kaśka maciej 26.06.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 EW-KA, czy ty wiesz, że ja dopiero dziś zauważyłam, że masz identyczne płytki w wc garażowym jak ja w swoim mieszkaniu Czy to nie znak, że pora iść do okulisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 26.06.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2007 Czy to nie znak, że pora iść do okulisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Roksi 02.07.2007 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2007 tak mi się podoba twój ogród...taras...wariuję jak na to wszystko patrzę. Twój ogród ma duszę, marzę o czymś chociażby podobnym. Ew-ka...skąd czerpiesz pomysły na to wszstko? Na te ozdoby w domu, te drobiazgi jak strpoiki świąteczne słonecznik na drzwiach, piekne to wszystko. Mogłabym tak chwalić godzinami i wzdychać do twoich zdjęć godzinami. I jeszcze takie niedyskretne pytanie, gdzie kupiłaś te drewniane dłonie na biżu.? Sa przecudowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.07.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 gdzie kupiłaś te drewniane dłonie na biżu.? Sa przecudowne Roksi - bardzo dziekuję za miłe słowa inspiracje czerpie z niczego ...czyli z głowy a tak naprwde to podglądam ,obserwuję i .....szperam po różnych niedrogich sklepach tak samo z tymi dłońmi - kupiam je ze 2 lata temu w jakimś sklepiku z duperelami taras rodził sie w mojej głowie od zawsze ....marzyłam o takim letnim pokoju mieszkając w bloku .....gdyby moja działka była większa -taras tez byłby troszke inny ,ale mała działka ograniczyła moje zapędy życzę wielu zrealizowanych pomysłów Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 03.07.2007 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Uffff, ale żem jest spóźniona Ew-ko Gratuluję męża, takiej miłości i tak pięknej rocznicy. Jestem pewna, że kolejne 25 lat razem spędzicie z Heniem jeszcze piękniej niż te minione. Jestescie moimi Idolami Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.07.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Aniu -bardzo dziekujemy za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 08.07.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ewciu, masz tak pięknie u siebie... Aż mnie zazdrość zżera, jak sobie pomyślę, do czego ja za moment sie wprowadzę. Twoje domowe ozdoby na różne okazje. Skąd ty to bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.07.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Ewciu, masz tak pięknie u siebie... Aż mnie zazdrość zżera, jak sobie pomyślę, do czego ja za moment sie wprowadzę. Twoje domowe ozdoby na różne okazje. Skąd ty to bierzesz? nie bój żaby wszystko wswoim czasie ...ogarniesz to swoim kobiecym okiem i juz bedziesz wiedziala co robic by było coraz piekniej życze Ci tego z całego serca a co do pomysłów .....hmmm....to jest moment -dzisian np...po wejsciu do kwiaciarni zobaczylam biale patyki i juz wuiedzialam co z nich powstanie -dobralam jeszcze kilka rzeczy -poprosilam pania o sklejenie klejem na cieplo i powstako takie cóś http://www.mFoto.pl/uploads/1395/stroikpatyk2_3c6f1.jpg http://www.mfoto.pl/uploads/1395/stroikpatyk1_5110f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 10.07.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 I super. Ja za to chyba pójdę dzisiaj do Leroya kupić tapety do naszej sypialni i do pokoju Sary. JUz nie wyrabiam z typową budowlanką. Mam ochote gryźć każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Ew- ka super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 10.07.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 EWA-.....taras, ogród niemalże zimowy- rewellllaaacjjjjaaaaaaaaa!.]przeuroczy, ciepły, elegancji, cudny, pełen zachwytu sam w sobie, wspaniały-, poprostu coś niesamowitego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 10.07.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 tez myślę, zeby powiesic u siebie takie sznurki Nie pogniewasz się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.07.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 tez myślę, zeby powiesic u siebie takie sznurki Nie pogniewasz się ? będę zaszczycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Mnie też kuszą te sznurki najbardziej na drzwi tarasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 te białe patyki miałam własnie pochwalić w kawiarni przy kawie sznurki tez są fajne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.07.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 miło mi ,że Wam sie podobaja moje dekoracje musze Wam powiedzieć ,że cierpliwość popłaca jakiś rok temu zobaczyłam w sklepie świeczniki ze skóry -każdy po ok 20 zł .....a wczoraj znalazłam je przecenione .... po 5zł ,bo likwidują sklep http://www.mFoto.pl/uploads/1397/swiecznik1_3ae5a.jpg http://www.mFoto.pl/uploads/1397/swiecznik2_15a42.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.07.2007 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.07.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Ty to jesteś farciara jak nie mebelki Kler to świeczniki ale czasem jest tak jak piszesz - cierpliwośc sie opłaca.... życzę kolejnych udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 11.07.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Witaj Ewciu. Dawno nie wpadałam do Ciebie i przegapiłam tak piękne Święto Spóźnione ale szczere życzenia spokoju, wiary w przyszłość i dobrej, bezinteresownej i wiecznej miłości, bo tylko dlatego warto żyć. Ew-ka kurcze Twój taras przyprawia mnie o zawrót głowy-jest śliczny! Jak tak się napatrzę na Twój taras, Toli albo Zielonej ogród, to depresję mam murowaną-nic tylko iść do KK albo Rw się upić ps. Co do świeczników, to ja bym tak twarda nie była i kupiłabym je pewnie po te dwie dyszki fajowe som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.07.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2007 Co do świeczników, to ja bym tak twarda nie była i kupiłabym je pewnie po te dwie dyszki fajowe som ......bo w życiu twardym trzeba być ...nie miętkim pozdrawiam i dziekuję za miłe slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts