Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewa gratulki dla Dawida :)

Agnes widać w Kowarach ma być wyspy bo już chodzą historie o tych bocianach :)

Aga ...cz Ty coś wiesz....... czego my nie wiemy???? :wink:

Nic nie wiem.

wiem tylko że bociany krążą nad tamtą okolicą wielkimi stadami - a mam koleżanki którym bardzo by się przydało że bocian cos zostawił. Więc czekamy na efekty tego latania 8)

ew-unia cud -miod ogrodeczek brata :o :D

niewatpliwie poza praca wplyw na urode roslinek ma lagodniejszy klimat,jaki panuje w De (to ten z zagramanicy brat,prawda?)

a co tam ,tez bede wzorowala sie na jego ogrodzie

widuje podobne i mam pare fotek porobionych (niestety jeszcze nie ruszylismy nawet z budowa ,wiec daleko mi jeszcze :( )

ale twoj ogrodeczek tez mam sciagniety na kompa 8) ,bardzo mi sie podoba :D

lol, jak ordentlich tam maja 8) :wink: Ew-ka ale to jest blizniak na tych 3 arach ?

a co do bukszpanu, to wyglada slicznie jako zywoplot ale pachnie nie za przyjemnie :roll: :wink:

każdy dom jest na 3 a :D ......a bukszpan źle pachnie ? mam u siebie i nie zauważyłam , tzn nie poczułam nic niepokojącego :-? może są jakieś odmiany ?

hihi moze i sa jakies odmiany a moze to ilosc robi swoje :wink: Niedaleko mnie jest domek w toskanskim stylu i caly zywoplot maja z bukszpanu..... na poczatku myslalam ze niekastowane koty moze trzymaja albo jakies przychodza i podlewaja dzialke. Dopiero pozniej sie skapowalam ze to bukszpan, przechodzac kolo innego wielkiego krzaka.

Ale moze ja mam wech za bardzo wyczulony na takie sprawy, bo malego bukszpanka tez wywachalam u kumpelki na ogrodku :wink: