Ew-ka 22.09.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2008 Przekazuję dla Wszystkich pozdrófka od Maxtorki dzieki Maxi pisała też do mnie na NK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 23.09.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Przekazuję dla Wszystkich pozdrófka od Maxtorki dzieki Maxi pisała też do mnie na NK właśnie tam się z nią spotkałam jaki ten świat jest mały, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiis 23.09.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 niesamowite, płatki róż, bańki, to był wspaniały ślub, fajna z was rodzinka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 26.09.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 witaj Ew-ka pozdrawiam z zaświatów och, co to był za ślub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.10.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Maluszku- świat jest bardzo mały agiis- dziekuje za miłe słowa Ivonesca.... i ja Cie pozdrawiam mocno i tęsknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 08.10.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Ew-ka ta twoja jesien to taka piękna, ze az się chce jesieni Jak bedzie padac to muszę zagladac do twojego dziennika i chociaz oczy nacieszyć A ślub.............jak z żurnala Gratulacje A ty przy synu jak siostra wygladasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.10.2008 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ivonesca.... i ja Cie pozdrawiam mocno i tęsknie jest poprawa zaczęłam sie pojawiać w KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 09.10.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ewo u Ciebie znowu ślicznie bajecznie! Pieknie to wszystko wygląda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.10.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 jesienne zdjęcia piękne! szczególnie kolor wody mnie urzekł!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.10.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 jesienne zdjęcia piękne! szczególnie kolor wody mnie urzekł! pozdrawiam jutro jedziemy motorami na Jure Krakowsko-Czestochowską ( Olsztyn -Poraj zalew) a w niedzielę do Ojcowa i na Pieskową Skałe -wiec tam mam zamiar porobić piękne zdjęcia zapowiadaja super pogode wiec już sie cieszę np....takie http://foto.fishing.pl/var/foto/storage/images/kategorie/pejzaze/zlota_polska_jesien/193296-1-pol-PL/zlota_polska_jesien_imagelarge.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.10.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Oj Siostra, zdjęcia, plenery przecudne. I ten wiatr we włosach (czytaj kasku), to jest to, co odejmuje sporo lat, czyż nie? Szaleństwo pozdrowienia Heniutkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 15.10.2008 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 wycieczka widzę udana widoki super o Was już nie mówię super wyglądacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.10.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ja też uważam, ze super wyglądacie. Kurcze, chyba jesteście najlepszym przykładem zgranej pary jaki znam Jeszcze wielu tak pięknych i szczęśliwych chwil Wam życzę jak te na wycieczkach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 28.10.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Ewcia, spotykam cię często na forum, ale dopiero dziś weszłam na twój dziennik i oniemiałam. Domek, ogród i.... te przecudne ozdóbki, dekoracje i nastrój po prostu rewelacja!!!!!!!!!!!!Widziałam u ciebie przed domkiem takie białe margarytki (czy jakoś tak to sie zwie). Napisz czy mozna je jakos przezimowac, czy ida na straty. MAm takie same w donicach przed domem i sie zastanawiałam czy już czas, żeby je wyrzucic, czy coś sie da z nimi zrobić.Pozdrawiam cieplutkoEdyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 10.11.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2008 booszszeee.....Dziewczyny wybaczcie mi łaże po wszystkich wątkach a nie zaglądam do swoich komentarzy ale wstyd tola - wiesz dlaczego łysy motocyklista jeździ z rozpiętym rozporkiem?...aby poczuć wiatr we włosach ...masz rację z tymi widokami -cudnie jest .....wczoraj wracaliśmy tamtędy z Krakowa co prawda samochodem ,ale też było piknie Ivonesca-jak sie naucze jedździć samodzielnie na motorze -to dopiero bedzie łady widok mayland- robimy co możemy aby wszyscy tak myśleli edyta kozłowska- dziekuję za odwiedzinki ...i ja podziwiam po cichutku Twoje włości i wzdycham ...wzdycham ślicznie masz za oknem jesli chodzi o margarytki to ja je traktuje jednorocznie - nigdy nie przechowywałam przez zimę ,z prozaicznego powodu -brak miejsca ...kupiłam moje chyba w marcu .... mamy juz listopad a one nadal kwitną ,wiec dopóki ich nie zmrozi bedą przed domem . a na wiosnę kupie nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 13.11.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 taki mam dzisiaj widok za oknem http://images39.fotosik.pl/30/08229403a6e859f8m.jpg .... zrobiłam sobie kawkę zastanawiam sie kiedy spadnie śnieg nie żebym teskniła ...ale tak sie zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.11.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 taki mam dzisiaj widok za oknem http://images39.fotosik.pl/30/08229403a6e859f8m.jpg .... zrobiłam sobie kawkę zastanawiam sie kiedy spadnie śnieg nie żebym teskniła ...ale tak sie zastanawiam czy Ty już nie masz o czym myśleć idź lepiej tych grzybów szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Jak kolorowo! Śliczny widok I aniołek też fajnie wygląda na tym zdjęciu. Pasuje do tego rajskiego krajobrazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 13.11.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 cześć pięknie masz Ewa, sielanka..do kompletu ślę trochę uśmiechów.. dobrego dnia.. a ci sąsiedzi to fajni są? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 cześć pięknie masz Ewa, sielanka..do kompletu ślę trochę uśmiechów.. dobrego dnia.. a ci sąsiedzi to fajni są? jak ich nie ma w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts