monka 26.09.2006 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Ew-ka bardzo mi przykro, wiem co czujesz miłam nadzieję że jednak będzie inaczej... dużo siły na jutrzejszy dzień ci życzę trzymaj się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.09.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 JUrek chorwał od ponad roku na raka ...podziwiałam Go -tak otwarcie mówił o swojej chorobie ...był optymistycznie nastawiony do swojej choroby -śmiał się z niej i żartował ....w czerwcu sie załamał - nie potrafiliśmy do niego dotrzeć -poddał się - byliśmy bezsilni a On uparty -ne chciał pomocy - cierpiał okropnie - ale pracował do samego końca -był dyrektorem konsorcjum banków spółdzielczych - otaczał się bankowymi papierami -pracował mimo ciężkiego cierpienia..............niesamowicie pogodny człowiek - nie mogę w to uwierzyć ,że już Go nie zobaczę ,nie zadzwonię ,że nie sprosimy sie na kawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.09.2006 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 w sierpnu pisałam ,że jadę do Niego ,że boję sie tej wizyty ....potem nastąpiła poprawa ....nie za długo ..... dziękuję za słowa otuchy ...... ale to jest tragedia przede wszystkim Jego Rodziny ....nam jest przykro ,ale dramat przeżywają najbliżsi .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.09.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Teraz rozumiem dlaczego pisalasz, ze zal Ci jego zony. Faktycznie, to im teraz jest bardzo ciezko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Ewciu bardzo mi przykro Ech żcyie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.09.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 wiem i czuję ,że posyłaliście mi dobre myśli ...dziękuję ......już jestem po pochówku .....to był największy pogrzeb na jakim byłam ....kilka tyś..ludzi .............................pogoda cudna i ptaszki ćwierkały kiedy staliśmy nad grobem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.09.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Bardzo pięknie napisałaZeljka że masz jednego Anioła więcej w niebie . Może ta myśl pomoże Ci choć trochę ukoić ból i żal . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.09.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Bardzo pięknie napisałaZeljka że masz jednego Anioła więcej w niebie . Może ta myśl pomoże Ci choć trochę ukoić ból i żal . tak ....to piękne słowa ...dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Pogoda dopisała znaczy się są względy u góry. Ewciu trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 28.09.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 ew-ka, ta mi przykro a tak wierzylam kurde,Bog jest nie w porzadku brak mi slow ............rycze trzymaj sie .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.10.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 śliczne te Twoje drzewka - to są te wczoraj sadzone? reszta ogródka też mój ogród - to na razie dzika trawka.......i tylko dwie jarzębinki przy ulicy i czeremcha do wycięcia (akurat na przeciwko drzwi wejściowych) p.s. zapomniałam dodać - zamierzamy mieć taras w takim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.10.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 ave....wczoraj zasadziłam te dwa ( po jednym dla każdego chłopaka )......cyprysiki http://img446.imageshack.us/img446/7110/tarasnowedtzrwayj5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.10.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 http://img175.imageshack.us/img175/3338/tarasikkwiatyde9.jpg a to.... tak sobie wkleiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.10.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Czy musicie wklejac takie zdjecia ogrodow? Bo sie mi przykro zrobilo, ze u nas nie ma gdzie pochodzic a gdzie dopiero na co popatrzec... Moze lepiej bylo by pokazac zdjecie jak bylo i dopiero potem, jak jest, to chociaz jakas nadzieja w nas sie pojawy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.10.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Zelijka ............mówisz -masz tak było 2 lata temu http://img135.imageshack.us/img135/1186/tarasprzed1kf7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.10.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ew-ka - niezłe przeobrażenie gratulki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Zelijka ............mówisz -masz tak było 2 lata temu http://img135.imageshack.us/img135/1186/tarasprzed1kf7.jpg O, jejku Ewcia, czy zawsze taki porzadek u ceibie na dzialce byl? No, dobra, dobra, teraz widze, ze mozna z tym fantem cos zrobic. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ew-cia, ja zawsze cos u Ciebie podpatrze hihi powiedz mi slonce jak sprawdzaja Wam sie kostki na tarasie ?? bede tez jechac kostka wiate, sciezke, miejsce zejscia ze schodow i tak sie zastanawiam czy nie zrobic calosci razem z tarasem. ... ale nie wiem jak to sie zachowuje, czy meble sie nie kiwaja, czy dobrze sie zamiata itp ot tak jak sie uzytkuje, bo teraz mam taras z plytek betonowych i taki sam chcialam robic w chalupce, ale nie wiem jak to polaczyc z ta kostka optycznie i mysle ze moze na calosc kostke... no i patrze a Ty masz kostke na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.10.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Mohag - słońce kostka sprawdza sie bardzo dobrze , nie zamiatam jej tylko od czasu do czasu jak odkurzam to wyciągnę wąż od CO i przejadę szczotką w kątach i narożnikach ( tam lubią zbierać sie takie jedne .... ) poza tym jak podlewam z węża ....wtedy ostrym strumieniem po kostce i jest świeżo i czysto . Kurzu nie widać tak jak na płytkach więc nie sprzątam jakoś często . Mimo ,że pomysł był męża ( ja chciałam drewno ) przekonałam sie do kostki i wielu naszych znajomych podpatruje nasz patent Meble sie nie kiwają -stoją bardzo stabilnie - co prawda są ślady jak czasem pociągnę dużą donicę w inne miejsce ale po pewnym czasie znikaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 02.10.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ew-cia, ja zawsze cos u Ciebie podpatrze hihi powiedz mi slonce jak sprawdzaja Wam sie kostki na tarasie ?? bede tez jechac kostka wiate, sciezke, miejsce zejscia ze schodow i tak sie zastanawiam czy nie zrobic calosci razem z tarasem. ... ale nie wiem jak to sie zachowuje, czy meble sie nie kiwaja, czy dobrze sie zamiata itp ot tak jak sie uzytkuje, bo teraz mam taras z plytek betonowych i taki sam chcialam robic w chalupce, ale nie wiem jak to polaczyc z ta kostka optycznie i mysle ze moze na calosc kostke... no i patrze a Ty masz kostke na tarasie ja co prawda patrzę od niedawna (taras z kostki , blisko trawy albo drewniany ale raczej kostka)ale też mam pytanie w sprawie tarasu: te kamienie naokoło tak sobie leżą i w środku "rowku" - dobrze że mąż nie widzi mojego fachowego słownictwa jest jakiś beton? coś a la fundamenty - a pod piaskiem też są jakieś warstwy? pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts