Ew-ka 12.11.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 biegać po śniegu....oj ale cudowny pomysł... tylko skąd wziąć śnieg? z nienacka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 12.11.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 O Jezu Ewa gdzie ty mieszkasz ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.11.2007 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Ew-ka, jesteś szalona H również Zgrana z Was para Podrówka, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.11.2007 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Zajebiście z tym śniegiem Mój pies lizałby mi ciagle nogi I tak to robi ale po śniegu to miałby radochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.11.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 gaweł - mieszkam w opolskim i wczoraj nas zasypało ,w nocy poprawiło i rano było bajkowo teraz niestety jest juz chlapa Kaska - dobraliśmy sie z H... jak 2-połówki czyli 1 litr mayland mój pies byl zachwycony ( tego na zdjeciach nie widac ) biegal za mną ,zaczepiał i jak oszalały zjadał śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 02.12.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ew-ka czekam na inspiracje zimowo-świąteczne z Twojego domu. Może i w tym roku "odpatrzę" dekoracje i stroiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.12.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ew-ka czekam na inspiracje zimowo-świąteczne z Twojego domu. Może i w tym roku "odpatrzę" dekoracje i stroiki Własnie Ewa pewno zajeta przygotowaniem dekoracji ciekawe kiedy skonczy i czy sie pochwali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.12.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 martynka - zajeta jestem okrutnie.... ale pracą zawodową wiec nowych inspiracji pewnie nie bedzie chociaz domek juz przystrojony ale raczej dekoracje beda ubiiegloroczne gaweł -pochwaliłabym sie tegorocznymi ,ale nie mam aparatu ....zamieszkal sobie w Krk a jutro leci z moja corcią do Grenady ale obiecuje ,że jak wpadnie w moje ręce postaram sie wyczarować jakies fajne zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.12.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 martynka - zajeta jestem okrutnie.... ale pracą zawodową wiec nowych inspiracji pewnie nie bedzie chociaz domek juz przystrojony ale raczej dekoracje beda ubiiegloroczne gaweł -pochwaliłabym sie tegorocznymi ,ale nie mam aparatu ....zamieszkal sobie w Krk a jutro leci z moja corcią do Grenady ale obiecuje ,że jak wpadnie w moje ręce postaram sie wyczarować jakies fajne zdjątka Wiedzialem że już wszystko zapiete na ostatni guzik , trudno poprosimy o zdjecia zrobione telefonem np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.12.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 gawel - telefonem to nie tak samo mam kiepski telefon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.12.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 gawel - telefonem to nie tak samo mam kiepski telefon rozumiem ja mam starą nokie na korbkę bez aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.12.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Ewuś jak po rocznicy? Bardzo Wam dopinguję i gratuluję tylu szczęśliwych chwil w życiu!!! Bardzo serdeczne życzenia dla Was obojga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.12.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 okno ...........cudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 okno ...........cudo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! naprawdę ? na zdjeciu tak jakoś dziwnie to wygląda Te gwiazdki u góry okna migaja delikatnie - a za oknem sa jeszcze otulone białą flizelina donice z tujkami ...rano za dnia cykne fotke może bedzie widać l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.12.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Okno bardzo ładne! Jak zwykle nas powaliłaś dbałością o szczegóły i pomysłem!!! Bardzo mi się podoba. Super! Jeśli zaś chodzi o te tańce to bardzo dobry pomysł. Napewno im się spodoba. My zorganizowałysmy taki pokaz na Walentynki rok temu. Faceci nic nie wiedzieli. Robiłysmy próby i całą oprawę. Miałyśmy wszystkie jednakowe sukienki z satyny (trafiła się wyprzedaż w Top Secret ) i maski z piór.Tańczyłyśmy przy stołkach barowych. Były przejścia, zmiany i wogóle odlot Nawet na bisa się przygotowałysmy Bisowałysmy w przebraniach za zwierzątka (ogonek, uszka, krawacik) Faceci oniemieli. To był szok dla nich. Bawilismy się wszyscy swietnie! U Was pewnie tez bedzie taka zabawa Gratuluje pomysłu i trzymam kciuki za pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.12.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Ew-ka, dekoracja okna bombowa, zwłaszcza w kolorystyce. Ta biel, kiedy za oknem śniegu ani śladu ratuje nastrój świąt. Bez śniegu to tak nieszczególnie jest, a biała dekoracja, to strzał w 10. wesele po 25 latach małżeństwa i z wypiekami na twarzy...niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Okno bardzo ładne! Jak zwykle nas powaliłaś dbałością o szczegóły i pomysłem!!! Bardzo mi się podoba. Super! dzieki Jeśli zaś chodzi o te tańce to bardzo dobry pomysł. Napewno im się spodoba. My zorganizowałysmy taki pokaz ...... i maski z piór.Tańczyłyśmy przy stołkach barowych. Super !!!! widzę ,że kobitki maja zaciecie aktorsko-kabaretowe my rozważąłyśmy różne wersje tanca ...od erotycznego w przebraniu zakonnicy po ...kankana pierwszy odpadł w przededbiegach bo bedzie ciotka zakonnica i ks. proboszcz stanęło na kankanie ...bo niby erotyczny a jednak do przyjecia przez różne grono wiekowe ( bedą ciotki emerytki i nie chciałyśmy siać zgorszenia ) ale jaki to niebyłby występ -najważniejszy jest element zaskoczenia i niespodzianki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.12.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Tak jak myślałyśmy z tego wrażenia faceci nie zrobili wogóle zdjęć Gdyby nie chłopak który nam użyczył sali na imprezę (był wtajemniczony bo widział nasze próby ale trzymał jezyk za zębami ) to nie byłoby żadnych pamiątek. A tak mamy zdjęcia i film bo on to naręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Ew-ka, dekoracja okna bombowa, zwłaszcza w kolorystyce. Ta biel, kiedy za oknem śniegu ani śladu ratuje nastrój świąt. Bez śniegu to tak nieszczególnie jest, a biała dekoracja, to strzał w 10. starałam sie -to była chwila ...moment ...błysk kupowałam firanki koleżance ( mieszka daleko i wysyłałam jej te makaroniki kurierem bo u siebie nie mogła kupić ,a moje czekoladowe bardzo ja urzekły ) i jak zobaczyłam te białe z kryszytałkami -pomyślałam -białe okno ...białe świece ....białe płatki w oknie ...biały obrus (stół jest właśnie przy tym oknie ) -bedzie cudnie Koszt nieduży bo oprocz firanek i świec wszystko miałam w domu wesele po 25 latach małżeństwa i z wypiekami na twarzy...niesamowite sama jestem zaskoczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.12.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Tak jak myślałyśmy z tego wrażenia faceci nie zrobili wogóle zdjęć Gdyby nie chłopak który nam użyczył sali na imprezę (był wtajemniczony bo widział nasze próby ale trzymał jezyk za zębami ) to nie byłoby żadnych pamiątek. A tak mamy zdjęcia i film bo on to naręcił mam nadzieje ,że u nas ktoś sie zreflektuje i cyknie jakies fotki Mamy podwiązki i ustaliłyśmy ,że jak bedą chcieli bisy ...to za podwiazkę muszą cosik wsunąć i to nie może być moneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts