Aga J.G 03.12.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Wiedziałam że wolę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
girlfriend in a coma 05.12.2006 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Mamuśka, przeżywam powtórkę z rozrywki, ale to tym razem nie Ty, ale Kinga (moja wspołlokatorka i przyjaciółka, a raczej druga Mamcia w Krakowie) projektuje wnętrza, i że obiecałam dostarczyć jej kilka (ukradzionych zreszta z forum) pomysłow na łazienki, kuchnie, pojoke gościnne, sypialnie, jednym słowem wszystko, co ładne i niekoniecznie się świeci, więc prosze o linki do zdjęć tych najładniejszych. Właśnie tych, które jak tak bardzo chciałam, a Ty cierpliwie tłumaczyłaś,że tego u nas się zrobić nie da. Choć wciąż nie rozumiem dlaczego łazienka z piaskową mozaiką, która do dziś sni mi się po nocach nie została w projekcie naszym zaakceptowana PS: wiem, wiem... jest późno, a ja jeszcze nie śpię. Pusinki! córcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.12.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 pamiętam ,jak męczyłaś mnie o taka samą łazienkę jaką ma Kasiorek obiecuję,że jak wybudujesz sobie dom pozwolę Ci urządzić go po Twojemu od piwnicy aż po dach ps.....o tej godzinie na Forum???? pojadę do Krakał i zrobię porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 05.12.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2006 Ew-ka czekam z niecierpliwością na inspiracje zimowo-świąteczne z Twojego domu. Już planuję w tym roku "odpatrzyć" od Ciebie stroik z orzeszkami i bombkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 10.12.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 ew-cia , jak u ciebie pieknie jak juz zamieszkam kolo ............ i bede miala niedaleko do twojej chatki , bede sie skradac i podgladac twoje pomysly , czy chcesz tego czy nie przeslicznie , nastrojowo , cudnie , zazdroszcze.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.12.2006 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 Ew-ka czy mozesz mi podac nazwe producenta Twoich drzwi wejsciowych, bo bardzo mi sie podobaja. Moze juz o tym pisalas ale gdy ja czytalam Twoj dziennik to skupilam sie wtedy na oknach, a teraz nie mam juz czasu przegladac calego dziennika. Bede wdzieczna za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.12.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2006 magpie101 wszystkie drzwi są dziełem jednego stolarza z Łubnian k.Opola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 11.12.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Ew-ka u Ciebie jak zawsze pięknie i inspirująco ... a domek wygląda ślicznie w świątecznej dekoracji . Super zdjęcia !!! Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.12.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 ew-cia , jak u ciebie pieknie jak juz zamieszkam ..... bede sie skradac i podgladac twoje pomysly , czy chcesz tego czy nie na to liczę i zapraszam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.12.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2006 Pieknie jak zawsze Może coś odgapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 12.12.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 bańki są niesamowite! to sa bombki czy naczyńka chemiczne? Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.12.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 to sa bombki czy naczyńka chemiczne? Ewa bombki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.12.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 bombki czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.12.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 bombki czad 2 zł ....szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 12.12.2006 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 egal ile zlociszy kosztuje, pomysl aranzacyjny sie liczy a ten jest czadowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.12.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Przyszłam do Ciebie posiedzieć z gorącą czekoladą, bo tak w Twoim domku miło i nastrojowo.http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/246/goraca-czekolada-copy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.12.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2006 Przyszłam do Ciebie posiedzieć z gorącą czekoladą, bo tak w Twoim domku miło i nastrojowo. http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/246/goraca-czekolada-copy.jpg Olusia ...to Ty sobie posiedź przy kominku ( Heniuś właśnie pojechał do domciu włączyć ogrzewanie) ...a ja jeszcze troszke popracuje poopowieda Ci niesamowite historie o Stanie wojennym ....miał przygody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.12.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Bardzo fajne bańki A gdzie je można nabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.12.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Bardzo fajne bańki A gdzie je można nabyć u mojej koleżanki w kwiaciarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.12.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2006 Bardzo fajne bańki A gdzie je można nabyć u mojej koleżanki w kwiaciarni Chyba jednak poszukam czegoś bliżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts