Ew-ka 30.08.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Zaintrygowała mnie data otrzymania pozwolenia na budowę i data rozpoczęcia robót. To tylko 4 dni przerwy. Mam w związku z tym pytanie: Czy nie obowiązywał w tamtych latach (tak zresztą niedawnych) okres uprawomocnienia się PnB ,czy w jakiś tajemniczy sposób udało Wam się to ominąć. ciiiiiii......bo sie wyda dziekuję za miłe słowa .... i życzę udanych decyzji i mądrych wykonawców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.09.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Ewka - no Twój dom to coś pięknego, cudownego, uroczego, niespotykanego, bajkowego, sielskiego, niezwykłego Prowadzony świetną ręką i z wielkim smakiem - te brązy i czerwienie... Ach! Mam nadzieję, że mi się uda także stworzyć tak niepowtarzalny klimat Zazdroszczę pozytywni z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Trini -weź głęboki oddech -policz do trzech ...1.....2....3.... dzieki za miłe słowa ....ale nie przeszadzaj Kobieto z tymi komplementami bo mnie sie czerwianić nie wypada a i skoki ciśnienia w moim wieku nie są wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.09.2007 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 tratata... chłopa puściłaś na wode, to i te marne kilka komplemencików wytrzymasz, a czerwienić sie możesz, ciemno już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 01.09.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 tratata... chłopa puściłaś na wode, to i te marne kilka komplemencików wytrzymasz, a czerwienić sie możesz, ciemno już jest ja tam łasa na komplimenty nigdy nie byłam a juz na pewno nie od mężczyzny ale od kobitek to całkiem co inego byle nie przesadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trini 01.09.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 no dobra ale ten jeden jedyny raz przeszło więcej nie będę (aczkolwiek nioe obiecuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 13.09.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Byłam, widziałam, jestem pod wrażeniem ... Ew-ka gratuluję pomysłu... no i przede wszystkim efektu końcowego... wyszło ZARĄBIŚCIE!!!! PS. Gratulki z okazji 4 rocznicy ...ale gaci nie bedzie Mój małż wytrwał prawie rok, ale ostatnio tak sie wku... , że zapalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2007 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ewcia gratuluję wytrwałości i samodyscypliny. Ja nie potrafię, trudno i narazie tak zostanie. Chylę czoło, Szanowna Pani http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/034/3408.jpg Piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.09.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Monika i Braza dzieki bardzo za miłe słowa papierosy rzucilam kiedy Tato był chory - dla niego to zrobiłam i udało sie Tato żyje a ja nie palę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 13.09.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Ewuś moje gratulacje. Ja nie palę od sześciu lat więc jezdem starsza http://th.interia.pl/10,b837ec15f1392254/czekoladki.jpg ps. nie widzę ramek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.09.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Gratulki z okazji 4 rocznicy pozdawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 14.09.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 joola i Ivo - bardzo mi miło joola ...dlaczego nie widzisz ramek ? są na swoim miejscu .....może sprobuj raz jeszcze zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.09.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 joola i Ivo - bardzo mi miło joola ...dlaczego nie widzisz ramek ? są na swoim miejscu .....może sprobuj raz jeszcze zerknąć Ewciu a ja to w ogóle tylko mnóstwo krzyżyków widzę I jestem niepocieszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.09.2007 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Już widzę Ramki i to co w ramkach suuuper! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 16.09.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Ach ... moim pragnieniem też byłoby dosiąść takiego rumaka na dwóch kołach a potem wypić piwko w "kawiarence" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 16.09.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Ach ... moim pragnieniem też byłoby dosiąść takiego rumaka na dwóch kołach a potem wypić piwko w "kawiarence" sie Henio ucieszy z tego piwa w kawiarence -oczywiśćie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 17.09.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ew-ka - ale super zdjecia! wyglądacie z Heniem bardzo profesjonalnie pozdrawiam ze słonecznego Dolnego Śląska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2007 Ivo -stroje są bardzo profesjonalne -trafiliśmy w Hanoverze na 25-lecie sklepu motorowego a w nim TOTALNĄ obniżke cen ubrań ,wiec z ochotą skorzystaliśmy nie wiadziałam np ,że juz przy 60km /h bez skórzanej kurtki jest bardzo zimno -nawet w 30 st upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.09.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Ewuś, prezentujesz się na tym motocyklu, że HO, HO i w czerwonym bardzo Ci do twarzy. Fajną imprezę mieliście. Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.09.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 A ogród - marzenie . Pięknie tam u Was!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts