Ew-ka 27.09.2004 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2004 Kroyena - tak własnie powiedziałam elektrykowi, coby mi zrobił taki pstryczek,żeby wyłączył wszystkie światła . Zrobił tak ale obiecał ,że da się zrobić .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 29.09.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Te schody (rozumiem że Osowa jest autorem/autorką) - są suuuuuper!. To je ano dobre! Już zaczynam myśleć jak to dałoby się u mnie zrobić. Tylko koszt tego mahoniu ... Ale pomysł - po prostu rewelacja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuszy 29.09.2004 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Witam! Jako nowicjusz chciałbym się przywitać, więc: Dzień/dobry/wieczór ( niepotrzebne skreślić) Ew-ka, co do klimatu/nastroju panującego w twoim mieszkaniu, to musze powiedzieć, że jest wspaniały, i szczerze, nie spotkałem się jeszcze z mieszkaniem w blocku, w którym czułbym się bardziej (hmmm jak to określić) miło i ciepło. Pewnie spora w tym zasługa domowników, ale myślę, że same mieszkanko (słowo mieszkanie wydaje się tu wręcz nie na miejscu) jest wspaniale urządzone, i tu wielki ukłon w twoim kierunku A co do prac nad domem to także jestem zdziwiony tempem, w jakim powstaje wasz wymarzony domek, mam nadzieje, że uda Ci się tam stworzyć równie niepowtarzalny klimat. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2004 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 wuszy zawstydzasz mnie .......wygląda na to ,że bywasz w moim domu ,skoro tak ładnie określiłes jego klimat . Mieszkanko jest już pozbawione wielkiego uczucia ( widoki na nowy dom ) ale bardzo miło slyszeć pochwaly Pozdrawiam i zapraszam ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 29.09.2004 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Kobieto jak Ty pędzisz z tą robotą, ja u Ciebie cały dach przegapiłam P.S. Mnie również było poznać wszystkie BUZIAKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuszy 29.09.2004 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Hmm , czy bywam?? To za dużo powiedziane, ale raz byłem i to całkiem nie tak dawno temu Mieszkanko jest pozbawione uczucia?? Hmmm nie powiedziałbym moim zdaniem jest w nim jeszcze sporo uczucia i musze przyznać że może nie tyle emanującego od samego mieszkania co od domowników „Zapraszam” i znowu hmm , napewno skożystam z zaproszenia, aha chciałbym dodać że w mieszkaniu Ew-ki panuje nienaganny porządek, ciekawe czyja to zasługa Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2004 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Wojtek ???? Tak to na pewno Ty Wojtku..... Kaśka Cię pozdrawia......Fajnie ,że wpadłes na stronkę ... Za dużo mnie chwalisz....podejrzane Pewnie,że przyjedź , Kaśka znowu wysprząta swój pokój...... http://pb70.olesno.sdi.tpnet.pl/~kasia/euroweek/zdj_mama/IMG_2373.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.09.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Ewa u Ciebie to zawsze tak miło, przyjacielsko i rodzinnie Wnętrza mówią...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuszy 29.09.2004 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Zostałem zdemaskowany! Za dużo chwale??? Przepraszam jush nie będe ;( Ale nie chciałbym jednak pójść na ten odstrzał Ale wcale się nie przymilam, naprawde mi się podobało I napewno wpadne zobaczyć jak idą prace nad domkiem, może coś pomogę?? Ja tesh pozdrawiam cieplutko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2004 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 Zostałem zdemaskowany! Za dużo chwale??? Ale wcale się nie przymilam Ja tesh pozdrawiam cieplutko!! Kapitan Sowa na tropie ...... przymilaj sie ,przymilaj i przyjedź to znowu coś ugotujemy pysznego ( tzn.Ty i Kasia a ja będe surfować na internecie - w końcu Dzieci trzeba umieć sobie wychować ) Buziaki ...i ucz sie ....Matura zbliża się wielkimi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuszy 29.09.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2004 "Buziaczki" Dzięki Co do nauki to pracuje nad tym! Co do gotowania? Coś tam z Kaśką wymyślimy, ale winko to Ew-ko musisz sama zorganizować , no bo wiesz my to małolaty jesteśmy Co do domku, to jak ma wyglądac kominek?? jush jakiś projekt jest?? Bo to chyba najważniejszy punkt całego domku , moim zdaniem.. Kisses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.09.2004 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 wuszy http://www.geol.agh.edu.pl/~s102542/html/36.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 30.09.2004 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 super, te schody są naprawdę ekstra. ja niestety mam parterówę, ale gdyby było pięterko? Qrcze do emerytury (albo i dalej) świetna zabawa - uwaga dzieci (okrzyk do wnuków) babcia do was leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuszy 30.09.2004 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Ew-ka... czy ty się ze mnie śmiejesz ?? Po prostu dla mnie dom z kominkiem jest poezją samą w sobie niezależnie od tego czy jest to willa czy rozpadająca się chatka góralska koło Żywca za 10 zł/dobę. I dlatego uważam, że należy kominkowi poświęcić sporo uwagi, mi się marzy kominek od dawna, ale niestety jest to tak trudne do zrealizowania, że wręcz nie możliwe...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.09.2004 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Ew-ka... czy ty się ze mnie śmiejesz ?? Po prostu dla mnie dom z kominkiem jest poezją samą w sobie Wojtku , nie z Ciebie tylko do Ciebie !!!! Zobacz jaka ona jest słodka A kominek jest dusza domu i mam nadzieje ,że taki będzie i u mnie .A z czego i jaki projekt ?? Hmm.....bardzo trudne pytanie ....jeszcze nie wiem szukam inspiracji , tzn. myślę ze wiem ,ale nie wiem czy tak do końca wiem na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 30.09.2004 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Mówisz, że dziś dzień chłopaka? Cholerka, to może z tej radości przeogromnej i ja rano mężusiowi pączusie jakoweś do torby zapakuję (ino najpierw będzie bidulek musiał iść sam do piekarni i je kupić Wiem, straszną żoną jestem, ale nie cierpię wstawać rano...). Pomysł na schody rewelacyjny, zaraz mężusiowi pokażę. Fajnie tu u Ciebie Ewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.09.2004 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Agusia - musi być fajnie , przeca jesteś matką chrzestną Komentarzy A po bułki co rano tez chodzi mój Małż , wstaje o 6.00 to co z darma będzie sie po domu smędził, więc z pieskiem po bułeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inż. Mamoń 30.09.2004 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Mówisz, że dziś dzień chłopaka? Cholerka, to może z tej radości przeogromnej i ja rano mężusiowi pączusie jakoweś do torby zapakuję A ja nie przypominam sobie żebym coś dzisiaj dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wuszy 30.09.2004 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 Nie martw się inż. Mamoń ja tesh nic ((( no sorrki dwa cukierki, esemesa od Kasi , no ale wiadomo , córka Ew-ki musi byc fajna ... a no i od mamy... batona , ehhh świat schodzi na psy, a tak się napracowałem przy zrzucaniu węgla ( ludzie, wystżegajcie się pieców C.O. na paliwo stałe ) ja najchętniej zbudowałbym system kolektorów słonecznych , ale mi się nie chce ... a jush wogule to wystarczyłby kominek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 30.09.2004 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2004 wuszy dla Ciebie http://www.apgrupa.pl/duze/ferrero_pl1.jpg tylko z nikim sie nie dziel....wszystkie zjedz sam Jak świeto to świeto ......( Kasia juz śpi.....ciiii) dobranoc...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts