kze 02.05.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Dawno u Ciebie nie byłem.. Widzę, że mieszka Ci się bardzo wygodnie. Nawet podnóżka dorobiłaś się. Bardzo ładne zaćmienie słońca.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 przytulam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.05.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 przytulam przytulaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 08.05.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ciężko sobie poradzić, zrozumieć, pogodzić się. Ja dalej, po 1,5roku mam na pieńku z Tym Na Górze. Jeszcze jestem zła. I jeszcze nie pojechałam na cmentarz. Ale za to widzę, że mam chyba niezłe plecy Ktoś nade mnią czuwa - i albo sobie wmawiam albo zaczynam świrować. Albo to prawda. Nie ma słów pocieszenia. NIc nie pomaga w takim bólu. Ale do dziś pamiętam słowa księdza :"Bóg zabiera ludzi do siebie, gdy są najbliżsi zbawienia w całym swoim życiu". Będę o Tobie jutro myśleć, choć w takich chwilach każdy jest sam. Przytulam Cię mocno i jeśli mogę jakoś pomóc - daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.05.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Dagusia-dzieki za piękne słowa jutro bedzie cieżki dzień dla wszystkich.....chociaż przygotowywaliśmy sie na tę sytuację od dość dawna ,ale cieżko jest to zaakceptować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 08.05.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 Ewo współczuję, takie jest to życie. Jedni przychodzą i się cieszymy, inni odchodzą, często zupełnie niespodziewanie, młodzi, pełni planów, niespełnieni... a takie mieli marzenia...Przytulam Cię. Jestem Z Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2007 05:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 ew-unia , tak mi przykro lacze sie w bolu i jeszcze .....szkoda , ze w tak smutnych okolicznosciach .wszystkiego co najlepsze ...w dniu Twoich urodzin ode mnie i Bogdana http://blog.onet.pl/_d/sz/276907/roza.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 09.05.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Ewcia , niech tych smutnych dni nie będzie wcale . I słoneczko mocno dla Ciebie zaświeci http://img84.imageshack.us/img84/2966/dsc0337mh7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 09.05.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Ew-ka bardzo Ci współczuję, przytulam... taki ból nie mija jednak chyba nigdy. Ja po wielu latach wciąż nie mogę pogodzić się z bezsensowną smiercią mojego przyjaciela, jeszcze ze szczenięcych lat. Każdej chwili gdy o tym myslę czuje to samo...Ale... mam podobne wrażenie jak Nefer- ktoś nade mną czuwa, jest. Bo czy to zbieg okoliczności ze moj syn urodził sie w 5 lat później w tym samym dniu o tej samej godzinie...? moze i zbieg... ale ja w niego nie wierzę. tak jak pisał Tomek- jedni odchodzą, drudzy przychodzą... Ewciu, też będziesz miała swojego Anioła tam wysokotego Ci dzis zyczę...http://www.sp1.kylos.pl/publikacje/kronika_ekologiczna_htm/1_pliki/image029.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.05.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Ewa Niech w Twoim życiu nie będzie więcej smutnych urodzin, ciężkich dni.Niech Dobre Anioły czuwają nad Tobą, Twoją Rodziną i bliskimi.Niech obdarzą zdrowiem, dobrocią, czułością, życzliwością, niech dadzą dużo sił i dobrej energii do codziennych trosk. Niech łzy będą tylko łzami szczęścia, a wzruszenie dopada z powodu sukcesów Twoich, Henia i wspaniałych Dzieciaków.Zapal od nas świeczkę Grażynce - proszę. http://www.akant.wroclaw.pl/fot/talea.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 09.05.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Ew-kaI ode mnie ciepłe słowa.Mocno Cię przytulam! http://foto.m.onet.pl/_m/ffafcbf3fb92aba75f50cd23fb3f9058,14,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 Bardzo wszystkim dziękuję za piękne i miłe słowa w tym dziwnym dniu przeplatanym łzami i śmiechem .....samo życie ....kwiaty pachną tak ,że w głowie sie kreci jeszcze raz pozdrawiam serdecznie i mocno wszystkich przytulam do skołatanego serducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.05.2007 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 fajne lampki ......one to na baterie działają a na krzaczorach to też lampki, czy jakieś dzwonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.05.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 fajne lampki ......one to na baterie działają a na krzaczorach to też lampki, czy jakieś dzwonki latarenki na świeczuszki a na krzakach ? hmmm....bawie sie ostatnio w dziwnye formy na tujach ...te bedą akurat miały kule na końcach i potrzebowałam odciążyć od pionu -wiec kupilam małe doniczki i powieiłam na gałązkach może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 12.05.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Ew-ka przedewszystkim spóźnione ale bardzo bardzo szczere życzenia urodzinowe. Szczerze mówiąc miałam napisany do Ciebie post z zyczeniami kwiatami, ale forum wtedy tak mulił, ze nie miałam czasu czekać na wysłanie tego. Ale Ty wiesz, ze ja Ci zawsze i szczerze dobrze życzę , prawda? A lampki cudne i bardzo klimatyczne. jestem na etapie zagospodarowania przestrzeni pod wiatą i o ile pozwolisz z lekka odgapię Twój pomysł pozdrawiam Edzia p.s. mam nadzieję, że spotkamy się za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.05.2007 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 Ale Ty wiesz, ze ja Ci zawsze i szczerze dobrze życzę , prawda? A lampki cudne i bardzo klimatyczne. jestem na etapie zagospodarowania przestrzeni pod wiatą i o ile pozwolisz z lekka odgapię Twój pomysł pozdrawiam Edzia p.s. mam nadzieję, że spotkamy się za tydzień wiem ,że zyczenia szczere i bardzo sie ciesze ,że pamietałaś za tydzien sie nie widzimy ...niestety mam troszke inne plany latarenki kupione w Ikea zgapiaj do woli -buziaczki a teraz spadam na babski wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.05.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2007 fajne lampki ......one to na baterie działają a na krzaczorach to też lampki, czy jakieś dzwonki latarenki na świeczuszki a na krzakach ? hmmm....bawie sie ostatnio w dziwnye formy na tujach ...te bedą akurat miały kule na końcach i potrzebowałam odciążyć od pionu -wiec kupilam małe doniczki i powieiłam na gałązkach może być ? może, dzięki za ...oświecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 13.05.2007 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Takie sobie zdjecia porobilam http://www.mfoto.pl/uploads/1274/aniol1_8cd6c.jpg Pięknie Ci w tej nowej fryzurce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.05.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Ew-ka pieknie to wszytsko wyglada....ech.... mam pytanko i prosbe....z tymi latarenkami na tarasie....powiedz czy one nie przeszkadzaja jesli jest wiecej osob na tarasie??? super jest ten pomysł.....no i przyznam sie ze mysle nad zgapieniem.... mam spory taras 35m2 no i czy moglabys fotke zrobic tarasu tak od frontu jak to wyglada.... a.....no i te aniolki......gdzie mozna takowe kupic???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 13.05.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2007 Ew-ka pieknie to wszytsko wyglada....ech.... mam pytanko i prosbe....z tymi latarenkami na tarasie....powiedz czy one nie przeszkadzaja jesli jest wiecej osob na tarasie??? super jest ten pomysł.....no i przyznam sie ze mysle nad zgapieniem.... mam spory taras 35m2 no i czy moglabys fotke zrobic tarasu tak od frontu jak to wyglada.... a.....no i te aniolki......gdzie mozna takowe kupic???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts