Ew-ka 13.06.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 drewna nie doliczyłam ,bo kupiliśmy za małe pieniądze a poza tym porównywaliśmy do kosztów blokowych a tam kominka nie mieliśmy .A drzewa zużyliśmy ok 3 m3 . Mąz ma dobre serce i pożyczyl koledze ok 4 m3 i teraz tamten zwleka z oddaniem, a my mamy juz tylko kilkanaście kłód drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.06.2006 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2006 Dzieki za kibicowanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.06.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2006 dzisiaj Ty kibicujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.06.2006 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Ewka super masz core lubie takie latorosle z "jajami" a to moja cora, na rocznym zlocie MINI-usowcow http://img151.imageshack.us/img151/7861/letsmini0013rl.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.06.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2006 Ewka super masz core lubie takie latorosle z "jajami" a to moja cora, na rocznym zlocie MINI-usowcow http://img151.imageshack.us/img151/7861/letsmini0013rl.th.jpg och ......te nasze dzieciaki tyle radości przysparzaja i stresów jak córa leciala do Wlk.Brytanii umylam wszystkie okna w tym stresie a Twoja córa ma taki Mini ??? czy fanka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.06.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Po kim ta Kasia taka szalona?????? Niech pomyslę..... wiem...Po mamie !!!! Ewo! Bardziej wesołej i szalonej mamy chyba nie widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.06.2006 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Narazie musi sie zadowolic cienko-cienko, ale ze paru znajomych ma Miniusy to zabiera sie na spotkania. Ewka czytalam w Soniki topiku ze walnelas tez ten gres polerowany nad blatem i sie sprawuje dobrze... a przy kuchence ? jak odbiera pryskanine tluszczowa ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.06.2006 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 Narazie musi sie zadowolic cienko-cienko, ale ze paru znajomych ma Miniusy to zabiera sie na spotkania. Ewka czytalam w Soniki topiku ze walnelas tez ten gres polerowany nad blatem i sie sprawuje dobrze... a przy kuchence ? jak odbiera pryskanine tluszczowa ?? no własnie cudownie sie zachowuje .Dzisiaj po roku przyjechał Pan Biały -ten z firmy mebli kuchennych -sprawdzić czy wszystko w porządku -byłam w lekkim szoku bo nie wiedziałam o Jego wizycie a tu taka niespodzianka Też oglądal gres i był zachwycony, bo jak przyznał - jeszcze nie widział u nikogo zamontowanego gresu nad blatem . Co do tłuszczy - jak widze niepokojące krople tłuszczu na gresie -pryskam moim ulubionym MEGLIO -odtłuszczacz w spreyu-i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.06.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2006 no to teraz dalas mi do myslenia a juz mialam taka piekna koncepcje tylko jakbym dala ten gres na paski w kuchni, potrzebuje na dwie sciany i pochlaniach... to musze zrezygnowac z przedpokoju i wstawek w malej lazience. Ale jakby to ladnie wygladalo, to czemu nie... hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.06.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 Fajnie wygląda ten gres , ale dla mnie już za późno, bo ścianę mam wykończoną na gotowo i nie mam już siły bawić się znowu w kładzenie płytek - będzie szyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.06.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 my tez kładliśmy w ostatniej chwili gres na ścianie ,bo nie mogłam się zdecydować co położyć na tę nieszczesna ścianę okrutnie kusiała mnie szyba -widziałam gdzieś powtykane za nią obrazki różniste i zdjęcia -efekt superancki -ale za późno i za szybko trza było się decydować ale teraz jestem zadowolona -wygląda elegancko ,dyskretnie i nie wymaga prawie żadnych zabiegów pielęgnacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 17.06.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2006 senk ju za photosy u mnie "byla-jest" koncepcja szyby, sciana w kolorze starego rozu i szyba na to... ale jak zobaczylam u Ew-ki ten gres na scianie to chyba zrezygnuje jednak z kladzenia w malej lazience i walne na sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 04.07.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Chwilę mnie u Ciebie nie było, a tu nowe meble...No, no.. Jak nastepnym razem będe Was odwiedzał to nie poznam Waszego domu... Ale i tak najbardziej podoba mi się Wasze kibicowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.07.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2006 kze ....kibicowanie mamy we krwi dzisiaj półfinał Niemcy-Podrtugalia ale sie będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.07.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 ale datura pięknie wyrosła! i lawenda i to różowe...zapomniałam jak sie zwie jednym słowem piękny kwaitowy taras ! pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 i to różowe...zapomniałam jak sie zwie jednym słowem piękny kwaitowy taras ! pozdrówka oleander a datura cudownie pachnie wieczorem ......cytrynowo roztacza zapach po całym tarasie a lawenda nie wpuszcza komarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.07.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 o właśnie - oleander! przywiozłam sobie wczoraj ze starego domu od dziadka takie ogromne naczynie kamionkowe - będę chciałam zasadzić tam daturę w przyszłym roku...a właśnie to się sadzi czy sieje? a z tą lawendą to naprawdę tak działa na komary?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 daturę dostałam już taką dużą od teściowej a lawenda na komary ??? pewnie działa ,bo ich nie mam w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.07.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ew-ka - możesz mi powiedzieć co do za cudo masz do mycia gresu nad kuchenką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.07.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ew-ka - możesz mi powiedzieć co do za cudo masz do mycia gresu nad kuchenką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts