Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewka jakie ladne mebelki. No wlasnie, bo Klose mi sie tez podobaja mebelki, tylko, ze bardzo sa drogie. Dobrze, ze udalo Ci sie znalezc taka okazje. Powiesz nam potem, czy meble sa warte swojej ceny?

Mi tez sie podobaly mebelki - brw, ale ostatnio juz kilka razy natknelam sie na zla opienie o jakosci tych mebli i chyba bede szukac czegos innego.

Czekam wiec na Twoja ocene kolejnej firmy. :D

witam moje śliczne koleżanki ( Sonika - zapomniałaś o mnie ???? :wink: )

mebelki są piękniejsze w rzeczywistości niż na zdjęciach .....ich wykonanie jest rewelacyjne i bez zarzutu ...to jest po prostu nie do opisania .Jakiś Anioł zesłał mi mojego kolegę tydzień temu ,a ten tak przypadkiem powiedział mi o tym kiermaszu :D Pojechałam tam wczoraj nie obiecując sobie za wiele ,bo myślałam że z wyprzedaży i ekspozycji to może być tandeta lub poobijane -uszkodzone lub tym podobne historie .A tu taka niespodzianka ........

np.....ta lampa kosztowała 659zł ....a kupiłam ją za 40 zł :o

http://img185.imageshack.us/img185/9461/lampa8ix.jpg

i te komody i ten szklany stolik :D zakochałam sie w nim od pierwszego wejrzenia chociaż nie miałm pojęcia ,że kosztuje 3000zł .......zapłaciłam za niego 900zł...... :D

Wydaliśmy 5000zł na meble warte ok 15000zł :D

moje wakacje spędziłam w Dobrodzieniu :D ale nie żałuję :D :D :D

takie kiermasze są co jakiś czas ...nie ma terminow .....in organizowane są lokalnie w głównej siedzibie Klera w Dobrodzieniu :D

masz tam jakieś wtyki? :wink: skąd wziąć termin?

niestety ......nie ma terminów regularnych ......a dowiedziałam sie przypadkiem 8)

a to szkoda ;-) może znajdziemy kogoś na forum kto jest z Dobrodzienia? 8)

Gratuluję udanych zakupów!

Piękne rzeczy, a jak jeszcze do tego dodać satysfakcję z "wyłapania" okazji, to się wcale nie dziwię, że na stole pojawił się napój wyskokowy :wink:

Super mebelki!

Dla mnie największa bomba to ten stoli kawowy. Cud! :lol:

Ew-ka

Podziwiam zdjecia Twojego domu i zastanawiam się jak zostało wykonane połączenie kafli i parkietu (ten łuk :o :p ).

Piękne! Co tam jest na łączeniu?

na łączeniu jest tylko gięta listwa -kupiona w sklepie z płytkami :D

Sonika -Dobrodzień jest w Opolskiem .......15 km ode mnie :wink:

najwcześniej jakaś wyprzedaż będzie za rok ......jak się dowiem -dam znać :D .......a ludzi było dużo ....... :D