Ew-ka 10.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Ewa gratulki dla Dawida Agnes widać w Kowarach ma być wyspy bo już chodzą historie o tych bocianach Aga ...cz Ty coś wiesz....... czego my nie wiemy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.08.2006 03:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Ewuniu - super zdjęcie . Możesz być dumna jak paw z Syna i pewnie jesteś . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 11.08.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 DAWID na Mistrzostwach Europy w Goeteborgu w biegu na 800m -bieg dziennikarzy został v-ce MISTRZEM EUROPY Gratuluję! Super!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 11.08.2006 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Ewka gratulacje dla syna, a propo to chyba jesteś z niego bardzo dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.08.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Ewa gratulki dla Dawida Agnes widać w Kowarach ma być wyspy bo już chodzą historie o tych bocianach Aga ...cz Ty coś wiesz....... czego my nie wiemy???? Nic nie wiem. wiem tylko że bociany krążą nad tamtą okolicą wielkimi stadami - a mam koleżanki którym bardzo by się przydało że bocian cos zostawił. Więc czekamy na efekty tego latania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Nono mamuśka możesz być dumna ze swojego synka jeszcze raz ogromne gratulki i jaka piekna flaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.08.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Takie przeżycia pamięta się całe życie, a te fotki na pewno są miłą pamiętka.. Jeszcze raz gratuluje. Będzie co wspominac przy kominku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 ew-unia cud -miod ogrodeczek brata niewatpliwie poza praca wplyw na urode roslinek ma lagodniejszy klimat,jaki panuje w De (to ten z zagramanicy brat,prawda?) a co tam ,tez bede wzorowala sie na jego ogrodzie widuje podobne i mam pare fotek porobionych (niestety jeszcze nie ruszylismy nawet z budowa ,wiec daleko mi jeszcze ) ale twoj ogrodeczek tez mam sciagniety na kompa ,bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 ew-ka,wystarczy . oczy mi wychodza na wierzch pogratuluj rodzince,moga byc dumni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.08.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 i są ...... ....z całą pewnąścią są ......tam każda roślinka jest wypieszczona osobiście przez właścicieli ładny jest ....prawda??? miodzio ...tylko silne wiatry im dokuczaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 16.08.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Po prostu cudnie!!!! Ten bukszpanowy żywopłocik to musze Mirasowi pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.08.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 lol, jak ordentlich tam maja Ew-ka ale to jest blizniak na tych 3 arach ? a co do bukszpanu, to wyglada slicznie jako zywoplot ale pachnie nie za przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.08.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 lol, jak ordentlich tam maja Ew-ka ale to jest blizniak na tych 3 arach ? a co do bukszpanu, to wyglada slicznie jako zywoplot ale pachnie nie za przyjemnie każdy dom jest na 3 a ......a bukszpan źle pachnie ? mam u siebie i nie zauważyłam , tzn nie poczułam nic niepokojącego może są jakieś odmiany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 16.08.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 i są ...... ....z całą pewnąścią są ......tam każda roślinka jest wypieszczona osobiście przez właścicieli ładny jest ....prawda??? miodzio ...tylko silne wiatry im dokuczaja zaloz watek : "jak pozbyc sie silnych wiatrow?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.08.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 hihi moze i sa jakies odmiany a moze to ilosc robi swoje Niedaleko mnie jest domek w toskanskim stylu i caly zywoplot maja z bukszpanu..... na poczatku myslalam ze niekastowane koty moze trzymaja albo jakies przychodza i podlewaja dzialke. Dopiero pozniej sie skapowalam ze to bukszpan, przechodzac kolo innego wielkiego krzaka. Ale moze ja mam wech za bardzo wyczulony na takie sprawy, bo malego bukszpanka tez wywachalam u kumpelki na ogrodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.08.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 ...tylko silne wiatry im dokuczaja zaloz watek : "jak pozbyc sie silnych wiatrow?" na silne wiatry najlepszy jest koperek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.08.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 . Ale moze ja mam wech za bardzo wyczulony na takie sprawy, bo malego bukszpanka tez wywachalam u kumpelki na ogrodku ja mój kichol mam wyczulony na Budleję Dawida .....wszędzie ja wyczuję .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 16.08.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Ewka cudo ten ogród możesz pogratulować właścicielom nie wiesz czym mają taras wyłożony? bardzo mi się to podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 16.08.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Ew-ka Ogród cudny! A powiedz, ile lat im zajęło doprowadzenie go do obecnego stanu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.08.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2006 Ew-ka Ogród cudny! A powiedz, ile lat im zajęło doprowadzenie go do obecnego stanu? mieszkają tam 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts