monika.KIELCE 21.02.2007 04:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ja też chce mieć taki domek. Jest cudowny... Uzmysłowiłaś mi jedną ważną sprawe, że takie zadaszenie to świetne rozwiązanie. Można siedzić w ogródku nawet gdy pada czy też rośi letni deszczyk, można zawsze na szybkiego zgarnąć kwiatka albo krzesło by nie zmokło. A to sama przyjemność w takim ogródku. Wspaniały. Mam go w zakładkach, będzie mnie inspirował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ewcia zwarowany ten rok a właciwie zima - kto to widział w lutym takie kwiatki oby przezyły przymrozki pozdrawiam kto to widział takie kwiatki ? w ubiegłym roku krokusy wylazły w kwietniu .....a w tym roku w lutym niesamowite Dobrze ze inne mam razej w cieniu więc nie wychodzą z ziemi zbyt intensywnie -chociaż tulipanki wystają ponad ziemię ok 2-3 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.02.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Ja też chce mieć taki domek. Jest cudowny... Uzmysłowiłaś mi jedną ważną sprawe, że takie zadaszenie to świetne rozwiązanie. Można siedzić w ogródku nawet gdy pada czy też rośi letni deszczyk, można zawsze na szybkiego zgarnąć kwiatka albo krzesło by nie zmokło. A to sama przyjemność w takim ogródku. Wspaniały. Mam go w zakładkach, będzie mnie inspirował. Monika - zadaszony taras to świetna rzecz - tylko wiatry zachodnie sa dokuczliwe ( taras mam na południe ) - myślałam całe ubiegłoroczne lato nad osłonięciem przed wiatrami ,całą zimę i ....WYMYŚLIŁAM Muszę poszukać odpowiedniego stolarza ,a jak nie znajdę -to muszę słodziudko porozmawiać z Teściem -może się zgodzi coś w tej sprawie zrobć pozdrawiam cieplutko ( u mnie słoneczko świeci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.02.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Co to się porobiło Krokusy i przebisniegi już też u nas widziałam ale żeby goździki tak wcześnie powychylały główki Mam nadzieję że zimy już nie będzie - tylko czy wiosna w tym roku będzie taka kolorowa skoro częśc kwaitków już wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.03.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 Ewo, dziś pierwszy raz trafiłam na Twój dziennik. Nawet nie czytam komentrzy powyżej bo domyślam się, że swym ciepłem i atmosferą urzekłaś pewnie nie jedną osobę. Mnie również. Piszę to nie dlatego, że tak bardzo mi się podobały Twoje pomysły (choć to również) na dekoracje mieszkanka. Te wszystkie zdjęcia przypomniały mi siebie kilka lat temu Była we mnie jakaś chęć by dbać i pielęgnować ten rodzinny nastrój. Gdzieś to zagubiłam... Święta podobne do świąt, dzień do poprzedniego... Straciłam zapał i cały romantyzm gdzieś prysł... Chyba powinnam te moje rozterki wkleić w wątku psychologicznym, ale celowo tego nie zrobię, bo nie proszę o porady i komentarze Sama wiem czemu tak jest... Wiele ziarenek maku wysypało się z dziurawego wiadra... Przeglądając Twój dziennik miło było mi samej powspominać. Trochę jednak mi żal tamtej siebie... Cóż, teraz buduję dom. Jaki będzie, tego nie wiem. Może w tych nowych murach zamieszka nowe światło? Może... Tobie gratuluję osiągnięć, pomysłów i... tego czegoś, co masz w sobie i co pewnie jest najcenniejsze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.03.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2007 mayland -serdecznie pozdrawiam zajrzałam na Twoją działeczkę -marzenie tyle zieleni .....ja nie mam ani jednego drzewa .Nasza działka ogrodowa niestety nie nie może być budowlana a zieleni na niej mamy mnóstwo . Będe Ci kibicować i zaglądać do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.03.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Bardzo fajne centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.03.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2007 też mi się podoba to centum pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.03.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2007 też mi się podoba to centum pozdrawiam serdecznie Aga i Ivo ......centrum nadawania z dnia na dzień podoba mi sie bardziej posdrafiam mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.03.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Podnóżek super!!! Ewuś ja Ci tak delikatnie przypominam, że niebawem już święta więc pamiętaj o nas i zrób fotki domku w wielkanocnych dekoracjach Plisssss Nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 29.03.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 Cześć Ewcia !!! I ja do Ciebie dotarłam , tzn. wcześniej czytałam, ale nie wpisywałam się, bo ja taka "wstydliwa" jestem ... Nie chciałabym powielać tych wszystkich "achów i echów" na widok zdjęć Twojego domku ....ale nie mogę ... normalnie rewelaja !!! Cudnie tam u Ciebie ...i domek i ogród bardzo mi się podoba....a taras...super... chyba zadaszę tak jak Ty. Zastanawiałam się czy przez ten dach nie będzie za ciemno w domku (u mnie jest dodatkowo ściana)...możesz się wypowiedzieć - będę wdzięczna . Ponadto też będę miała otwartą kuchnię, ale coś ostatnio dużo na forum negatywnych opini na ten temat i troszkę mnie zdezorientowały ... Jesteś zadowolona? Na razie tyle .. W przypadku innych pytań pozwolę sobie zajrzeć ponownie ... CENTRUM JEST THE BEST !!!! Pozdrawiam wiosennie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.04.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Ogolnie to zielenina nie wzbudza mojego zainteresowania ale ile razy przegladam Twoj topik i widze te szklane "bombki" swiateczne, to jestem zachwycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba na budowie 01.04.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 widzę, że już się cieszysz wiosną a jak nazywają sie te kwiatki za białymi tulipnkami? Te bordo? Bardzo oryginalne i ładne To rośliny cebulowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.04.2007 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 widzę, że już się cieszysz wiosną a jak nazywają sie te kwiatki za białymi tulipnkami? Te bordo? Bardzo oryginalne i ładne To rośliny cebulowe? http://www.mfoto.pl/uploads/1216/tulipankibiale_c9505.jpg wstyd sie przyznać ...ale nie wiem kupiłam to kiedyś na targu jako bylinę ( mam tego 3 sztuki ) ładnie toto wygląda ( tworzy sie z tego spory krzew ) ,nie ucierpiało w największe mrozy i śniegi więc zostało ,ale tak prawdę mówiąc nie mam zielonego polęcia co to jest -nigdy też więcej nie spotkałam tego w żadnym centrum ogrodniczym Mohag - bańki już schowane nie lubisz kwiatków ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.04.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 A jakos nie przepadam za bardzo teraz mam same iglaki i jedna wierzbe, w lecie sadze w doniczkach jakies kwitnace jednoroczne chabazie... ale w nowym ogrodku chyba w ogole z kwiatow zrezygnuje. Chyba ze moja Mam dorwie sie do ziemi ale wstrzymuje Ja jak tylko moge, nie na darmo wywalilam juz wisienki, jablonki, malinki, agresty, porzeczki zeby mi znowu zieleniny zaflancowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 01.04.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Najpięknieszje, świąteczne,wielkanocne życzenia dziś z od serca składamy. Tęczowychpisanek, na stole samychpyszności, mokrego dyngusai wspaniałych gości. życzy Martynka z rodziną http://kartki.onet.pl/_i/d/kaczuszki2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.04.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 ale ile razy przegladam Twoj topik i widze te szklane "bombki" swiateczne, to jestem zachwycona Ja dorzucę do tego jeszcze to okno z tymi gałęziami wieżby mandżurskiej i zachwyt pełen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.04.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 ale ile razy przegladam Twoj topik i widze te szklane "bombki" swiateczne, to jestem zachwycona Ja dorzucę do tego jeszcze to okno z tymi gałęziami wieżby mandżurskiej i zachwyt pełen to okno mojej bratowej ta to ma dopiero talent do dekoracji wielorakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.04.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Najpięknieszje, świąteczne, wielkanocne życzenia dziś z od serca składamy Martynka z rodziną bardzo dziekuję i również życzę pogodnych i miłych Świąt Wielkiej Nocy Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 02.04.2007 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Ew-ka, ależ wiosna u Ciebie, u nas na północy jeszcze zimno i kwitną tylko krokusy, przebiśniegi i wszelkiego rodzaju pierwiosnki. A tulipanki dopiero liście wysunęły ...za to byłam wczoraj u siebie na wsi i skowronki zagłuszały wszystko co żyje, boćki siedzą już na gnieździe ale brzozy jeszcze się nie obudziły... ale ja w innej materi do Ciebie. Na którymś zdjęciu tarasu widać w oddali domek w "moich" zielonych kolorach dachu i elewacji które sobie wymarzyłam. I tu mam prośbę: możesz - przy okazji oczywiście - zrobić parę fotek tego domku? Jakby co to proszę , przyślij mi je na priva, po co mają zaśmiecać Twój wątek I baaaardzo podoba mi sie centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts