Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

drewna nie doliczyłam ,bo kupiliśmy za małe pieniądze a poza tym porównywaliśmy do kosztów blokowych a tam kominka nie mieliśmy .A drzewa zużyliśmy ok 3 m3 . Mąz ma dobre serce i pożyczyl koledze ok 4 m3 i teraz tamten zwleka z oddaniem, a my mamy juz tylko kilkanaście kłód drzewa :-?

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewka super masz core 8) lubie takie latorosle z "jajami" :lol:

a to moja cora, na rocznym zlocie MINI-usowcow

http://img151.imageshack.us/img151/7861/letsmini0013rl.th.jpg

och ......te nasze dzieciaki :D tyle radości przysparzaja i stresów :wink:

jak córa leciala do Wlk.Brytanii umylam wszystkie okna w tym stresie :wink:

a Twoja córa ma taki Mini ??? czy fanka ?

Narazie musi sie zadowolic cienko-cienko, ale ze paru znajomych ma Miniusy to zabiera sie na spotkania.

Ewka czytalam w Soniki topiku ze walnelas tez ten gres polerowany nad blatem i sie sprawuje dobrze... a przy kuchence ? jak odbiera pryskanine tluszczowa ??

no własnie cudownie sie zachowuje .Dzisiaj po roku przyjechał Pan Biały -ten z firmy mebli kuchennych -sprawdzić czy wszystko w porządku -byłam w lekkim szoku bo nie wiedziałam o Jego wizycie a tu taka niespodzianka :D :D :D

Też oglądal gres i był zachwycony, bo jak przyznał - jeszcze nie widział u nikogo zamontowanego gresu nad blatem .

Co do tłuszczy - jak widze niepokojące krople tłuszczu na gresie -pryskam moim ulubionym MEGLIO -odtłuszczacz w spreyu-i po sprawie :D

my tez kładliśmy w ostatniej chwili gres na ścianie ,bo nie mogłam się zdecydować co położyć na tę nieszczesna ścianę :-?

okrutnie kusiała mnie szyba -widziałam gdzieś powtykane za nią obrazki różniste i zdjęcia -efekt superancki -ale za późno i za szybko trza było się decydować :D ale teraz jestem zadowolona -wygląda elegancko ,dyskretnie i nie wymaga prawie żadnych zabiegów pielęgnacyjnych :D

• 3 weeks później...