Ew-ka 17.09.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Phi, a ja juz 40 lat bez papierosa. No cuz, ale Ewka za mloda na to jest. Tak trzymac Ewus! no pewnie ,że za młoda ....23 lata - to przecież jeszcze prawie młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.09.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 A ja bylam pewna, ze to 25 lat. O Ty smarkulo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.09.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Zanim poprawiłam swój wpis to juz mi odpowiedziałaś Za póxno się spostrzegłam, ze źle policzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2008 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 A ja bylam pewna, ze to 25 lat. O Ty smarkulo!!! mów tak do mnie ....plissssss uwielbiam to określenie-smarkula .... brzmi jak muzyka dla moich uszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.09.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Zanim poprawiłam swój wpis to juz mi odpowiedziałaś Za póxno się spostrzegłam, ze źle policzyłam eeee tam ...nie przejmuj się -rok w te czy we w te ...co za różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.09.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Fajne zdjecie z tym podskokiem. Wogóle to śliczna z nich para to i zdjecia udane. To z płatkami róży też mi się podoba, takie romantyczne a oni tacy pokrzywieni Znaczy się, wszystko realne, jak to w życiu Ewo co w Twoim domku? Jesień juz zawitała do ogrodu i w Twoje dekoracje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.09.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 mayland- dzien przed slubem H. z naszym przyjacielem obskubali cały karton róż siedzieli przy piwku na tarasie i skubali ...skubali ...skubali -komiczny widok ale jaki słodki http://images34.fotosik.pl/364/923578cb0d761d70m.jpg http://images40.fotosik.pl/12/ffd2383326b6f1fdm.jpg ale opłaciło sie ....zrobiliśmy rożki z białych papierowych podkładów pod tort -nasypaliśmy do nich płatki a przed kościołem otrzymali je wszyscy gosicie i sypali ....sypali ...sypali -pięknie to wyszło ,szczególnie na filmie były też bańki mydlane ,które robiły dzieci -miłały z tego dużą frajde a młodzi dodatkowe efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 Cześć Ewusia , wieki całe mnie u Ciebie nie było, to przyszłam się przywitać, cobyś nie myślała, że o Tobie zapomniałam uwielbiam to określenie-smarkula. smarkulo . Ewo co w Twoim domku? Jesień juz zawitała do ogrodu i w Twoje dekoracje? Właśnie, też bym na coś ładnego chętnie popatrzyła. Fotki zatem poproszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2008 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Fotki zatem poproszę . Soniko jaka miła wizyta -jesien zawitała ale ta zimna i brzydka -wiec brak natchnienia na dekoracje jesienne na tarasie mam tylko kilka dyni ale nic szczegolnego sie nie pojawiło - na rabatkach jeszcze kwitną róże ,niecierpki i begonie ,rozbujały sie wrzosy i cynie,pelargonie pieknie kwitną w donicach wiec jest bardzo kolorowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.09.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 O płatkach rózy słyszałam ale z bańkami się nie spotkałam. Super pomysł! Napewno musiało to niesamowicie wyglądać. A panów to ja podziwiam za wytrwałość. No chyba, ze piwko im animuszu przy tym rwaniu dodało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.09.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Ew-ka - zdjęcia super Skąd Ci się biorą takie fajne pomysły, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Ew-ka - zdjęcia super Skąd Ci się biorą takie fajne pomysły, co? z niczego ....czyli z głowy wkleje jedno z bankami http://images43.fotosik.pl/12/f9f18ae61ee9a953m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.09.2008 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Ewo nadal nie palisz? Jesli tak to 13 września minęły 4 lata od rzucenia Gratulacje! Kochana - to już 5 lat bez papierosa dziekuje za gratulacje Babciu , ja już siedem lat bez dymka Dziwne...jakoś mi ta babcia do Ew-ki nie pasuje no chyba, że taka: "k...wa babcia na bandżi!" Patrząc na zdjęcia ze ślubu widzę Ew-kę jak śpiewa" "Ach co to był za ślub.." Ewusia gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Patrząc na zdjęcia ze ślubu widzę Ew-kę jak śpiewa" "Ach co to był za ślub.." Ewusia gratulacje! dzieki .....ale na ślubie śpiewał Dawid o północy przyjechał zespół rockowy ....Dawid założył długie włosy ,gitarę elektryczną i dał z chłopakami taki koncert ,że jak sobie przypomnę to jeszcze mam ciary na plecach Oczywiście była to niespodzianka dla wszystkich nie przypuszczałam ,że moj synek ma taki piekny głos http://images44.fotosik.pl/12/d4d0c23e963a4020m.jpg to była ta piosenka http://teledyski.onet.pl/10173,3912663,teledyski.html mamusia sie cieszy http://images32.fotosik.pl/364/02a91c5eac652e3em.jpg a tatuś przeżywa http://images32.fotosik.pl/364/3f8228c19626e1b7m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 a z atrakcji to jeszcze był ooooogromny karton wypełniony balonami z helem i kiedy robilismy zdjecie grupowe -balony zostaly uwolnione.... zrobilo sie bardzo kolorowo ponad głowami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.09.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 nie przypuszczałam ,że moj synek ma taki piekny głos po mamusi Ewka, ja już gdzieś pisałam, powinniście z Heniutkiem mieć co najmniej 8 dzieci, takie dobre geny trzeba w świat wypuszczać w dużych ilościach. Tyle by było wesel i innych pięknych uroczystości, ech... Gratulacje raz jeszcze, jesteście nie do podrobienia, ale przykład brać można i trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.09.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 -jesien zawitała ale ta zimna i brzydka -wiec brak natchnienia na dekoracje jesienne Nie wierzę, już Ty na pewno coś wymyślisz. Super zdjęcia . A co robisz z niecierpkami, wyrzucasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 nie przypuszczałam ,że moj synek ma taki piekny głos po mamusi Ewka, ja już gdzieś pisałam, powinniście z Heniutkiem mieć co najmniej 8 dzieci, takie dobre geny trzeba w świat wypuszczać w dużych ilościach. Tyle by było wesel i innych pięknych uroczystości, ech... Gratulacje raz jeszcze, jesteście nie do podrobienia, ale przykład brać można i trzeba schlebiasz mi siostra .....ale nie pij więcej osmioro dzieci ? matko i córko toż ja bym z pieluch do dzisiaj nie wylazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 19.09.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 A co robisz z niecierpkami, wyrzucasz? wytrzymają do pierwszych mrozów a potem na kompost .... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 22.09.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Przekazuję dla Wszystkich pozdrófka od Maxtorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts