i_ska 19.07.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Ew-ka jakie piękne masz mebelki w kuchni, wogóle to tak obejrzałam sobie Twój dziennik od początku, jak masz zrobiony ślicznie domek, wszystko tak ze smakiem i wogóle a łazienka jak pokoik wygląda gdyby nie wanna w zyciu bym się nie kapnęła, ŚLICZNY . No i ten ogród dech zapiera jak to ślicznie urządziłaś, Ewa ile trwało urządzenie ogrodu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.07.2006 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Ewa ile trwało urządzenie ogrodu ???? mieszkamy rok i dokladnie tyle trwało zakladanie trawnika i tej małej rabaty kwiatowej sukcesywnie będziemy dosadzać roślinek, ale zakup musi być bardzo przemyślany bo nasza dzialka nie jest wielka ....całość to 5arów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.07.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Ew-ka Ty nie załączaj więcej zdjęć, bo zajżę i obejżę to wpadam w kompleksy. Kiedy ty kobieto (Wy) macie na to wszystko czas i siłę?Znaczy bardziej czas. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.07.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Ew-ka Ty nie załączaj więcej zdjęć, bo zajżę i obejżę to wpadam w kompleksy. Kiedy ty kobieto (Wy) macie na to wszystko czas i siłę? Znaczy bardziej czas. Pozdrawiam serdecznie np.....wstałam dzis o 4.30 dzień jest wtedy baaaaardzo długi........ również pozdrawiam i nie załamuj się .......cmokaj w piętaszkę Zosieńkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.07.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 np.....wstałam dzis o 4.30 dzień jest wtedy baaaaardzo długi........ również pozdrawiam i nie załamuj się .......cmokaj w piętaszkę Zosieńkę ...aaaaaaa to już wszystko wiem. Bo ja właśnie od tej 4.30 Zośkę w nóżkę całuję Teraz wiem czemu mi czasu brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 20.07.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 np.....wstałam dzis o 4.30 dzień jest wtedy baaaaardzo długi........ również pozdrawiam i nie załamuj się .......cmokaj w piętaszkę Zosieńkę ...aaaaaaa to już wszystko wiem. Bo ja właśnie od tej 4.30 Zośkę w nóżkę całuję Teraz wiem czemu mi czasu brakuje no i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.07.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 Widzę Ew-ka, że ogród masz bardzo bujny!! Pozazdrościć. A dużo czasu poświęcasz na jego pielęgnację? Muszę przyznać, ze na prawdę bardzo mi się podoba i na pewno będzie inspiracją dla naszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.07.2006 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2006 Mam juz pasek na scianie tz nie tylko pasek, ale pasek odgapilam Tylko ze moi chlopcy od plytek prawie mnie zamordowali za wymyslanie takich bajerow Zmarnowali dwa "wklady" do maszynki ktora wycina dziury w kaflach na kontakty i baterie no i za cholere nie mogli wywiercic No to nie zostalo im nic innego jak sciagnac gres ze sciany i ukladac tak zeby przy kontaktach mozna bylo oblupywac plytki biedni Ci moi chlopacy sa ze mna ale w nagrode wymyslilam, ze na cokolik nie beda ciac sami, bo z podloga mieli tez ciezko, tylko zawioza do kamieniarza zeby pocial plytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.07.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 zdjęcia kiedy będą zdjęcia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.07.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 aaa za jakis miesiac albo cos kolo tego hihi bo nie jestem narazie na miejscu zdarzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2006 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 aaa za jakis miesiac albo cos kolo tego hihi bo nie jestem narazie na miejscu zdarzenia czekam z niecierpliwościa miłego urlopowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.08.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 To i ja o coś zapytam. Od dłuższego czasu zachwycam się Twoim domkiem- cudne okienka (u mnie też będzie złoty dąb). Na pewno skorzystam z Waszego pomysłu (jeśli pozwolisz)- kostka na tarasie. Bardzo ładnie wygląda i wydaje się praktyczna. Natomiast mam pytanie odnoście parkietu- nie mogę oderwać oczu Czy mogłabym prosić o namiary tego producenta- bo chyba mieszkamy niedaleczko No i czy olejowanie bardzo przyciemniło Twój dąb? pozdrawiam[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.08.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 namiary poszły na priv kostkę na taras polecam sprawdza się w codziennym użytkowaniu a co do okien i pomysłów ??? hmmm.......po to jest to forum aby sie wspierać i podpowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 07.08.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.08.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 To ja też dołączę się do GRATULACJI!! Domek wspaniale urządzony i przytulny a ten ogród hmmm.... aż dech zapiera - prześliczny Moje najszczersze GRATULACJE i aby Wam sie dobrze mieszkało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 09.08.2006 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Ole, ole, ole, ole, ole !!!!!!! powinni wkoncu dodac jakies ciekawsze ikonki zeby mozna bylo potancowac na ten przyklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.08.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 http://www.cosgan.de/images/more/bigs/a130.gifhttp://www.cosgan.de/images/more/bigs/a130.gifhttp://www.cosgan.de/images/more/bigs/a130.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 09.08.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 GRATULACJE Twój Dawid spisał się wspaniale!!!!! Ewa...ale Ty masz udane dzieci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.08.2006 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 DZIEKI ....DZIEKI .....DZIEKI http://users.telenet.be/honeybee1/jumping.gifhttp://users.telenet.be/honeybee1/jumping.gifhttp://users.telenet.be/honeybee1/jumping.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.08.2006 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2006 Zabka- udane po mamusi i tatusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts