Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mamuśka, przeżywam powtórkę z rozrywki, ale to tym razem nie Ty, ale Kinga (moja wspołlokatorka i przyjaciółka, a raczej druga Mamcia w Krakowie) projektuje wnętrza, i że obiecałam dostarczyć jej kilka (ukradzionych zreszta z forum) pomysłow na łazienki, kuchnie, pojoke gościnne, sypialnie, jednym słowem wszystko, co ładne i niekoniecznie się świeci, więc prosze o linki do zdjęć tych najładniejszych.

Właśnie tych, które jak tak bardzo chciałam, a Ty cierpliwie tłumaczyłaś,że tego u nas się zrobić nie da. Choć wciąż nie rozumiem dlaczego łazienka z piaskową mozaiką, która do dziś sni mi się po nocach nie została w projekcie naszym zaakceptowana :roll:

PS: wiem, wiem... jest późno, a ja jeszcze nie śpię. :wink:

Pusinki!

córcia

Ew-ka czy mozesz mi podac nazwe producenta Twoich drzwi wejsciowych, bo bardzo mi sie podobaja. Moze juz o tym pisalas ale gdy ja czytalam Twoj dziennik to skupilam sie wtedy na oknach, a teraz nie mam juz czasu przegladac calego dziennika. Bede wdzieczna za odpowiedz.

Przyszłam do Ciebie posiedzieć z gorącą czekoladą, bo tak w Twoim domku miło i nastrojowo.

http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/246/goraca-czekolada-copy.jpg

Olusia ...to Ty sobie posiedź przy kominku ( Heniuś właśnie pojechał do domciu włączyć ogrzewanie) ...a ja jeszcze troszke popracuje :wink:

poopowieda Ci niesamowite historie o Stanie wojennym ....miał przygody 8)