Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

JUrek chorwał od ponad roku na raka ...podziwiałam Go -tak otwarcie mówił o swojej chorobie ...był optymistycznie nastawiony do swojej choroby -śmiał się z niej i żartował ....w czerwcu sie załamał - nie potrafiliśmy do niego dotrzeć -poddał się - byliśmy bezsilni a On uparty -ne chciał pomocy - cierpiał okropnie - ale pracował do samego końca -był dyrektorem konsorcjum banków spółdzielczych - otaczał się bankowymi papierami -pracował mimo ciężkiego cierpienia..............niesamowicie pogodny człowiek - nie mogę w to uwierzyć ,że już Go nie zobaczę ,nie zadzwonię ,że nie sprosimy sie na kawę :(

Czy musicie wklejac takie zdjecia ogrodow? :cry: :cry: :cry:

Bo sie mi przykro zrobilo, ze u nas nie ma gdzie pochodzic a gdzie dopiero na co popatrzec...

Moze lepiej bylo by pokazac zdjecie jak bylo i dopiero potem, jak jest, to chociaz jakas nadzieja w nas sie pojawy... :lol: :wink:

Zelijka ............mówisz -masz :D

tak było 2 lata temu

http://img135.imageshack.us/img135/1186/tarasprzed1kf7.jpg

:D

O, jejku Ewcia, czy zawsze taki porzadek u ceibie na dzialce byl? :D

No, dobra, dobra, teraz widze, ze mozna z tym fantem cos zrobic. Dzieki. :wink:

Ew-cia, ja zawsze cos u Ciebie podpatrze hihi powiedz mi slonce jak sprawdzaja Wam sie kostki na tarasie ?? bede tez jechac kostka wiate, sciezke, miejsce zejscia ze schodow i tak sie zastanawiam czy nie zrobic calosci razem z tarasem. ... ale nie wiem jak to sie zachowuje, czy meble sie nie kiwaja, czy dobrze sie zamiata itp ot tak jak sie uzytkuje, bo teraz mam taras z plytek betonowych i taki sam chcialam robic w chalupce, ale nie wiem jak to polaczyc z ta kostka optycznie i mysle ze moze na calosc kostke... no i patrze a Ty masz kostke na tarasie :lol:

Mohag - słońce :D kostka sprawdza sie bardzo dobrze , nie zamiatam jej tylko od czasu do czasu jak odkurzam to wyciągnę wąż od CO i przejadę szczotką w kątach i narożnikach ( tam lubią zbierać sie takie jedne .... :wink: )

poza tym jak podlewam z węża ....wtedy ostrym strumieniem po kostce i jest świeżo i czysto . Kurzu nie widać tak jak na płytkach więc nie sprzątam jakoś często .

Mimo ,że pomysł był męża ( ja chciałam drewno ) przekonałam sie do kostki i wielu naszych znajomych podpatruje nasz patent :D

Meble sie nie kiwają -stoją bardzo stabilnie - co prawda są ślady jak czasem pociągnę dużą donicę w inne miejsce ale po pewnym czasie znikaja :D

Ew-cia, ja zawsze cos u Ciebie podpatrze hihi powiedz mi slonce jak sprawdzaja Wam sie kostki na tarasie ?? bede tez jechac kostka wiate, sciezke, miejsce zejscia ze schodow i tak sie zastanawiam czy nie zrobic calosci razem z tarasem. ... ale nie wiem jak to sie zachowuje, czy meble sie nie kiwaja, czy dobrze sie zamiata itp ot tak jak sie uzytkuje, bo teraz mam taras z plytek betonowych i taki sam chcialam robic w chalupce, ale nie wiem jak to polaczyc z ta kostka optycznie i mysle ze moze na calosc kostke... no i patrze a Ty masz kostke na tarasie :lol:

ja co prawda patrzę od niedawna :lol: (taras z kostki , blisko trawy albo drewniany ale raczej kostka)ale też mam pytanie w sprawie tarasu: te kamienie naokoło tak sobie leżą i w środku "rowku" :oops: - dobrze że mąż nie widzi mojego fachowego słownictwa jest jakiś beton? coś a la fundamenty :oops: - a pod piaskiem też są jakieś warstwy?

pozdrawiam Ewa