Ew-ka 10.07.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ew-ka - możesz mi powiedzieć co do za cudo masz do mycia gresu nad kuchenką? ?????? nie wiem o co pytasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ewka gres sliczny! W ogole kuchnia mi sie podoba w calosci... A ogrodek i taras..., mmmmm, ale tam sie odpoczywa wsrod tych kwiatow..., pozazdroscic tylko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.07.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ew-ka - możesz mi powiedzieć co do za cudo masz do mycia gresu nad kuchenką? ?????? nie wiem o co pytasz?? o takie coś znalazłam parę postów wyżej: "Co do tłuszczy - jak widze niepokojące krople tłuszczu na gresie -pryskam moim ulubionym MEGLIO -odtłuszczacz w spreyu-i po sprawie" co to jest to MEGLIO i gdzie toto sie kupuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ew-ka - możesz mi powiedzieć co do za cudo masz do mycia gresu nad kuchenką? ?????? nie wiem o co pytasz?? o takie coś znalazłam parę postów wyżej: "Co do tłuszczy - jak widze niepokojące krople tłuszczu na gresie -pryskam moim ulubionym MEGLIO -odtłuszczacz w spreyu-i po sprawie" co to jest to MEGLIO i gdzie toto sie kupuje?? Ivo -idziesz do każdego sklepu chemicznego ,na dziale z chemią gospodarczą szukasz odtłuszczacza "meglio" włoski specyfik FANTASTYCZNIE sprawdzający sie w gosp.domowym ( wszelkiego rodzaju zabrudzenia blatu ,szafek,sprzętu gosp.,szyby kominkowej itp.....) Jest to butelka typu sprey do szyb z żółtym płynem i kosztuje ok.13 zł Musisz to miec-warto !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.07.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ew-ka - możesz mi powiedzieć co do za cudo masz do mycia gresu nad kuchenką? ?????? nie wiem o co pytasz?? o takie coś znalazłam parę postów wyżej: "Co do tłuszczy - jak widze niepokojące krople tłuszczu na gresie -pryskam moim ulubionym MEGLIO -odtłuszczacz w spreyu-i po sprawie" co to jest to MEGLIO i gdzie toto sie kupuje?? Ivo -idziesz do każdego sklepu chemicznego ,na dziale z chemią gospodarczą szukasz odtłuszczacza "meglio" włoski specyfik FANTASTYCZNIE sprawdzający sie w gosp.domowym ( wszelkiego rodzaju zabrudzenia blatu ,szafek,sprzętu gosp.,szyby kominkowej itp.....) Jest to butelka typu sprey do szyb z żółtym płynem i kosztuje ok.13 zł Musisz to miec-warto !!!! dzięki serdeczne potrzeba mi właśnie czegoś takiego do moich kafli nad kuchenką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 10.07.2006 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Ja też z tej rady skorzystam. I też chodzi o płytki nad kuchenką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2006 Zelijka - cieszę ,że Ci się podoba Aniu -środek ten stosuję w domu od lat ......może służyć do różnych powierzchni -doskonale czyści ,nawet popryskane zabrudzenie czy plamy i pozostawione na jakiś czas bez szorowania pięknie się myje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.07.2006 04:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Piękny ten Twój ogródek Ewuniu - zazdraszczam , ale i nie tracę nadziei . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 trawnik elegancki przy tej pogodzie to wszędzie wokół suche trawniki - a tu proszę u nas w gminie jest zakaz podlewania ogródków........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.07.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Iva .....na mojej ulicy jest to najładniejszy trawnik wkoło trawa przypomina suche siano sąsiedzi zazdrośnie spoglądają i komentują naszą trawkę ale też wody mu nie żałujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 czytałam, czytałam o tej wodzie w ogrodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.07.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Ew-ka ja mam pytanie. Być może gdybym przeczytała wszystko to bym wiedziała - ale wybacz nie mam czasu.Proszę powiedz Wasze okna to kolor "złoty dąb"? Czy rolety to też ten sam kolor. PS. Trawnik jest piękny, ale to zasługa wody. Trza lać i płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.07.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Ew-ka ja mam pytanie. Być może gdybym przeczytała wszystko to bym wiedziała - ale wybacz nie mam czasu. Proszę powiedz Wasze okna to kolor "złoty dąb"? Czy rolety to też ten sam kolor. PS. Trawnik jest piękny, ale to zasługa wody. Trza lać i płacić. tak ....okna i rolety to złoty dąb ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 19.07.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Ew-ka - uśmiechasz się (pewnie gdzieś tam jest napisane a ja jestem leń). Pozdrawiam i dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.07.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Ew-ka - uśmiechasz się (pewnie gdzieś tam jest napisane a ja jestem leń). Pozdrawiam i dziękuję. tez pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.07.2006 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 E-WKA ZAJRZALAM DO DZIENNIKA I OCZKA MI WYSZLY NA ORBITE PIEKNISCIE U CIEBIE W OGRODKU A ZDJATKA Z KUCHNI Z GRESEM HMM.............MIOD NA MA DUSZE OSTATNIO OGLADALAM GRESY W KASTORAMIE,TEZ TAKI JASNY WPADL MI W OKO POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.07.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 cieszę się z odwiedzin znam te dylematy związane z wyborami powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.07.2006 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Ew.... moj gres niedlugo sie bedzie kladl w kuchni na scianie tylko lazienki skoncza i leca gres. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.07.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 no proszę ..... a gres na ścienie to pomysł mojego męża zbyt długo zastanawiałam się co położyć na ścianie ( nie znałam nikogo kto położyłby gres na ścianie w kuchni) i dzień przed montażem mebli kuchennych mąż zdecydował -będzie gres !!!!! jestem bardzo zadowolona .....czysto i delikatnie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.07.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Ja o takim samym pasku z plytek podlogowych jak w kuchni juz wczesniej myslalam...... tylko jak wyszlo ze w kuchni bedzie tez gres, to pomyslalam o szybie, bo nie mialam konceptu tz gres byl juz kupiony a ja chcialam koniecznie, kuchnie, jadalnie, pokoj, przedpokoj i lazienke jako jednosc ale jak zobaczylam u Ciebie, to zaczelam myslec hmmm no i lazienka bedzie inna a lazienkowa czesc pojdzie na pasek Ale udalo mi sie kupic do lazienki kafelki podobne w kolorze do tego gresu wiec bedzie kolorystyczna jednosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts