Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Ew-ki

AgnesK

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bardzo piękny widok ;-) a kiedy Ty będziesz mieć takie zdjęcie na motorze ? ;-)

pozdrawiam

ojojoj ...... nie wiem czy klisza wytrzyma ? :wink:

ale dla uspokojenia dodam ,że jestem porywana codziennie na przejażdżke i .....bardzo mi sie to podoba :D

nawet wczoraj zaproponowałam H. ( ku jegio wyraźnemu zaskoczeniu) abyśmy ruszyli w Polske na motorze :D

a co :wink: ...... poszalejemy na stare lata :D

bardzo piękny widok ;-) a kiedy Ty będziesz mieć takie zdjęcie na motorze ? ;-)

pozdrawiam

ojojoj ...... nie wiem czy klisza wytrzyma ? :wink:

ale dla uspokojenia dodam ,że jestem porywana codziennie na przejażdżke i .....bardzo mi sie to podoba :D

nawet wczoraj zaproponowałam H. ( ku jegio wyraźnemu zaskoczeniu) abyśmy ruszyli w Polske na motorze :D

a co :wink: ...... poszalejemy na stare lata :D

:lol: :lol: :lol: :lol:

łał! to dopiero będą zdjęcia! z eskapady po Polsce ;-)

pozdrawiam

Ew-ka GRATULACJE spełnionych marzeń :D Początki mieliście równie trudne jak i my ale mam nadzieję, że podobnie jak Wam i nam uda się szybciutko spełnić marzenia ( no.. powiedzmy, że to jedno :wink: ) i skutecznie i szybko zbudować nasz domek i w przyszłym roku cieszyć się pięknym słońcem na tarasie własnego domu :) Gratuluję raz jeszcze! pozdrawiam :D

• 2 weeks później...

Cześć. Właśnie przeczytałam Twój dziennik. Fajna historia, precyzyjnie zrelacjonowana. Narzuciliście tempo, a na dodatek budowanie jesienią i zimą. Czapki z głów!

Zaintrygowała mnie data otrzymania pozwolenia na budowę i data rozpoczęcia robót. To tylko 4 dni przerwy. Mam w związku z tym pytanie: Czy nie obowiązywał w tamtych latach (tak zresztą niedawnych) okres uprawomocnienia się PnB ,czy w jakiś tajemniczy sposób udało Wam się to ominąć. Ja jestem już załamana tym czekaniem, uprawomocnianiem się itd, że chętnie zaczęłabym już jutro humus ściągać :lol:

Zresztą jeszcze w innym dzienniku budowy się zetknęłam z podobną sytuacją, tam były chyba nawet 2 dni tylko. Ja też chcę, ja też :cry:

Pozdrawiam i życzę samych szczęśliwych dni w DOMU