Ew-ka 25.08.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Ew-ka Nie mowiac o tym ze wszyscy moga tak liczyc hihi i tu byłby problem .....chyba za mało zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
B.B. 26.08.2006 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Wczoraj trafiłam na Twój dziennik i żeby przeczytać komentarze wstałam dzisiaj o 4.30 Czytam,notuję, czytam, notuję........ i tak w kółko jak widać jestem w szoku Bardzo proszę o namiary na klepkę dębową, jesteśmy dopiero na etapie bloczków fundamentowych ale zbieram wszystkie potrzebne w przyszłości kontakty Pozdrawiam,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.08.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Wczoraj trafiłam na Twój dziennik i żeby przeczytać komentarze wstałam dzisiaj o 4.30 Pozdrawiam,Beata biedna Ty...... ...ale nic w przyrodzie nie ginie ......czytaj czytaj i nie popełniaj błędów ....sama czytałam jak oszalała i udało nam sie dzieki temu ominąć kilka wpadek Pozdrawiam ....a parkiet kupiłam w Bąkowie koło Kluczborka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.08.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 A ja w sprawie narysowanej Królewny. Narysowałaś sobie...jak to sobie narysowałaś ?!!!!! A dynie z Twojego ogrodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 26.08.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Jak można w tak krótkim czasie osiągnąć taki piękny ogród. Porównuję sobie zdjęcia z budowy na początku dziennika i jest tak jak u mnie, no budowa wszystko rozryte koszmar i nagle 1,5 roku i co mamy trawniczek kwiateczki doniczki. Ja też chcę mieć trawkę a nie wykop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.08.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 A ja w sprawie narysowanej Królewny. Narysowałaś sobie...jak to sobie narysowałaś ?!!!!! A dynie z Twojego ogrodu? w fotoschopie ...... takie efekty specjalne a dynie kupiłam ...po 2 zł / szt na targu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.08.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Jak można w tak krótkim czasie osiągnąć taki piękny ogród. Porównuję sobie zdjęcia z budowy na początku dziennika i jest tak jak u mnie, no budowa wszystko rozryte koszmar i nagle 1,5 roku i co mamy trawniczek kwiateczki doniczki. Ja też chcę mieć trawkę a nie wykop. trawnik to zawsze największe wyzwanie nasz jest cudnie mięciutki i gęsty jak puchowa kołderka ....można chodzić boso od rana do nocy ...mąż kilka razy w tyg ....robi inspekcję trawnika .... zbiera i wycina niepowołane roślinki wyrastające z trawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ewciu jak zawwsze u Ciebie cudownie A teraz jaki rodzaj trway sialiście ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.08.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Ewciu jak zawwsze u Ciebie cudownie A teraz jaki rodzaj trway sialiście ??? NIE WIEM siał nam ogrodnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.08.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Dorwij ogrodnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.08.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2006 Dorwij ogrodnika tylko nie bądź niegrzeczna, Henio by się zmartwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.08.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Dorwij ogrodnika tylko nie bądź niegrzeczna, Henio by się zmartwił bardziej by sie zdziwił ogrodnik stary i nieurodziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.09.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2006 Ewka, buziaczki wielkie za zdjęcia drzwi. O to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 09.09.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2006 Ew-ka - odwiedziłem Cie i ...jestem w szoku !! już mi nawet piwo przestało smakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.09.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Ew-ka - odwiedziłem Cie i ...jestem w szoku !! już mi nawet piwo przestało smakować jak to mnie odwiedziłeś ????? i ja o tym nie wiem ??? a jak piwo Ci przestało smakować to zapraszam na .....hmmm......herbatkę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 10.09.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 Odwiedziłem skrycie i wirtualnie i ...normalnie brak mi słów by to opisać wszystko. Rodzinka , dom , ogródki - takie rzeczy to tylko w ... erze( ew. w plusie ).Na herbatka z nalewką ( obojętnie którą ) już mi ślinka cieknie. Synek w tym dziesięcioleciu zrobi prawko, to zrobimy nalot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2006 - takie rzeczy to tylko w ... erze( ew. w plusie ). Na herbatka z nalewką zrobimy nalot. jak to dobrze ,że sie zreflektowałeś niby nie mam nic do Ery ale jak to mówią " Era dla frajera " więc zawsze lepiej być na Plusie zapraszam serdecznie ........mój H . też lubi piwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.09.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Ewciu u Ciebie nawet koszyk z grzybami wygląda cudownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.09.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 Aga ....wiesz jak wlać mniód na me serce szkoda ,że nie można pokazać zapachu suszonych grzybów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 11.09.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2006 zapraszam serdecznie ........mój H . też lubi piwo chętnie kiedyś skorzystam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts