joola 29.05.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Ewa czy wyście się naprawdę zmówiły z tą trawą i ogródkami Dopisuję Cię do listy Sadystek A Twój taras...ech pomarzyć... ps. zdjęcie suuuuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.05.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 Dopisuję Cię do listy Sadystek czuje sie zaszczycona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.06.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Ewcia - kochana Ty nawet nie wiesz, jak się cieszę, że się spotkałyśmy Doładowałaś mi tyle pozytywnej energii, której było mi naprawdę potrzeba - dzięki dobra duszko całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.06.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 Siostra śniła mi się w nocy, nie mogę o niej przestać myśleć i jakieś włamanie mi się majaczyło, to przez Twoje opowieści, Beatko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.06.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Siostra śniła mi się w nocy, nie mogę o niej przestać myśleć i jakieś włamanie mi się majaczyło, to przez Twoje opowieści, Beatko mnie też sie śniło dzisiaj włamanie aż strach sie bać buziaczki moje śliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ewuś , widziałam zdjęcia ze zlotu, wyglądałaś bosko, a spódnica przepiękniasta . To jak to było z tym śpiewaniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ew-ka jazzująco dała czadu Fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Wyobrażam sobie . Żałuję, że nie mogłam tego widzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 oj czekaliśmy na Ciebie może w przyszłym roku uda nam się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 hehe...ew-cia jest do niepodrobienia a to wejscie w kapeluszu !!!!!! normalnie GWIAZDA !!!! caly wieczor blyszczala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Maluszku-moje pomruki koło jazzu nawet nie stały ale miło mi ,że fajnie sie bawiliśmy Soniko- to w kwiaty to cała sukienka -bardzo wygodna i niezwykle kolorowa ps... Soniko-masz czego żałować -te spotkania są potrzebne ,bo pokazują jak fajni ludzie piszą na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 hehe...ew-cia jest do niepodrobienia a to wejscie w kapeluszu !!!!!! normalnie GWIAZDA !!!! caly wieczor blyszczala dla mnie to naturalne zachowanie -jestem taka na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.06.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 hehe...ew-cia jest do niepodrobienia a to wejscie w kapeluszu !!!!!! normalnie GWIAZDA !!!! caly wieczor blyszczala dla mnie to naturalne zachowanie -jestem taka na codzień przeciez wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ps... Soniko-masz czego żałować -te spotkania są potrzebne ,bo pokazują jak fajni ludzie piszą na Forum I załuję , a na temat fajności ludzi cos wiem . Nie wiesz czasem skąd ? A Jagna była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 http://images24.fotosik.pl/223/fc8de10dfbe8ba6bm.gif a tak zostałam powitana w domu po powrocie z Muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 hehe...ew-cia jest do niepodrobienia a to wejscie w kapeluszu !!!!!! normalnie GWIAZDA !!!! caly wieczor blyszczala dla mnie to naturalne zachowanie -jestem taka na codzień Ewcia - i tak trzymaj tak ociupinkę Ci tego zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 A Jagna była? nie była i Joolki nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ps... Soniko-masz czego żałować -te spotkania są potrzebne ,bo pokazują jak fajni ludzie piszą na Forum I załuję , a na temat fajności ludzi cos wiem . Nie wiesz czasem skąd ? A Jagna była? niestey nie była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 , czytałam, że się wybiera - szkoda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ew-ka - czemu to zdjęcie na motorku takie małe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts