kofi 22.09.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 melduję że 3 kg papryki zostało w sobotę zrobione wg Twego przepisu pozdrawiam smacznego u mnie już połowa zjedzona ,a robiłam z 5 kg..... Właśnie zajrzałam do Twojego dziennika po przepis na paprykę (też 5 kg czeka) i jak zwykle wsiąkłam na dłuuuugo. Pozwoliłam sobie skopiować półki na poddaszu - fajny pomysł, a jakoś wcześniej nie zwróciłam uwagi. Ew-ka jesteś dla mnie osobą o niewykłej harmonii w życiu. Tak fajnie czyta się ten dziennik. A kto robi Ci takie fajne zdjęcia do avatarków? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.09.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 kofi -witam serdecznie w moich progach nie powiem ,że skromnych półki na poddaszu i wiele rzeczy drewnianych ( schody ,podbitka, słupy itd...) to rękodzieło mojego Teścia -emerytowanego stolarza ,który zmienił fach na ogrodniczy ......teraz uprawia pomidory ,paprykę ,buraczki ,marchew i tysiąc innych warzyw na działce obok mojej ( działka mojego szwagra -stoi pusta ) tak więc na bierząco mamy dostawy świeżych warzyw i owoców ... a co do zdjęć ...hmmm....mój syn jest taki miszczunio foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.09.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Ew-uska, widzialas, widzialas ?? http://img432.imageshack.us/img432/3283/img35091nw3.jpg na podloge nie patrzec, bo pokryta jest jakas biala mazia zeby sie nie uwalila za wczesniej u Ciebie wszystko zaczelo sie od obrazu - na marginesie fascynujacego obrazu - a u mnie wszystko zaczelo sie od rozowego gresu, ktorego kolor pociaga za soba wszystkie decyzje hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.09.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Ewka, to ja Ci powiem, ze sypialnie nasza tez zaczelam urzadzac od obrazow. Juz mam wyszyte obrazki do niej, a mebli jeszcze nawet na widoku nie mam...Ale za to mam zaslonki i reszte dodatek...No chyba, ze zanim do sypialni dotre, znikna ze sklepu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.09.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 wszystko obejrzałam i poczytałam-wow! śliczniascie macie,jejku a ta kuchnia-mam bzika na wszystkim co zaokraglone ale ta kuchnia to chyba krocie kosztowała-mozesz zdradzic firme,moze u nas jest jakis przedstawiciel i mam pytanie o luksfery w garazu-czy te chmurki normalne nazwijmy-nie kolorowe sa przezroczyste ,czy widac przez nie co znajduje sie w garazu? bo ostatnio ogladałam takie w castoramie i widziałam przez nie przaktycznie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.09.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 u mnie wszystko zaczelo sie od rozowego gresu, ktorego kolor pociaga za soba wszystkie decyzje hihi hi hi hiiiii.........fajnie masz ......dopiero zaczynasz i wsZystkie decyzje przed Tobą ...fajny jest taki stresik z podejmowaniem decyzji .....u mnie już nuda ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.09.2006 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Ewka, to ja Ci powiem, ze sypialnie nasza tez zaczelam urzadzac od obrazow. Juz mam wyszyte obrazki do niej, a mebli jeszcze nawet na widoku nie mam...Ale za to mam zaslonki i reszte dodatek...No chyba, ze zanim do sypialni dotre, znikna ze sklepu... Zelijka - Twoje obrazy są tak piękne ,że zastąpią wszystkie dekoracje świata ...wykonane własnoręcznie podnosza wartość rękodzieła -BRAWO - zazdroszczę Ci wytrwałości Bardzo gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.09.2006 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 wszystko obejrzałam i poczytałam-wow! śliczniascie macie,jejku a ta kuchnia-mam bzika na wszystkim co zaokraglone ale ta kuchnia to chyba krocie kosztowała-mozesz zdradzic firme,moze u nas jest jakis przedstawiciel i mam pytanie o luksfery w garazu-czy te chmurki normalne nazwijmy-nie kolorowe sa przezroczyste ,czy widac przez nie co znajduje sie w garazu? bo ostatnio ogladałam takie w castoramie i widziałam przez nie przaktycznie wszystko Miraśka -witam witam koleżankę Meble to koszt ok 20 tyś......z wyposażeniem Firma Biały z Kędzierzyna-Koźle ......robią meble nawet za granicę -jestem bardzo zadowolona Luksfery .....hmmm....widać ale tak jakby w krzywym zwierciadle - czasem patrzę przez nie na świat z garażu bo na tę stronę świata nia mam okien Za to cudnie rano świeci przez nie słoneczko -te kolory wprawiaja mnie w dobry humor -od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 23.09.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 u mnie wszystko zaczelo sie od rozowego gresu, ktorego kolor pociaga za soba wszystkie decyzje hihi hi hi hiiiii.........fajnie masz ......dopiero zaczynasz i wsZystkie decyzje przed Tobą ...fajny jest taki stresik z podejmowaniem decyzji .....u mnie już nuda ...... e nie... ja od poczatku mialam koncepcje na mojego "Rubika" i tylko czekalam na kolor wiodacy ktory sie przez przypadek zjawi, bo tak jest u mnie najczesciej Moje glowkowanie jest juz dawno zakonczone, bylo szybkie i przyjemne, teraz tylko drobne zmiany wynikajace z "co mozna a co nie" wychodza Tak ogolnie, to za nastepna wykonczeniowke mogla bym sie juz brac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.09.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2006 Przepis na smalec energetyzujący nalezy spożywac od października do lutego 1/2 kg sloniny, 1/2 kg boczku 2 kawałki czosnkowej kiełbaski - skręcic w maszynce i stopić - nie przypalić dodać : 7 ząbków czosnku( przecisńąć przez praskę ) 3-4 cebule ( pokroić w kosteczkę i wrzucić do tłuszczu ) po 1 łyżeczce - imbiru , pieprzu białego , chili, kurkumy po 1 łyżce - bazylii , tymianku, majeranku . kminku mielonego Przepis ten jest oparty na medycynie chińskiej ( tzn na filozofii i diecie pięciu przemian , inaczej 5- ciu smaków smalec należy przelac do sloiczków i spożywać conajmniej raz dziennie ze świeżym chlebkiem Smacznego i na zdrowie Znalazłam sprzed dwóch lat w komentarzach ....smakowicie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 25.09.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Bardzo mi przykro Ew-ka przepraszam może nie powinnam, kim był dla Ciebie Jurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.09.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Bardzo mi przykro Ew-ka przepraszam może nie powinnam, kim był dla Ciebie Jurek? Przyjaciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 26.09.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Rozumiem Jeszcze raz współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.09.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Ew-ka Ty wiesz, co chcę Ci powiedzieć...wiesz, prawda?Bądź dzielna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 26.09.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Ew-ka Strasznie mi przykro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Ewka, wiem co to znaczy stracic dobrego przyjaciela... Bardzo mi przykro. Masz jednego Przyjaciela na Ziemi mniej ale jednego Aniola na Niebie wiecej... Trzymaj sie Ewcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.09.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 dzieki .....dziewczyny ...nie wiem czy bardziej mi szkoda Jurka czy Uli-jego zony..................jutro pogrzeb wciąż płaczę ..nie moge się opanować .....w pracy mam napady płaczu -idę sę wypłakać na zaplecze i znowu wracam na salę obsługiwać klientów .....patrzą na mnie podejrzliwie -oczy zapuchnięte ,ale nikomu nie tłumaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.09.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Jejku, Ewcia, to jakiś wypadek był! Wiem, ze nic nie można powiedzieć co mogło by ulżyć Ci trochę... Mój kolega miał wypadek samochodowy, nie z jego winy. Po prostu jakiś facet zasnął za kierownica i uderzył jego samochód stojący na poboczu. Kolega spłonął w samochodzie. Minęło kilka lat, a ja ciągle z nim rozmawiam i myślę, a nawet czuje, ze on nadal gdzieś tam jest...Może po prostu w innym wymiarze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 26.09.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 ech zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.09.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Chciałabym cię Ewcia jakoś pocieszyc , ale nie wiem jak . Musi minąć po prostu trochę czasu i popłynąć trochę łez. To straszne stracić przyjaciela, tych prawdziwych nie ma zwykle zbyt duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts