Zuzza 13.10.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ano, ano... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.10.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Ano, ano... dawaj na priva namiary..... to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 13.10.2006 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 no , no jeszsze się trzynasty nie skąńczył.....czytałam Twój dziennik , może troszkę pobierznie , raczej przeglądałam zdjęcia .... miły, ciepły domek ..przytulne mieszkanka z klimatem..podziwiam Twoją wytrwałość w budowie i również w pisaniu -bo budowę już zakończyłaś ... ale miło jest śledzić losy ludzi dalej, również po budowieprzyjemnie jest oglądać to co zbudowałaś i czytać to co piszeszpisz dalej...pozdrawiam 13 w piątek ps ja dopiero zaczynam grodzić swoją posiadłość i mam dużo pomysłów i planów.. czy mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.10.2006 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 kropka - uważaj ,uważaj ......FORUM UZALEŻNIA na początku z nieśmiałością tu zaglądasz a potem masz tu wielu ......znajomych? powodzenia w budowaniu własnego miejsca na ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 14.10.2006 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Witaj Ew-ka, ... powiem Ci, że jak tak czytałam i oglądałam zdjęcia w Twoim Dzienniku, to mi się dusza radowała. Tak sprawnie, szybko i "bezproblemowo" wybudowałaś swój śliczny domek. Taki cieplutki, , milutki domek ... Dzięki takim budowom jak Twoja, można wierzyć, że marzenia się spełniają, trzeba im tylko na to pozwolić ... Dzięki ! Pozdrawiam i życzę jak najwspanialszych chwil w swoim DOMKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.10.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Ano, ano... dawaj na priva namiary..... to pogadamy to już nas trzy na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.10.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Witaj Ew-ka, ... powiem Ci, że jak tak czytałam i oglądałam zdjęcia w Twoim Dzienniku, to mi się dusza radowała. Tak sprawnie, szybko i "bezproblemowo" wybudowałaś swój śliczny domek. Taki cieplutki, , milutki domek ... Dzięki takim budowom jak Twoja, można wierzyć, że marzenia się spełniają, trzeba im tylko na to pozwolić ... Dzięki ! Pozdrawiam i życzę jak najwspanialszych chwil w swoim DOMKU witaj Adriano ..... ....jak czytam swój dziennik to też czasami nie wierzę ,że to jest moja budowa Też pozdrawiam i dziekuję za miłe życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.10.2006 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2006 Ano, ano... dawaj na priva namiary..... to pogadamy to już nas trzy na plusie no to już jest powód aby się umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.10.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Zorganizujcie sobie jaką konferencję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 15.10.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Zorganizujcie sobie jaką konferencję konferencje na plusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.10.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Zorganizujcie sobie jaką konferencję konferencje na plusie ...może Kopytko wpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.10.2006 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 15.10.2006 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2006 Zorganizujcie sobie jaką konferencję konferencje na plusie ...może Kopytko wpadnie ale bez ukrytego pfe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 16.10.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Ale ten świat jest mały Niestety chyba każda z nas w innym mieście pracuje... A w Spale byłyście? Trzeba się było nam prędzej dogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.10.2006 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 Ale ten świat jest mały Niestety chyba każda z nas w innym mieście pracuje... A w Spale byłyście? Trzeba się było nam prędzej dogadać Spała to mój drugi dom ale po linii sportowej ale spotkań w Spale po linii zawodowej to nie mamy ...ja to region śląski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.10.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2006 To teraz musicie poprosić firmę o spotknaie całego kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 02.11.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ewka super te fotki z Krakowa A moje dzicie krzyczą , ze też chca takiego sniegu jak u wass Niedawno na fotelu się wygrzewałaś w słońcu a teraz możńa bałwana było lepić Pogodowe fantazje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 02.11.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Nie cierpie zimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.11.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Ewka super te fotki z Krakowa A moje dzicie krzyczą , ze też chca takiego sniegu jak u wass a teraz to co się roztopiło -----zamarzło ślisko jak jasny gwint i mróz ok -3,5st..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.11.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2006 Nie cierpie zimy o tej porze roku ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts