joan 06.06.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 http://images24.fotosik.pl/223/fc8de10dfbe8ba6bm.gif a tak zostałam powitana w domu po powrocie z Muratora Aleś se Starego wychowała... a ja już się zaczęłam przyzwyczajac do mojego czyśćca bo myślałam że lepiej byc nie może... idąc za dobrym - Twoim -przykładem - biorę się za dalsza obróbkę własnego materialu... i oby mi humor przy tym dopisywał...choć w % zblizonym do Twojego... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.06.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ....oprócz róż jeszcze coś dostałam ,ale Wam nie mówiłam ,żebyście mi tak do końca nie zazdraszczały otóż jak dostałam róże ....Henio zdjął ze swojego palca złoty pierścionek z czerwonym oczkiem w formie róży Piękny kupił go na festynie za całe 2,00 zł ( utargował ,bo pani chciała 2,50 ...bo kupił 3 szt -dwia dał swoim nowym narzeczonym -7 latkom ) Henio ma niesamowitą cierpliwośc do mnie - ostatnio chyba lekutko przesadziłam ,bo kiedy mocno spał -rzuciłam sie na niego i do ucha krzyknęłam MARCHEWKĘ KUPIŁEŚ ?!!!! Dawid -zamarł był tego świadkiem ,a H. coś tam burknął pod nosemi i ....spał dalej ....a rano kiedy ja jeszcze spałam -obudził mnie kawusią i słowami KUPIŁEM MARCHEWKĘ !!! ....takie to nasze wspólne życie Nie ma co szarpać sie o głupstwa -trzeba chwytać najpiękniejsze momenty w swoje dłonie i pielęgnować nawet najmniejsze wspólne chwile. Mam kilka samotnych już znajomych .....ciężko im .Samotośc jest okrutna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.06.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Masz rację Ewuś, masz rację... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.06.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 ....oprócz róż jeszcze coś dostałam ,ale Wam nie mówiłam ,żebyście mi tak do końca nie zazdraszczały otóż jak dostałam róże ....Henio zdjął ze swojego palca złoty pierścionek z czerwonym oczkiem w formie róży Piękny kupił go na festynie za całe 2,00 zł ( utargował ,bo pani chciała 2,50 ...bo kupił 3 szt -dwia dał swoim nowym narzeczonym -7 latkom ) Henio ma niesamowitą cierpliwośc do mnie - ostatnio chyba lekutko przesadziłam ,bo kiedy mocno spał -rzuciłam sie na niego i do ucha krzyknęłam MARCHEWKĘ KUPIŁEŚ ?!!!! Dawid -zamarł był tego świadkiem ,a H. coś tam burknął pod nosemi i ....spał dalej ....a rano kiedy ja jeszcze spałam -obudził mnie kawusią i słowami KUPIŁEM MARCHEWKĘ !!! ....takie to nasze wspólne życie Nie ma co szarpać sie o głupstwa -trzeba chwytać najpiękniejsze momenty w swoje dłonie i pielęgnować nawet najmniejsze wspólne chwile. Mam kilka samotnych już znajomych .....ciężko im .Samotośc jest okrutna ... też tak kiedyś zrobiłam mężowi tzn nie rzuciłam się na niego ale później chodzę spać on zawsze taki zaspany jest to mu krzyknęłam do ucha czy MARCHEWKĘ KUPIŁ do tej pory to wspomina z uśmiechem ale kawy nie zrobił do wyra może to jednak nie moja połówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.06.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Soniko- trawnik u mnie mięciutki jak najlepszy gatunek dywanu . Nawóz dla trawy to podstawa ,ale i dobre noże w kosiarce też.Koszenie powinno być regularne, bo jesli trawa za bardzo urośnie tworzy u podstawy twardą szczecinę.Henio kosi z koszem ,ale po skoszeniu ...raz jeszcze całą powierzchnie przeleci raz jeszcze kosiarką bez kosza .Ten zabieg pozwoli ściąć nierówności trawnika a te malutkie ścinki trawy są jednocześnie nawozem dla trawnika Kosi raz w tyg. a w maju nawet co 4-5 dni buziaki ....dziewczyny Ewuś, napisz proszę czy on nadal mięciutki, bo mój był, ale się zbył . Aha - jeszcze jak często ostrzysz nóż, czym nawozisz i ile razy? My właśnie znowu nawieźliśmy i w paru miejscach mam dziury jak w Ementalerze . Sprawę pierścionka przemilczę, bo zazdrość mnie zżera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.06.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2008 Ja chyba pójdę Twoim śladem i będę zakładać ogród etapami i rozłożę to na lata. Poprostu fizycznie nie damy rady tego ogarnąć a i nasadzenia niestety kosztują. To dobry pomysł robić kolejno poszczególne strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 09.06.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 Ewuś, napisz proszę czy on nadal mięciutki, bo mój był, ale się zbył . Aha - jeszcze jak często ostrzysz nóż, czym nawozisz i ile razy? My właśnie znowu nawieźliśmy i w paru miejscach mam dziury jak w Ementalerze . Sprawę pierścionka przemilczę, bo zazdrość mnie zżera . moj trawnik nadal jest mięciutki ale w kilku miejscach zaczął schnąć te miejsca są utrapieniem od dwoch lat - po ulewnych deszczach znikają aby po kkilku dniach suszy znowu sie pojawić .... i obfite lanie wody z węża niestety nie pomaga Co do noża -nie wiem kiedy H.ostrzy -chyba czesto - czasem robi to sam ,a czasem oddaje koledze ,ktory ma Husqwqrne ....co do zasilania - na pewno zasilony był wczesną wiosną nawozem do traw kupionym w centrali nasiennej .Pamietaj tylko żeby nawoz rozsiewac przed deszczem -duzym deszczem ps...dobrze ,ze przemilczasz sprawe pierscionka ,bo nie ma co jątrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 09.06.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 widze ze juz wszytskie z MARCHEWKA............ probowaly no to i ja wyprobuje ale z taka niesmialoscia!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.06.2008 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Wszystko się wyjaśniło, mojej trawie brakowało nawozu. Teraz po paru dniach od nawiezienia znowu jest mięciutki i z połyskiem . Ale w przyszłym roku kupię taki 100-u dniowy, bo to nawożenie co parę tygodni jest, że tak powiem upi...dliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.06.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 cześć marchewkowe szalone kobiety ja jakbym mojemu tak krzyknęla to by się do mnie przez dwa dni nie odzywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.06.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 a herbatkę (jak tylko mężuś jest w domu a nie w delegacji) to codziennie do łóżka dostaję rano ............................................. tylko to jest zwykle piąta rano więc jestem ździebko nieprzytomna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.06.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 ale się usmiałam z tą marchewką zresztą jak jest ta reklama to tez cały czas się cieszę pozdrawiam dziewuszki PS. ja na moją polowinke nie mam co narzekać - ale pierścionka takiego to nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.06.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ewcia Ty sobie na takiego Henia zapracowals. Ze On wyjatkowy jest, to fakt.., ale, ze z Toba inaczej nie mozna.., to tez fakt. Kurka ostatnio na spotkaniu to wystarczylo na Ciebie popatrzec aby baterie naladowac. Tyle w Tobie zycia i energii, ze pozazdroscic tylko. No i kto by Cie taka nie kochal?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.06.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Zgadzam sie z Zeljką w 100%. Taka babka jak Ewka to marzenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.06.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Ew-ka Ty to załóż jakiś poradnik na tym forum ja chętnie skorzystam i pewnie nie tylko ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.06.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ew-ka Ty to załóż jakiś poradnik na tym forum ja chętnie skorzystam i pewnie nie tylko ja eee ...magi taka mundra to ja jeszcze nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.06.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 my jesteśmy innego zdania, więc pisz i doradzaj, cobyśmy też szczęśliwe były i mundre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 11.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ew-ka Ty to załóż jakiś poradnik na tym forum ja chętnie skorzystam i pewnie nie tylko ja eee ...magi taka mundra to ja jeszcze nie jestem no widzisz Toluś nooo Ew-ka nie bądź taka i jakeś tam wskazówki nam tutaj wypisuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.06.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 no widzę, widzę, Magi, że Ewka chce chronić swoje maxtajemne patenty ale my się tak łatwo nie poddamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 11.06.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 ok.... same chciałyście - mundrość NR 1 chłopa z pełnym workiem nie wypuszcza sie z domu ps ....ale o tym to chyba wiecie od zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts