Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aga Maluszek Jagna bardzo jesteście miłe kobitki , dziękuję . Własnie opracowujemy z Heniem plan działania na najbliższe dni / tygodnie ( teraz przerwa na Fakty - dla Henia -oczywiście ) , ja sie wyrwałam do Was ... :lol:

Naprawdę muszę ograniczać wizyty tutaj , bo zaczynam zaniedbywać dom i obowiązki - widzę to :cry: . Zawsze krzyczałam na dzieciaki ,że gadają na GG tyle godzin i inne jakieś głodne kawałki na temat marnowania czasu na komp. a teraz sama wyganiam Kaśkę sprzed ekranu - wciskam coś o maturze ...... :oops:

Taka stara baba ...... :oops:

czesc mamuska!! mecz sie udał..Nasi wygrali 478 : 273!! po meczu nie oficjany bankiet,ktory udalo mi sie zorganizowac w podziemiach krakowskiego rynku - bylo ok50osob (w tym Polacy i Czesi).

fajowo,ze w koncu ktos mnie poparł i oficjalnie powiedzial,ze wprowadzimy sie na wiosne.temp jest piorunujace i czerwiec-lipiec to juz trawa bedzie rosla na naszym nowym trawniku ;)

egzamin mam w przyszlym tygodniu.od poniedzialku zaczyna sie rok akademicki i pierwsze zajecia. wsio ok u mnie...pozdrawiam i do uslyszenia nalogowy forum-maniaku... a tak nas gonilas i wyzywalas...hehe... intenet wciaga ;)

wszystkim dziekuje za pomoc i wsparcie dla Ew-ki!! wierzcie na slowo,ze bardzo sie z tych wszytskich postow cieszy!! papa

wszystkim dziekuje za pomoc i wsparcie dla Ew-ki!! wierzcie na slowo,ze bardzo sie z tych wszytskich postow cieszy!! papa

Oj ,Synek , Synek :lol: Ty to się nigdy nie zmienisz .... :wink:

Dzięki za wiadomości , bo od 2 dni nie wiem co sie dzieje u Ciebie ....Franka wygrała :lol: widziałam w TV !!! Pozdrów ją ode mnie ....U nas niespodziewanie dziasaj przyszli dekarze łacic dach , bo pada i bali sie odkrywać u innego klienta dach ....Buziaki- Mamcia

Buziaki od MM

http://foto.onet.pl/_i/supergaleria/fotoprasa/pras04.jpg

Czyżbyś chciała zostać . 8)

Moja lepsza połowa też się rozczuliła, ale widziała w realu. Chyba zacznę drukować bilety NBP, technika tak poszła do przodu. :roll:

No :o Kroyena zdecyduj się w końcu , kto ma być tą "Imperatorową" bo dwie to nijak być nie mogą :wink:

Buziale

Wczoraj oglądałam pogodę na 16 dni ( do 12 października) - ma być CORAZ ZIMNIEJ brrrrr.........

I gdzie ta Polska Zlota Jesień ??? U nas na poddaszu jest fajnie , nie wieje ( folia i łaty) a na parterze wiatr hula i są straszne przeciągi !!!

Z jednej strony dobrze ,bo mury schną , a z drugiej -żeby cokolwiek robić na dole trzeba się strasznie grubo ubrać :cry:

Współczuję wszystkim , którzy mają jeszcze mnóstwo prac murarskich pod gołym niebem ( nam jakoś niebiosa sprzyjały :D )