Mohag 04.06.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 http://img90.imageshack.us/img90/1628/285460qu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 o kurczę .....życzenia z okazji rocznicy ale miło z Waszej strony ....bardzo dziękuję .....my od rana dzisiaj wspominamy co było w zeszłym roku za chwilę odwozimy naszą Kaśkę do Częstochowy na pociąg do Krakowa ( ma lepsze połączenie) , a pojutrze córuchna wylatuje na festiwal do Wlk .Brytanii ale sie tym naszym dzieciakom świat zrobił mały na koncert leci samolotem za 160zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.06.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 o kurczę .....życzenia z okazji rocznicy ale miło z Waszej strony ....bardzo dziękuję .....my od rana dzisiaj wspominamy co było w zeszłym roku za chwilę odwozimy naszą Kaśkę do Częstochowy na pociąg do Krakowa ( ma lepsze połączenie) , a pojutrze córuchna wylatuje na festiwal do Wlk .Brytanii ale sie tym naszym dzieciakom świat zrobił mały na koncert leci samolotem za 160zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 04.06.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ew-ka- ja tak nieśmiało, w to Twoje święto- dołączam się do życzeń. Ja w sprawie wanny. Napisz proszę o tej wannie więcej- czy siedzisko jest o'key, czy kupiłabyś jeszcze raz wannę z takim siedziskiem, czy nie jest za duża. Ja mam w tej mojej D06 wszystko przygotowane pod tę wannę i się wacham. Dodam, że okropnie lubię się moczyć w wannie i nie wiem czy to siedzisko w jakiś sposób zakłoci ten komfort. A może kupić wannę asymetryczną bez tego siedziska? Muszę kupić na pewno coś asymetrycznego o wymiarach 160x100. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Beaty....wanna jest ok ,ale ........siedzisko do wykorzystania przy kąpielach we dwoje ale w samotnych -zupełnie bez sensu mogłam się zdecydować na wannę ciut większą ,a mam 160 cm...... bo nie mogę się cała zanurzyć .Zresztą korzystałam z niej dopiero kilka razy ,bo raczej biorę prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.06.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ew-ka Rok od przeprowadzki....ale ten czas zleciał, wydawało się, że to tak nie dawno, no cóż, upływ czasu jest bezlitosny. Przyjmij gratulki ode mnie i M. i pozdrów Henia Mebelki piękne, szczęściara jesteś. Przyjadę na kawę, poproszę w tej zastawie ecru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 04.06.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ew-ka nie wiem co napisać. Macie piękny dom i super urządzone wnętrza. Ja chcę życzyć dużo zdrowia i radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2006 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ew-ka Mebelki piękne, szczęściara jesteś. Przyjadę na kawę, poproszę w tej zastawie ecru... kiedy będziesz na kawie ??? zapraszam serdecznie Heniutek dziekuje i ściska mocniście mebelki rzeczywiście niesamowite -wciąż jestem w szoku Dzisiaj byłam w OBI i widziałam lampę za.....899zł ,którą mój kolega kupił za 80zl możesz sobie wyobrazić jego minę jak do niego zadzwonlam z taka informacją ???? -jeszcze tylko muszę pomalować ściany na jakiś kolorek (wszędzie mam ecru ) i będzie cudnie za rok myślę ,że też będzie taka wyprzedaż -może się załapiesz -zbieraj kasiorkę to co z tym przyjazdem do nas ????? zabieraj M. i przyjeżdżajcie w zastawie Villa Italia kawka smakuje rewelacyjnie -sprawdź sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Ew-ka Ja chcę życzyć dużo zdrowia i radości bardzo dziękuje - wciąż jestem pod wrażeniem ......... .......że wszystko sie tak pięknie ułożyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.06.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Kusisz Ew-ka Za rok to może już podłogi będą, więc zakup mebli jak najbardziej, pilnuj terminów, plizzzzz !!! A kawy w takiej zastawie nie odmówię, nie chce przyjść Mahomet do góry, więc przyjdzie góra do Mahometa , bądź gotowa, bo mogę zapukać niespodziewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2006 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2006 Kusisz Ew-ka Za rok to może już podłogi będą, więc zakup mebli jak najbardziej, pilnuj terminów, plizzzzz !!! A kawy w takiej zastawie nie odmówię, nie chce przyjść Mahomet do góry, więc przyjdzie góra do Mahometa , bądź gotowa, bo mogę zapukać niespodziewanie jestem zwarta i gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 05.06.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2006 Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ... U mnie 30 czerwca minie ... która to już ... o kurczę ... trzecia rocznica przeprowadzki ... nawet nie wiem kiedy to minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.06.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Zielona -pamiętam ,kiedy onegdaj zasiadałam nieśmiało przed kompem i przeglądałam Forum ....Twój dziennik był moim idolem Jak ja Ci zazdrościłam Z zapartym tchem przeglądałam każdy wpis a zdjęcia wręcz pochłaniałam z wypiekami A tu prosze ....ja też już mieszkam i odpowiedam na wpisy tych co dopiero zaczynają swoją przygodę z domem .......Jak to się fajnie kręci na tym świecie Kasiu ....bardzo dziękuje za życzenia i Tobie również składam gratulacje na rocznicę zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.06.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Witaj Ew-ka Sliczne te Twoje nowe mebelki...moze i ja sie kiedys pochwale naszym salonem.Zycze szczescia w nowym domku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.06.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 ew-ka i jeszcze ja składam życzenia z okazji rocznicy...tylko troszkę spóźnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.06.2006 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 Dzięki za dobre słowa Ivo- życzenia wcale nie spóźnione ,bo własciwie to ja wprowadziłam sie 8 czerwca , a 4 -go Heniek , 6 -go Dawid a Kaśka 12 czerwca Tak ,że cały tydzień możemy świętować Frosch .....będę podziwiać Twój nowy salon ....wszystkiego najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.06.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Ivo- życzenia wcale nie spóźnione ,bo własciwie to ja wprowadziłam sie 8 czerwca , a 4 -go Heniek , 6 -go Dawid a Kaśka 12 czerwca Tak ,że cały tydzień możemy świętować aaaa, to tak na raty sie wprowadzaliście czyli dziś świętujemy przeprowadzkę przystojnego Dawida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.06.2006 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2006 Ivo- życzenia wcale nie spóźnione ,bo własciwie to ja wprowadziłam sie 8 czerwca , a 4 -go Heniek , 6 -go Dawid a Kaśka 12 czerwca Tak ,że cały tydzień możemy świętować aaaa, to tak na raty sie wprowadzaliście czyli dziś świętujemy przeprowadzkę przystojnego Dawida na raty, bo nie było jeszcze podłączonego gazu i nie miałabym jak wziąć prysznic przed pracą ......A muszę przypomnieć ,że rok temu o tej porze był UPAŁ !!!!!!...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 09.06.2006 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Witaj Ew-ka zrobiłam sobie dzisiaj super przyjemność - przeczytałam Twój dziennik (cały od deski do deski) Napełnił mnie optymizmem i wiele Twoich pomysłów pasuje do mojego wymarzonego domku, mam nadzieję że mogę z nich skorzystać(skopiować) Serdecznie pozdrawiam i gratuluję I ROCZNICY W DOMKU !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2006 Kasiu ......cieszę się ,że przydadza Ci się moje wypociny możesz kopiować ,zrzynać i odgapiać ile chcesz jak się podoba - proszę bardzo ja w trakcie budowy namiętnie czytywałam dzienniki innych forumowiczów i wiem z doświadczenia jakie ważne to były chwile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts