Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wczoraj trafiłam na Twój dziennik i żeby przeczytać komentarze wstałam dzisiaj o 4.30 :o

Czytam,notuję, czytam, notuję........ i tak w kółko :o jak widać jestem w szoku :o

Bardzo proszę o namiary na klepkę dębową, jesteśmy dopiero na etapie bloczków fundamentowych ale zbieram wszystkie potrzebne w przyszłości kontakty :p

Pozdrawiam,Beata

Wczoraj trafiłam na Twój dziennik i żeby przeczytać komentarze wstałam dzisiaj o 4.30 :o

Pozdrawiam,Beata

biedna Ty...... :D ...ale nic w przyrodzie nie ginie ......czytaj czytaj i nie popełniaj błędów ....sama czytałam jak oszalała i udało nam sie dzieki temu ominąć kilka wpadek :D

Pozdrawiam ....a parkiet kupiłam w Bąkowie koło Kluczborka :D

Jak można w tak krótkim czasie osiągnąć taki piękny ogród. Porównuję sobie zdjęcia z budowy na początku dziennika i jest tak jak u mnie, no budowa wszystko rozryte koszmar i nagle 1,5 roku i co mamy trawniczek kwiateczki doniczki. Ja też chcę mieć trawkę a nie wykop.

trawnik to zawsze największe wyzwanie :D nasz jest cudnie mięciutki i gęsty jak puchowa kołderka ....można chodzić boso od rana do nocy ...mąż kilka razy w tyg ....robi inspekcję trawnika .... zbiera i wycina niepowołane roślinki wyrastające z trawy 8)

Odwiedziłem skrycie i wirtualnie i ...normalnie brak mi słów by to opisać wszystko. Rodzinka , dom , ogródki - takie rzeczy to tylko w ... erze( ew. w plusie ).

Na herbatka z nalewką ( obojętnie którą ) już mi ślinka cieknie. Synek w tym dziesięcioleciu zrobi prawko, to zrobimy nalot.

- takie rzeczy to tylko w ... erze( ew. w plusie ).

Na herbatka z nalewką zrobimy nalot.

jak to dobrze ,że sie zreflektowałeś :wink: niby nie mam nic do Ery ale jak to mówią " Era dla frajera " więc zawsze lepiej być na Plusie :D :D :D

zapraszam serdecznie ........mój H . też lubi piwo :wink: