? skąd wziąć termin? niestety ......nie ma terminów regularnych ......a dowiedziałam sie przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.06.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 takie kiermasze są co jakiś czas ...nie ma terminow .....in organizowane są lokalnie w głównej siedzibie Klera w Dobrodzieniu masz tam jakieś wtyki? skąd wziąć termin? niestety ......nie ma terminów regularnych ......a dowiedziałam sie przypadkiem a to szkoda może znajdziemy kogoś na forum kto jest z Dobrodzienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.06.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 To ja też chcę info o terminach i gdzie ten Dobordzień idę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 02.06.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ew-ka to fantastyczne zakupy, a wakacje może jakieś tańsze uda się zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Gratuluję udanych zakupów! Piękne rzeczy, a jak jeszcze do tego dodać satysfakcję z "wyłapania" okazji, to się wcale nie dziwię, że na stole pojawił się napój wyskokowy Super mebelki! Dla mnie największa bomba to ten stoli kawowy. Cud! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.06.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Ew-ka Podziwiam zdjecia Twojego domu i zastanawiam się jak zostało wykonane połączenie kafli i parkietu (ten łuk ). Piękne! Co tam jest na łączeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2006 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 witam moje śliczne koleżanki ( Sonika - zapomniałaś o mnie ???? ) Już nastąpiła pełna rehabilitacja . A ten Dobrodzień to daleko? Zdradź szczegóły. Dużo osób przyjeżdża na taki kiermasz i czy trzeba się bić o mebelki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ew-ka Podziwiam zdjecia Twojego domu i zastanawiam się jak zostało wykonane połączenie kafli i parkietu (ten łuk ). Piękne! Co tam jest na łączeniu? na łączeniu jest tylko gięta listwa -kupiona w sklepie z płytkami Sonika -Dobrodzień jest w Opolskiem .......15 km ode mnie najwcześniej jakaś wyprzedaż będzie za rok ......jak się dowiem -dam znać .......a ludzi było dużo ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 04.06.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Gratulacje z okazji rocznicy. Masz piękne kostki przed domem, a ogród też robi wrażenie. O meblach to już nie wspomnę. No i że też Ci się chce tyle pisać w tym dzienniku ... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.06.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ewka, wszystkiego dobrego z okazji rocznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2006 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ewciu wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts