Sonika 20.07.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Ewuś - tak mi przykro , ale wierzę że roślinki szybko się zregenerują i ogród będzie znowu tak śliczny jak zawsze . Nie martw się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.07.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Ewuś - tak mi przykro , ale wierzę że roślinki szybko się zregenerują i ogród będzie znowu tak śliczny jak zawsze . Nie martw się!!!! mnie też jest przykro - płakałam dzis prawdziwymi łzami krokodyla to był straszny widok juz drugi raz w to lato , z tym ze to poprzednie gradobicie było bardzo lajtowe w porownaniu z dzisiejszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.07.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Wierzę Ci, bo ja też kocham wszystko co zielone. U nas gorąco, że nie ma czym oddychać, a deszczu ani, ani. Ale tak sobie myśle, że pod Twoim czujnym okiem szybko się biedactwa zregenurją - w sumie to jestem pewna, że tak będzie. No nie płacz już więcej, OK??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.07.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Wierzę Ci, bo ja też kocham wszystko co zielone. U nas gorąco, że nie ma czym oddychać, a deszczu ani, ani. Ale tak sobie myśle, że pod Twoim czujnym okiem szybko się biedactwa zregenurją - w sumie to jestem pewna, że tak będzie. No nie płacz już więcej, OK??? dzieki za wsparcie umowimy sie kiedyś na kawe ? ja stawiam mam nadzieję,że w sierpniu wpadnę do Krakał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.07.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 Pewnie, że się umówimy i mam nadzieję, że tym razem nie będziecie jak po ogień . A jak Ty stawiasz, to tym bardziej czekam na telefon i wiadomość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 20.07.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 no to jestesmy umówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 21.07.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Ew-ka twój piękny ogródek.................. Co sie teraz wyprawia z tą pogoda Trzymaj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.07.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 ewcia a ja wlasnie zerknelam po dlugim czasie i podziwialam bardzo ile nowego sie wydarzylo i wszystko wypieknialo jeszcze bardziej, a tu na koncu taki wpis. Ale odrosnie ogrod, wyleczysz go i znowu bedzie piekny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.07.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 http://forum.miau.pl/images/smiles/smhair2.gifhttp://forum.miau.pl/images/smiles/smhair2.gifhttp://forum.miau.pl/images/smiles/smhair2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatka 21.07.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Ewka, tak mi przykro, bo Ty tyle serca wkładasz w ten ogród i jest taki piękny to tym bardziej szkoda. Ty chyba pod jakąś gradową chmurka mieszkasz . U nas w świętym mieście nic tylko trochę deszczu i spore błyski, a to przecież tak niedaleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.07.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 dzieki za otuchę rano ,kiedy zobaczyłam ile ludzom wyrządził krzywd ten kataklizm -to po prostu wstyd mi sie zrobiło ,że rozpaczałam nad kwiatkami ludzie potracili dobytki ,domy ,plony ....... a u mnie ...parę kwiatkow poszło do kosza -nic to ...odrośnie najważniejsze żebyśmy zdrowi byli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.07.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Cala Ewka. Usmiech i do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2007 Cala Ewka. Usmiech i do przodu. No właśnie, ten optymizm Ew-ki jest nawet zarażliwy Dawno tu nie zagladałam a teraz nie mogę poznac domu. Ciągle jakies zmiany Ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 23.07.2007 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 łoł, ale maszyna suuuuper ależ teraz wycieczki będziecie robić.... ja co prawda nie lubię jeździć na motorze ale takie maszyny robią na mnie ogromne wrażenie ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.07.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2007 łoł, ale maszyna suuuuper ależ teraz wycieczki będziecie robić.... ja co prawda nie lubię jeździć na motorze ale takie maszyny robią na mnie ogromne wrażenie ...... mnie też sie podobaja taaaakie maszyny .......ale u kogoś nie wiem czy polubie jazde na motorze ,ale H. miał takie marzenie i od roku szukał motoru - w sobotę brat H. odkupił od swojego kolegi z pracy .....ponoć niezła maszyna -ma na liczniku tylko 7tys km - na razie maszyna jeszcze jest poza krajem .....i to jest dobra wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.07.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ewciu kwiatki odrosną Motor SUPER chyba peknę z zazdrości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 25.07.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 Ewciu kwiatki odrosną Motor SUPER chyba peknę z zazdrości to som my dwie do pękniecia wczoraj nasz kolega kupił samochód ......Mercedes S 500 z 2001 roku ......bylam na jedzie probnej .... limuzyna pierwsza klasa .Nigdy nie jechalam taaakiem samochodem ...ba .....nawet nie siedziałam Ma wszystko co wymyślili w samochodach do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.07.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Mnie Mercedesy nie kręcą wogóle, jakoś nie lubię tej marki Za to bardzo bym chciała mieć Nissana Navaro ale jakoś nie mogę trafić 6 w lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.07.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Niektórzy meżczyźni uważają, że male samochody są dla kobiet. tylko ciekawe czemu nas tak kręcą te duże? Czyżby jakieś upodobania do wielkich rozmiarów? Ja poproszę wypasionego pick-up'a Choć TT też mogło by być Dodam jeszcze, ze w zamierzchłych czasach mąż posiadał motocykl Jawę 350 Ech... ten wiatr we włosach... Oj poszalejesz Ewuś, poszalejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.07.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Oj poszalejesz Ewuś, poszalejesz stara baba na motorze mozna penc ze śmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts