tola 09.05.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 ..........A KTO Z NAAAMI NIE WYPIJE ................. a jest ktoś taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.05.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 nie wiem jak inni , ale ja pije zdrowie ew-ki po raz pierwszy po trzecim zabieram sie za rachunki lepiej mi pojdzie z niemieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 A po piątym zaczniesz tłumaczyć dzieła literatury japońskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 09.05.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Ewcia, zdrówka i w życiu słodyczy tego jea życzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 09.05.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Ew-ka jeszcze raz Wszystkiego Naaajlepszego!!! http://desti.inten.pl/foto/kwiaty/Bild%20022.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 09.05.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 się widzę imprezka rozkręca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.05.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 się widzę imprezka rozkręca i już się chyba skończyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.05.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 gdzie Wyście mnie tutaj znaleźli ale niespodzianka ,oczywiście niezwykle miła moja imprezka w domciu sie niedawno skonczyła ...przyszło 17 osób najbliższej rodziny ,ale było wesoło http://images28.fotosik.pl/210/13551b07f4bc2c16m.gif a tu z moimi kobitkami wieczorem na trawie ( Kasia ,ja ,Lidzia-moja niedługo bratowa ,Madzia -moja przyszła synowa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 10.05.2008 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Oj przegapilam Ewka serdecznosci ode mnie Zebys byla zawsze taka usmiechnieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.05.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Oj przegapilam Ewka serdecznosci ode mnie Zebys byla zawsze taka usmiechnieta a wiesz czym to grozi ??? więcej zmarszczek dziekuję serdecznie .....i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 13.05.2008 04:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Piękne dziewczyny w pięknym ogrodzie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.05.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ja sie tak nie bawię Ewa masz super ogród - na prawdą , już to zresztą kiedyś mówiłem , a jeśli chodzi o trawnik to zesłali Cię kosmici z jakiejś planety żeby wpędzić w kompleksy normlanych ludzi PS GRATKI i GATKI (z kominkiem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.05.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Ja sie tak nie bawię Ewa masz super ogród - na prawdą , już to zresztą kiedyś mówiłem , a jeśli chodzi o trawnik to zesłali Cię kosmici z jakiejś planety żeby wpędzić w kompleksy normlanych ludzi PS GRATKI i GATKI (z kominkiem ) wiedziałam ,że trawnik sie spodoba też mi sie podoba a jaki mięciutki ....chociaż obawiam sie czy nie będzie tak jak w roku ubiegłym -dostał miejscami plam i robił sie suchy Gaweł ....a ten kominek.. to rebus jakiś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 27.05.2008 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 To z wczorajszego sex -czatu Andre miał wkleic dziś własnoręczny nowy kominek na RW a ja mu odpowiedziałem, żeby to zrobił od razu wczoraj bo dziś siezawieruszy na RW w gaciach.... no i sie zaczeło ze zwyklego czatu zroił sie sex- czat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 27.05.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 dzieki za wyjasnienie a...kominka nie wkleił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.05.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Ewo zauwazyłam rolety bambusowe. Sama o takich myślę. Sprawdzają się w oknach? Zasłaniają od słońca? Jak są mocowane? Pięknie tam u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.05.2008 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ewuś - trawnik przepiękny, reszta ogrodu oczywiście też . Jak Ci się wydaje, dlaczego po pewnym czasie przestaje być mięciutki, bo mój też był taki jedwabisty, a teraz już trochę mniej tzn. nie jest suchy, ale jakby bardziej szczeciniasty. Może jak mu zaczyna brakować nawozu to taki się robi? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.05.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 mayland- roletki mam na tarasie -zasłaniaja zachodnie słoneczko ale nie do końca .Miedzy szczebelkami jest mały prześwit i promyki smagaja po twarzy ale jest ok Mocowanie jest prościutkie ( w zestawie są wszystkie srubki ) .Roletki zakupione w Castoramie . Soniko- trawnik u mnie mięciutki jak najlepszy gatunek dywanu . Nawóz dla trawy to podstawa ,ale i dobre noże w kosiarce też.Koszenie powinno być regularne, bo jesli trawa za bardzo urośnie tworzy u podstawy twardą szczecinę.Henio kosi z koszem ,ale po skoszeniu ...raz jeszcze całą powierzchnie przeleci raz jeszcze kosiarką bez kosza .Ten zabieg pozwoli ściąć nierówności trawnika a te malutkie ścinki trawy są jednocześnie nawozem dla trawnika Kosi raz w tyg. a w maju nawet co 4-5 dni buziaki ....dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 29.05.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ja mam takie hektary tej trawy, że szczęśliwa sie cuje jak nie sięga kolan Nawet nie marzę o wyglądzie dywanu Jak to wiele zależy od punktu odniesienia.... Dzięki Ewuś za informację! Zaczynam zakładać ogród. Idzie jak po grudzie. Twój ogród i Toli, Żaby.... to dla mnie inspiracje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.05.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 mayland-mój ogródeczek malutki jest ....cała działka to raptem 5,2 a wiec i trawy niewiele ,ale trawa wbrew pozorom jest niezwykle wymagajaca . Powolutku likwiduje trawę robiąc dodatkowe rabatki z rózami .Pokaże (może już za tyd. ) jak pięknie kwitną -maja już b.dużo pąków .Mam jeszcze jedna stronę domu niezagospodarowaną ,ale dozuje sobie tę rozkosz urządzania ogrodu ....co roku coś nowego....bardziej cieszy serducho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts