Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ewuś - tak mi przykro :( , ale wierzę że roślinki szybko się zregenerują i ogród będzie znowu tak śliczny jak zawsze :) .

Nie martw się!!!!

mnie też jest przykro - płakałam dzis prawdziwymi łzami krokodyla :cry: to był straszny widok :-? juz drugi raz w to lato , z tym ze to poprzednie gradobicie było bardzo lajtowe w porownaniu z dzisiejszym :-?

Wierzę Ci, bo ja też kocham wszystko co zielone.

U nas gorąco, że nie ma czym oddychać, a deszczu ani, ani.

Ale tak sobie myśle, że pod Twoim czujnym okiem szybko się biedactwa zregenurją - w sumie to jestem pewna, że tak będzie.

:D :D :D

No nie płacz już więcej, OK??? :D

Wierzę Ci, bo ja też kocham wszystko co zielone.

U nas gorąco, że nie ma czym oddychać, a deszczu ani, ani.

Ale tak sobie myśle, że pod Twoim czujnym okiem szybko się biedactwa zregenurją - w sumie to jestem pewna, że tak będzie.

:D :D :D

No nie płacz już więcej, OK??? :D

dzieki za wsparcie :D

umowimy sie kiedyś na kawe ? ja stawiam :lol: mam nadzieję,że w sierpniu wpadnę do Krakał :D

ewcia a ja wlasnie zerknelam po dlugim czasie i podziwialam bardzo ile nowego sie wydarzylo i wszystko wypieknialo jeszcze bardziej, a tu na koncu taki wpis. :(

Ale odrosnie ogrod, wyleczysz go i znowu bedzie piekny....

:D dzieki za otuchę :D rano ,kiedy zobaczyłam ile ludzom wyrządził krzywd ten kataklizm -to po prostu wstyd mi sie zrobiło ,że rozpaczałam nad kwiatkami :(

ludzie potracili dobytki ,domy ,plony ....... :cry:

a u mnie ...parę kwiatkow poszło do kosza -nic to ...odrośnie :D

najważniejsze żebyśmy zdrowi byli :lol:

:D łoł, ale maszyna :o suuuuper :D ależ teraz wycieczki będziecie robić.... ja co prawda nie lubię jeździć na motorze ale takie maszyny robią na mnie ogromne wrażenie ......

mnie też sie podobaja taaaakie maszyny .......ale u kogoś :-? nie wiem czy polubie jazde na motorze ,ale H. miał takie marzenie i od roku szukał motoru - w sobotę brat H. odkupił od swojego kolegi z pracy .....ponoć niezła maszyna -ma na liczniku tylko 7tys km - :roll:

na razie maszyna jeszcze jest poza krajem .....i to jest dobra wiadomość :lol:

Ewciu kwiatki odrosną :)

Motor SUPER :) chyba peknę z zazdrości :wink: :) :oops:

to som my dwie do pękniecia :-?

wczoraj nasz kolega kupił samochód ......Mercedes S 500 z 2001 roku ......bylam na jedzie probnej .... :o limuzyna pierwsza klasa .Nigdy nie jechalam taaakiem samochodem ...ba .....nawet nie siedziałam 8)

Ma wszystko co wymyślili w samochodach do tej pory :D

Niektórzy meżczyźni uważają, że male samochody są dla kobiet. :-? tylko ciekawe czemu nas tak kręcą te duże? 8) Czyżby jakieś upodobania do wielkich rozmiarów? :wink: :lol: :lol:

Ja poproszę wypasionego pick-up'a :lol: :lol:

Choć TT też mogło by być :wink: :lol:

Dodam jeszcze, ze w zamierzchłych czasach mąż posiadał motocykl Jawę 350 :lol: Ech... ten wiatr we włosach... :wink: :lol:

Oj poszalejesz Ewuś, poszalejesz 8) :lol: