Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

o kurczę .....życzenia z okazji rocznicy :D :D :D

ale miło z Waszej strony ....bardzo dziękuję .....my od rana dzisiaj wspominamy co było w zeszłym roku :wink:

za chwilę odwozimy naszą Kaśkę do Częstochowy na pociąg do Krakowa ( ma lepsze połączenie) , a pojutrze córuchna wylatuje na festiwal do Wlk .Brytanii :D :D :D

ale sie tym naszym dzieciakom świat zrobił mały 8) na koncert leci samolotem za 160zł :D

o kurczę .....życzenia z okazji rocznicy :D :D :D

ale miło z Waszej strony ....bardzo dziękuję .....my od rana dzisiaj wspominamy co było w zeszłym roku :wink:

za chwilę odwozimy naszą Kaśkę do Częstochowy na pociąg do Krakowa ( ma lepsze połączenie) , a pojutrze córuchna wylatuje na festiwal do Wlk .Brytanii :D :D :D

ale sie tym naszym dzieciakom świat zrobił mały 8) na koncert leci samolotem za 160zł :D

:lol: :lol: :lol:

Ew-ka- ja tak nieśmiało, w to Twoje święto- dołączam się do życzeń.

Ja w sprawie wanny. Napisz proszę o tej wannie więcej- czy siedzisko jest o'key, czy kupiłabyś jeszcze raz wannę z takim siedziskiem, czy nie jest za duża. Ja mam w tej mojej D06 wszystko przygotowane pod tę wannę i się wacham. Dodam, że okropnie lubię się moczyć w wannie i nie wiem czy to siedzisko w jakiś sposób zakłoci ten komfort. A może kupić wannę asymetryczną bez tego siedziska? Muszę kupić na pewno coś asymetrycznego o wymiarach 160x100. Proszę o odpowiedź.

Beaty....wanna jest ok ,ale ........siedzisko do wykorzystania przy kąpielach we dwoje ale w samotnych -zupełnie bez sensu :-? mogłam się zdecydować na wannę ciut większą ,a mam 160 cm...... bo nie mogę się cała zanurzyć .Zresztą korzystałam z niej dopiero kilka razy ,bo raczej biorę prysznic :D

Ew-ka

Rok od przeprowadzki....ale ten czas zleciał, wydawało się, że to tak nie dawno, no cóż, upływ czasu jest bezlitosny.

Przyjmij gratulki ode mnie i M. i pozdrów Henia :D

Mebelki piękne, szczęściara jesteś.

Przyjadę na kawę, poproszę w tej zastawie ecru... :D

Ew-ka :D

Mebelki piękne, szczęściara jesteś.

Przyjadę na kawę, poproszę w tej zastawie ecru... :D

kiedy będziesz na kawie ??? zapraszam serdecznie :D Heniutek dziekuje i ściska mocniście :D :D :D

mebelki rzeczywiście niesamowite -wciąż jestem w szoku :o

Dzisiaj byłam w OBI i widziałam lampę za.....899zł ,którą mój kolega kupił za 80zl :D :D :D :D :D

możesz sobie wyobrazić jego minę jak do niego zadzwonlam z taka informacją ???? :wink:

-jeszcze tylko muszę pomalować ściany na jakiś kolorek (wszędzie mam ecru ) i będzie cudnie :D

za rok myślę ,że też będzie taka wyprzedaż -może się załapiesz -zbieraj kasiorkę 8)

to co z tym przyjazdem do nas ????? zabieraj M. i przyjeżdżajcie :D w zastawie Villa Italia kawka smakuje rewelacyjnie -sprawdź sama :D

Kusisz Ew-ka :D

Za rok to może już podłogi będą, więc zakup mebli jak najbardziej, pilnuj terminów, plizzzzz !!!

A kawy w takiej zastawie nie odmówię, nie chce przyjść Mahomet do góry, więc przyjdzie góra do Mahometa :wink: , bądź gotowa, bo mogę zapukać niespodziewanie :D

Kusisz Ew-ka :D

Za rok to może już podłogi będą, więc zakup mebli jak najbardziej, pilnuj terminów, plizzzzz !!!

A kawy w takiej zastawie nie odmówię, nie chce przyjść Mahomet do góry, więc przyjdzie góra do Mahometa :wink: , bądź gotowa, bo mogę zapukać niespodziewanie :D

jestem zwarta i gotowa :D :D :D

Zielona -pamiętam ,kiedy onegdaj zasiadałam nieśmiało przed kompem i przeglądałam Forum ....Twój dziennik był moim idolem :D Jak ja Ci zazdrościłam :wink: Z zapartym tchem przeglądałam każdy wpis a zdjęcia wręcz pochłaniałam z wypiekami 8) A tu prosze ....ja też już mieszkam i odpowiedam na wpisy tych co dopiero zaczynają swoją przygodę z domem .......Jak to się fajnie kręci na tym świecie :D

Kasiu ....bardzo dziękuje za życzenia i Tobie również składam gratulacje na rocznicę zamieszkania :D :D :D :D

Dzięki za dobre słowa :D

Ivo- życzenia wcale nie spóźnione ,bo własciwie to ja wprowadziłam sie 8 czerwca , a 4 -go Heniek , 6 -go Dawid a Kaśka 12 czerwca :D :D :D Tak ,że cały tydzień możemy świętować :D :D :D

Frosch .....będę podziwiać Twój nowy salon ....wszystkiego najlepszego :D

Ivo- życzenia wcale nie spóźnione ,bo własciwie to ja wprowadziłam sie 8 czerwca , a 4 -go Heniek , 6 -go Dawid a Kaśka 12 czerwca :D :D :D Tak ,że cały tydzień możemy świętować :D :D :D

aaaa, to tak na raty sie wprowadzaliście :lol: czyli dziś świętujemy przeprowadzkę przystojnego Dawida :wink:

aaaa, to tak na raty sie wprowadzaliście :lol: czyli dziś świętujemy przeprowadzkę przystojnego Dawida :wink:

na raty, bo nie było jeszcze podłączonego gazu i nie miałabym jak wziąć prysznic przed pracą ......A muszę przypomnieć ,że rok temu o tej porze był UPAŁ !!!!!!...... :D

Witaj Ew-ka zrobiłam sobie dzisiaj super przyjemność - przeczytałam Twój dziennik :p (cały od deski do deski)

Napełnił mnie optymizmem i wiele Twoich pomysłów pasuje do mojego wymarzonego domku, mam nadzieję że mogę z nich skorzystać(skopiować) :oops: Serdecznie pozdrawiam i gratuluję I ROCZNICY W DOMKU !! :lol: :lol: :lol:

Kasiu ......cieszę się ,że przydadza Ci się moje wypociny :D możesz kopiować ,zrzynać i odgapiać ile chcesz :D jak się podoba - proszę bardzo :D :D :D

ja w trakcie budowy namiętnie czytywałam dzienniki innych forumowiczów i wiem z doświadczenia jakie ważne to były chwile :D