Jagna 23.09.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Ew-ka ja też trzymam kciuki. Ale jeteś fajna laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 23.09.2004 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Aga Maluszek Jagna bardzo jesteście miłe kobitki , dziękuję . Własnie opracowujemy z Heniem plan działania na najbliższe dni / tygodnie ( teraz przerwa na Fakty - dla Henia -oczywiście ) , ja sie wyrwałam do Was ... Naprawdę muszę ograniczać wizyty tutaj , bo zaczynam zaniedbywać dom i obowiązki - widzę to . Zawsze krzyczałam na dzieciaki ,że gadają na GG tyle godzin i inne jakieś głodne kawałki na temat marnowania czasu na komp. a teraz sama wyganiam Kaśkę sprzed ekranu - wciskam coś o maturze ...... Taka stara baba ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.09.2004 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Od forum się strasznie człowiek uzależnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.09.2004 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 A bo tu tacy fajni ludzie. Dlatego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 23.09.2004 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Oj Ewcia. Znając Twój zapał i energię bardzo szybko uwijesz piękne i równie przytulne gniazdko w Waszym domu. Zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.09.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2004 Ewa takie tam małe uzależnienie W nowym domu będziesz miala pole do popisu z urządzaniem Będzie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.09.2004 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Ew-ka czyżbyś ostatnio latała po salonach Voxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.09.2004 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Ew-ka czyżbyś ostatnio latała po salonach Voxa? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.09.2004 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Mają taką fajną serię, a' la Indochiny. Nazywają to Imperium. http://www.vox.pl/pl/meble_view.php?kat_id=1&subkat_id=44&id=17&lang=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.09.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Kroyena i za to Cie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.09.2004 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Czyżbyś chciała zostać Imperatorową. Moja lepsza połowa też się rozczuliła, ale widziała w realu. Chyba zacznę drukować bilety NBP, technika tak poszła do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dawid.kulik 24.09.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 czesc mamuska!! mecz sie udał..Nasi wygrali 478 : 273!! po meczu nie oficjany bankiet,ktory udalo mi sie zorganizowac w podziemiach krakowskiego rynku - bylo ok50osob (w tym Polacy i Czesi). fajowo,ze w koncu ktos mnie poparł i oficjalnie powiedzial,ze wprowadzimy sie na wiosne.temp jest piorunujace i czerwiec-lipiec to juz trawa bedzie rosla na naszym nowym trawniku egzamin mam w przyszlym tygodniu.od poniedzialku zaczyna sie rok akademicki i pierwsze zajecia. wsio ok u mnie...pozdrawiam i do uslyszenia nalogowy forum-maniaku... a tak nas gonilas i wyzywalas...hehe... intenet wciaga wszystkim dziekuje za pomoc i wsparcie dla Ew-ki!! wierzcie na slowo,ze bardzo sie z tych wszytskich postow cieszy!! papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 24.09.2004 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Ewka, ale masz fajnego syna. A Ty Dawid naprawdę niesamowitą mamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.09.2004 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 wszystkim dziekuje za pomoc i wsparcie dla Ew-ki!! wierzcie na slowo,ze bardzo sie z tych wszytskich postow cieszy!! papa Oj ,Synek , Synek Ty to się nigdy nie zmienisz .... Dzięki za wiadomości , bo od 2 dni nie wiem co sie dzieje u Ciebie ....Franka wygrała widziałam w TV !!! Pozdrów ją ode mnie ....U nas niespodziewanie dziasaj przyszli dekarze łacic dach , bo pada i bali sie odkrywać u innego klienta dach ....Buziaki- Mamcia Buziaki od MM http://foto.onet.pl/_i/supergaleria/fotoprasa/pras04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 24.09.2004 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Czyżbyś chciała zostać . Moja lepsza połowa też się rozczuliła, ale widziała w realu. Chyba zacznę drukować bilety NBP, technika tak poszła do przodu. No Kroyena zdecyduj się w końcu , kto ma być tą "Imperatorową" bo dwie to nijak być nie mogą Buziale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.09.2004 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Ewa zdradzcie w co ten mecze to też będę kibicować następnym razem Ale mi się podobaja te rodzinne pogaduchy Trzymam kciuki za wiosnę, żeby była długa piękna i ciepła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.09.2004 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Aga to był mecz lekkoatletyczny Polska-Czechy w Krakowie .Dawid pomagal w organizacji a Agnieszka wygrała swój bieg ( 100 ppł) W telewizji pokazywali skróty więc na kibicowanie nie było szans Wiosna będzie dluga i piękna ....masz rację Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 24.09.2004 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2004 Kapuje ale teraz będę bardziej przyglądała się płotkarką Ewa tak musi być wiosna zacznie się już w lutym i potrwa do października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.09.2004 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Wczoraj oglądałam pogodę na 16 dni ( do 12 października) - ma być CORAZ ZIMNIEJ brrrrr......... I gdzie ta Polska Zlota Jesień ??? U nas na poddaszu jest fajnie , nie wieje ( folia i łaty) a na parterze wiatr hula i są straszne przeciągi !!! Z jednej strony dobrze ,bo mury schną , a z drugiej -żeby cokolwiek robić na dole trzeba się strasznie grubo ubrać Współczuję wszystkim , którzy mają jeszcze mnóstwo prac murarskich pod gołym niebem ( nam jakoś niebiosa sprzyjały ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 27.09.2004 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Ew-ka ty nie współczuj, jeno decyzje podejmuj. Jako leniwy a' la elektryk polecam wyłaczniki schodowe przy łóżku w sypialni. Czemu to zawsze ja muszę wyłazić i wyłaczać światło. Pod kołderką jest tak ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts