Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ciężko sobie poradzić, zrozumieć, pogodzić się. Ja dalej, po 1,5roku mam na pieńku z Tym Na Górze. Jeszcze jestem zła. I jeszcze nie pojechałam na cmentarz. Ale za to widzę, że mam chyba niezłe plecy :) Ktoś nade mnią czuwa - i albo sobie wmawiam albo zaczynam świrować. Albo to prawda.

Nie ma słów pocieszenia. NIc nie pomaga w takim bólu. Ale do dziś pamiętam słowa księdza :"Bóg zabiera ludzi do siebie, gdy są najbliżsi zbawienia w całym swoim życiu". Będę o Tobie jutro myśleć, choć w takich chwilach każdy jest sam. Przytulam Cię mocno i jeśli mogę jakoś pomóc - daj znać.

Ewo współczuję, takie jest to życie. Jedni przychodzą i się cieszymy, inni odchodzą, często zupełnie niespodziewanie, młodzi, pełni planów, niespełnieni... a takie mieli marzenia...

Przytulam Cię. Jestem Z Tobą.

Ew-ka bardzo Ci współczuję, przytulam... taki ból nie mija jednak chyba nigdy. Ja po wielu latach wciąż nie mogę pogodzić się z bezsensowną smiercią mojego przyjaciela, jeszcze ze szczenięcych lat. Każdej chwili gdy o tym myslę czuje to samo...

Ale... mam podobne wrażenie jak Nefer- ktoś nade mną czuwa, jest. Bo czy to zbieg okoliczności ze moj syn urodził sie w 5 lat później w tym samym dniu o tej samej godzinie...? moze i zbieg... ale ja w niego nie wierzę.

tak jak pisał Tomek- jedni odchodzą, drudzy przychodzą...

Ewciu, też będziesz miała swojego Anioła tam wysoko

tego Ci dzis zyczę...

http://www.sp1.kylos.pl/publikacje/kronika_ekologiczna_htm/1_pliki/image029.jpg

Ewa

Niech w Twoim życiu nie będzie więcej smutnych urodzin, ciężkich dni.

Niech Dobre Anioły czuwają nad Tobą, Twoją Rodziną i bliskimi.

Niech obdarzą zdrowiem, dobrocią, czułością, życzliwością, niech dadzą dużo sił i dobrej energii do codziennych trosk. Niech łzy będą tylko łzami szczęścia, a wzruszenie dopada z powodu sukcesów Twoich, Henia i wspaniałych Dzieciaków.

Zapal od nas świeczkę Grażynce - proszę.

http://www.akant.wroclaw.pl/fot/talea.jpg

Bardzo wszystkim dziękuję za piękne i miłe słowa w tym dziwnym dniu przeplatanym łzami i śmiechem .....samo życie ....kwiaty pachną tak ,że w głowie sie kreci :wink:

jeszcze raz pozdrawiam serdecznie i mocno wszystkich przytulam do skołatanego serducha :D

fajne lampki :D ......one to na baterie działają :roll:

a na krzaczorach to też lampki, czy jakieś dzwonki :roll:

latarenki na świeczuszki :wink:

a na krzakach ? hmmm....bawie sie ostatnio w dziwnye formy na tujach ...te bedą akurat miały kule na końcach i potrzebowałam odciążyć od pionu -wiec kupilam małe doniczki i powieiłam na gałązkach :wink:

może być ? :D

Ew-ka przedewszystkim spóźnione ale bardzo bardzo szczere życzenia urodzinowe. Szczerze mówiąc miałam napisany do Ciebie post z zyczeniami kwiatami, ale forum wtedy tak mulił, ze nie miałam czasu czekać na wysłanie tego.

Ale Ty wiesz, ze ja Ci zawsze i szczerze dobrze życzę , prawda?

A lampki cudne i bardzo klimatyczne. :D

jestem na etapie zagospodarowania przestrzeni pod wiatą i o ile pozwolisz z lekka odgapię Twój pomysł :wink:

pozdrawiam

Edzia

p.s. mam nadzieję, że spotkamy się za tydzień

Ale Ty wiesz, ze ja Ci zawsze i szczerze dobrze życzę , prawda?

A lampki cudne i bardzo klimatyczne. :D

jestem na etapie zagospodarowania przestrzeni pod wiatą i o ile pozwolisz z lekka odgapię Twój pomysł :wink:

pozdrawiam

Edzia

p.s. mam nadzieję, że spotkamy się za tydzień

wiem ,że zyczenia szczere i bardzo sie ciesze ,że pamietałaś :D

za tydzien sie nie widzimy ...niestety mam troszke inne plany 8)

latarenki kupione w Ikea :D zgapiaj do woli -buziaczki :D

a teraz spadam na babski wieczor :D

fajne lampki :D ......one to na baterie działają :roll:

a na krzaczorach to też lampki, czy jakieś dzwonki :roll:

latarenki na świeczuszki :wink:

a na krzakach ? hmmm....bawie sie ostatnio w dziwnye formy na tujach ...te bedą akurat miały kule na końcach i potrzebowałam odciążyć od pionu -wiec kupilam małe doniczki i powieiłam na gałązkach :wink:

może być ? :D

może, dzięki za ...oświecenie 8)

Ew-ka

pieknie to wszytsko wyglada....ech....

mam pytanko i prosbe....z tymi latarenkami na tarasie....powiedz czy one nie przeszkadzaja jesli jest wiecej osob na tarasie??? super jest ten pomysł.....no i przyznam sie ze mysle nad zgapieniem.... :oops: :oops: :oops: mam spory taras 35m2 no i czy moglabys fotke zrobic tarasu tak od frontu jak to wyglada....

a.....no i te aniolki......gdzie mozna takowe kupic????

Ew-ka

pieknie to wszytsko wyglada....ech....

mam pytanko i prosbe....z tymi latarenkami na tarasie....powiedz czy one nie przeszkadzaja jesli jest wiecej osob na tarasie??? super jest ten pomysł.....no i przyznam sie ze mysle nad zgapieniem.... :oops: :oops: :oops: mam spory taras 35m2 no i czy moglabys fotke zrobic tarasu tak od frontu jak to wyglada....

a.....no i te aniolki......gdzie mozna takowe kupic????