mayland 27.07.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Nie bajeruj, w kasku lat nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 łał! niezły motor udanych eskapad życzę co do ogródka - na pewno wszystko pięknie odrośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.08.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 w piatek śmigamy po motor i skory ...i kaski ale sie zdziwicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.08.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 w piatek śmigamy po motor i skory ...i kaski ale sie zdziwicie no na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 02.08.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 w piatek śmigamy po motor i skory ...i kaski ale sie zdziwicie Tylko nie szalejcie za bardzo , zdjęcia byśmy pooglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.08.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 w piatek śmigamy po motor i skory ...i kaski ale sie zdziwicie Tylko nie szalejcie za bardzo , zdjęcia byśmy pooglądały nie bój żaby na razie jedziemy busem ...wrocimy to bedziemy trenowali bez kółek na podwórku potem sie koła dokreci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.08.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Gratulacje z okazji 3 rocznicy!!! Coś dla domu i tarasu http://www.about-garden.com/images_enc/00879/0087901.jpg i coś dla Pani Domu http://www.e-kwiaty.pl/photo/z_sercem_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.08.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Gaweł -jaka miła niespodzianka Bardzo dziękuję ps.....takie róże na tarasie mi sie marzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.08.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.08.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Zagladam do twojego dziennika dosc czesto - majac nadzieje ze moj domek urzadze rownie gustownie i cieplo - i bede tak wielka optymistka jak ty!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 12.08.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Henio na motorze wyglada bosko .Pozdrow go ode mnie. Mam nadzieję ze jak kiedys was odwiedzę to mnie przewiezie na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.08.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 no nie wiem Verunia ...nie wiem czy zaryzykuję młode ładne dziewczyny i facet na motorze to bardzo niebezpieczny widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 bardzo piękny widok a kiedy Ty będziesz mieć takie zdjęcie na motorze ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.08.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 bardzo piękny widok a kiedy Ty będziesz mieć takie zdjęcie na motorze ? pozdrawiam ojojoj ...... nie wiem czy klisza wytrzyma ? ale dla uspokojenia dodam ,że jestem porywana codziennie na przejażdżke i .....bardzo mi sie to podoba nawet wczoraj zaproponowałam H. ( ku jegio wyraźnemu zaskoczeniu) abyśmy ruszyli w Polske na motorze a co ...... poszalejemy na stare lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 13.08.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 bardzo piękny widok a kiedy Ty będziesz mieć takie zdjęcie na motorze ? pozdrawiam ojojoj ...... nie wiem czy klisza wytrzyma ? ale dla uspokojenia dodam ,że jestem porywana codziennie na przejażdżke i .....bardzo mi sie to podoba nawet wczoraj zaproponowałam H. ( ku jegio wyraźnemu zaskoczeniu) abyśmy ruszyli w Polske na motorze a co ...... poszalejemy na stare lata łał! to dopiero będą zdjęcia! z eskapady po Polsce pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.08.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 Ew-ka GRATULACJE spełnionych marzeń Początki mieliście równie trudne jak i my ale mam nadzieję, że podobnie jak Wam i nam uda się szybciutko spełnić marzenia ( no.. powiedzmy, że to jedno ) i skutecznie i szybko zbudować nasz domek i w przyszłym roku cieszyć się pięknym słońcem na tarasie własnego domu Gratuluję raz jeszcze! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.08.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 To czekam aż zacznienie przygodę motorową Ewciu a teraz pytanie budowalne z czego macie zrobiony cokół na tarasie ??? Widze coś czerwonego ale nie wiem co to jest i gdzie to nabyć ??? Jak widac marzenia są nam potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.08.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Reyzel-spełnienia marzeń .....szybciutko Aga - cokół jest wokół całego domu ten sam ,czyli płytka podłużna w kolorze cegły do zdobycia w piwnicy naszego sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.08.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 To ja bym chciała do tej piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 30.08.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Cześć. Właśnie przeczytałam Twój dziennik. Fajna historia, precyzyjnie zrelacjonowana. Narzuciliście tempo, a na dodatek budowanie jesienią i zimą. Czapki z głów! Zaintrygowała mnie data otrzymania pozwolenia na budowę i data rozpoczęcia robót. To tylko 4 dni przerwy. Mam w związku z tym pytanie: Czy nie obowiązywał w tamtych latach (tak zresztą niedawnych) okres uprawomocnienia się PnB ,czy w jakiś tajemniczy sposób udało Wam się to ominąć. Ja jestem już załamana tym czekaniem, uprawomocnianiem się itd, że chętnie zaczęłabym już jutro humus ściągać Zresztą jeszcze w innym dzienniku budowy się zetknęłam z podobną sytuacją, tam były chyba nawet 2 dni tylko. Ja też chcę, ja też Pozdrawiam i życzę samych szczęśliwych dni w DOMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts