Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

Ew-ka jakie piękne masz mebelki w kuchni, wogóle to tak obejrzałam sobie Twój dziennik od początku, jak masz zrobiony ślicznie domek, wszystko tak ze smakiem i wogóle a łazienka jak pokoik wygląda gdyby nie wanna w zyciu bym się nie kapnęła, ŚLICZNY :D . No i ten ogród dech zapiera jak to ślicznie urządziłaś, Ewa ile trwało urządzenie ogrodu ???? :-?

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewa ile trwało urządzenie ogrodu ???? :-?

mieszkamy rok i dokladnie tyle trwało zakladanie trawnika i tej małej rabaty kwiatowej :D

sukcesywnie będziemy dosadzać roślinek, ale zakup musi być bardzo przemyślany bo nasza dzialka nie jest wielka ....całość to 5arów 8)

:D :D :D

Ew-ka Ty nie załączaj więcej zdjęć, bo zajżę i obejżę to wpadam w kompleksy. Kiedy ty kobieto (Wy) macie na to wszystko czas i siłę?

Znaczy bardziej czas.

Pozdrawiam serdecznie

np.....wstałam dzis o 4.30 :D

dzień jest wtedy baaaaardzo długi........ :wink:

również pozdrawiam i nie załamuj się :D .......cmokaj w piętaszkę Zosieńkę :D

np.....wstałam dzis o 4.30 :D

dzień jest wtedy baaaaardzo długi........ :wink:

również pozdrawiam i nie załamuj się :D .......cmokaj w piętaszkę Zosieńkę :D

...aaaaaaa to już wszystko wiem. Bo ja właśnie od tej 4.30 Zośkę w nóżkę całuję :wink: 8) Teraz wiem czemu mi czasu brakuje :-?

no i wszystko jasne :lol: :lol: :lol: :lol:

Mam juz pasek na scianie tz nie tylko pasek, ale pasek odgapilam :wink:

Tylko ze moi chlopcy od plytek prawie mnie zamordowali za wymyslanie takich bajerow :oops: :lol: Zmarnowali dwa "wklady" do maszynki ktora wycina dziury w kaflach na kontakty i baterie no i za cholere nie mogli wywiercic :roll: No to nie zostalo im nic innego jak sciagnac gres ze sciany i ukladac tak zeby przy kontaktach mozna bylo oblupywac plytki :wink: biedni Ci moi chlopacy sa ze mna 8) :lol: ale w nagrode wymyslilam, ze na cokolik nie beda ciac sami, bo z podloga mieli tez ciezko, tylko zawioza do kamieniarza zeby pocial plytki.

• 2 weeks później...

To i ja o coś zapytam. Od dłuższego czasu zachwycam się Twoim domkiem- cudne okienka (u mnie też będzie złoty dąb). Na pewno skorzystam z Waszego pomysłu (jeśli pozwolisz)- kostka na tarasie. Bardzo ładnie wygląda i wydaje się praktyczna. Natomiast mam pytanie odnoście parkietu- nie mogę oderwać oczu :o :p :o :p :o :p Czy mogłabym prosić o namiary tego producenta- bo chyba mieszkamy niedaleczko :wink: No i czy olejowanie bardzo przyciemniło Twój dąb?

pozdrawiam[/b]