frosch 04.06.2008 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 one pewnie byly , ale wolaly isc same na miasto ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 ja to w ogole nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 , czytałam, że się wybiera - szkoda . bo się wybierała - ale w ostatniej chwili coś jej wypadło i nie mogła przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 one pewnie byly , ale wolaly isc same na miasto ... kto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 one pewnie byly , ale wolaly isc same na miasto ... a to gagatki jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2008 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 , czytałam, że się wybiera - szkoda . bo się wybierała - ale w ostatniej chwili coś jej wypadło i nie mogła przyjechać może w przyszłym roku obu nam się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 one pewnie byly , ale wolaly isc same na miasto ... kto ? Jagna z Joolką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 , czytałam, że się wybiera - szkoda . bo się wybierała - ale w ostatniej chwili coś jej wypadło i nie mogła przyjechać może w przyszłym roku obu nam się uda trzymam za to kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.06.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ew-ka - czemu to zdjęcie na motorku takie małe? poprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 http://images24.fotosik.pl/223/fc8de10dfbe8ba6bm.gif a tak zostałam powitana w domu po powrocie z Muratora dostałaś od Henia nowy motor Piękne róże do twarzy Ci z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.06.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Zdecydowanie lepiej, ale nadal słabo widzę . Szczeg.óły obadam jak wrócę dodom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 04.06.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Ew-ka - udanego świętowania z Heniem życzę Bawcie się dobrze http://www.desertratdemocrat.com/archives/champagne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ew-ka róże masz śliczne jak zresztą cały ogód można patrzeć i patrzeć... Na zdjęciu z Twoją ulubioną różą jest bordowy krzew (czegoś podobnego szukam) pamiętasz jego nazwę? i czy on szybko rośnie? http://images33.fotosik.pl/276/060d9ced144455a3.gif ps. Ew-ka gratuluję rocznicy zamieszkania w domku i życzę wielu kolejnych w szczęściu i miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.06.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Maluszku -dziekuje ,dziękuję Monka- ten bordowy krzew to BERBERYS CZERWONY - formowany przeze mnie na okrągło ( z takim skutkiem jakim widać ) mam takie 2 szt .....a na aukcji Muratora nabyłam jeszcze jeden -ale niezwykle cenny bo od Edzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.06.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Dzięki Ew-ka, skutek formowania jest bardzo fajny a on szybko rośnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.06.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Normalnie wynajmę Cię i mi ogródek zaprojektujesz Bardzo , bardzo śliczny ogródek. Bardzo się cieszę ,że mogłam osobiście uścisnąć Ci rękę i stać obok Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.06.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ew-ka, niech Wam się w tym domu mieszka szczęśliwie 100 lat i o jeden dzień dłużej. Siostra, ale Ty masz trawnik na zdjęciu, takim z poziomu gruntu widać jaki soczyście zielony i gęsty, no szacun normalnie. A może to sztuczny, przyznaj się Ta cudowna żółta róża pachnie?, piękna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.06.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ew-ka, niech Wam się w tym domu mieszka szczęśliwie 100 lat i o jeden dzień dłużej. buziaki i dzieki Siostra, ale Ty masz trawnik na zdjęciu, takim z poziomu gruntu widać jaki soczyście zielony i gęsty, no szacun normalnie. A może to sztuczny, przyznaj się . znowu mnie rozszyfrowałaś nic sie przed Toba nie ukryje Ta cudowna żółta róża pachnie?, piękna jest cudownie pachnie ,ale tylko wczesnym rankiem kiedy rosa jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.06.2008 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Widziałam zdjęcie w full kolorze i co tam motor, ale te róże to dopiero COŚ . Piękne, piękne... Ewcia, a Henio to zawsze tak Cię wita? Ja to bym chyba wciąż wyjeżdżała dla takich powitań . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.06.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 nie było mnie długo i tyle przegapiłam rocznica slubu była super ! dalszych pięknych lat z H. zyczę w domku swym ale róże masz piękne...zresztą jak cały ogród i domek pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts