Ew-ka 13.11.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 cześć pięknie masz Ewa, sielanka..do kompletu ślę trochę uśmiechów.. dobrego dnia.. a ci sąsiedzi to fajni są? fajni .....bo daleko mam jeszcze bliższych sąsiadow ( z prawej strony ) oni mają wyjącego psa ale tez są fajni ... ps...na wyjącego psa mamy sposob ...jak wyje w kojcu... to ja za małe petardy i odpalam ..... i pies przestaje wyć i jest spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 22.11.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 Ew-ka zaiste bajkowe klimaty ... moje dzieciaki pieją z radości po ich obejrzeniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 24.11.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ew-ka zaiste bajkowe klimaty ... moje dzieciaki pieją z radości po ich obejrzeniu ... teraz to chyba wszyscy mamy już takie widoki za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.11.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 http://img183.imageshack.us/img183/6686/swieta17df5.jpg Ew-ka czy mozesz mi napisac co to sa sa kuleczki na Twoich iglaczkach? Bardzo mi sie podoba taka dekoracja swiateczna ale nie mam pojecia co to jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.11.2008 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Ew-ka czy mozesz mi napisac co to sa sa kuleczki na Twoich iglaczkach? Bardzo mi sie podoba taka dekoracja swiateczna ale nie mam pojecia co to jest . magpie101- juz odpowiadam ....te czerwone -to styropianowe kuleczki na druciku przetrwały tylko jeden sezon bo farba sie złuszczyła ,ale to są tanie ozdoby kupowane gdzies w kwiaciarni lub na targu Co roku kupuję i ozdabiam iglaczki na oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.11.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Dziekuje, na pewno tak przystroje okna od frontu domku, mam nadzieje, ze u nas dostane takie kuleczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.12.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ewa, masz śliczny stroik na stole.. pozdrawiam adwentowo ja też zrobiłam , ale inny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ewka pieknie jest u Ciebie. Taki dom o jakim Tola kiedys wspominala. Wszystko tu gra i pasuje, bo jakos wszystko pelne ciepla i goscinnosci i radosci zycia. Wszystko takie Twoje. Ten obrus bardzo mi sie podoba, mam podobny i bardzo go lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.12.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 I ja bardzo lubię ten obrus i serwete gobelinową .Zawsze je zakładam w okresie jesienno-zimowym ....kojarzy mi sie wtedy z gorącą herbatką i szarlotką Podoba mi sie też ,że jest łatwy w utrzymaniu porządku ,nie widać okruszkow i zagniecen i i plamę cieżko dojrzeć Każdy ,kto do nas przychodzi zaraz siada przy stole ....stoją na nim zawsze owoce i orzeszki ,żurawina w cukrze ,a teraz pierniki W jednym kąciku jest też moj laptopik i ksiażki do ang. bom sie zapisała na lekcje i codziennie przez całe ranki ucze sie pilne ze swej angielskiej czytanki Stół to serce domu -tu sie je, ale przede wszystkim rozmawia ,ogląda zdjecia ,czyta gazety ...musze jeszcze tylko dopracować oswietlenie nad stołem ..... mam czas do maja , bo w maju wchodzi malarz ( H. jedzie wtedy na tydzien na żagle i nie bedzie jęczał ze bałagan w domu ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.12.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 aha .....u mnie musi być już teraz tak babcinie , bo przecież za kilka miesiecy urodzi sie Stasio moj wnuczek widziałam Go już na USG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 03.12.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ewka gratuluję wnusia Stasio będzie miał świetnych dziadków Pięknie u Ciebie! Stroik odgapię bo mi się bardzo podoba, prosty, skromny a fajnie ozdabia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.12.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ja nadal jestem fanką Twoich dekoracji domowych Zainspirowana zdjeciami kupiłam dziś wracając od lekarza 3 szklane, proste jak tuby, wazony wysokie na 40cm. Wsadzę jakieś patyki, gwiazdki i mam dekorację okien w jadalni A obrus i moją uwagę zwrócił w wątku o obiadach Bardzo elegancki jest. Sama chciałabym taki w czerwieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.12.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 wiecie co ja dzisiaj zrobiłam ? w kuchennym oknie powycinałam białe firanki (typu makaroniki } w nieregularne sople ...na koncach kilku powiesiłam sople i gwazdki i jest............. bajecznie ale na zdjeciach wychodzi okropnie może w dziennym świetle bedzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Ewka to piekna wiadomosc, ze na Stasia czekacie. Teraz to my tez czekamy na Niego. Co do obrusu moj nie jest prawdziwy gobelinowy, bo jest lekki i chyba sztuczny, ale na taki mnie bylo stac. Mowiac prawde jak ktos nie dotknie to nie bardzowidac, ze to podroba a ja bardzo go lubie. Jak jest na stole w domku robi sie klimat wiejskiego dworku a ja widze dzieci jak do stolu podchodza i wykradaja pierniki z pudeleczka z ciastkami... sprobuje fotke wstawic do moich komentarzy.., moze sie uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.12.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Mialam nosa zajrzec , u Ciebie jak zawsze przed swietami ladnie sie robi. Ty to jestes Ewka Nie wiem czy dobrze doczytalam o Stasiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 o tutaj widac, nie moge wkleic duze zdjecie bo mi sie nie otwiera http://s219.photobucket.com/albums/cc199/brigamene/ parwda ze tez ladny?? potem usune strone aby Ci tu nie zasmiecac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 03.12.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Sliczne macie obrusy dziewczyny ale ja zawróciłam pogratulować MALEŃSTWA w Rodzinie dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 03.12.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Monka - dziekuje za gratulacje i miłe słowa o przyszłym dziadostwie znacie ten dowcip ? Jasiu otwiera drzwi : -mamo-tato ciocia z wujkiem przyszli !!! -mowi sie wujostwo przyszło - poprawia synka mama Wchodzą dziadkowie ...na co Jasiu woła : -Mamo-tato DZIADOSTWO przyszło zelijka - ani mi sie waż cos usuwać z mojego wątku obrus ładny i ma zdobić ten wątek ....ja też nie wiem czy moj jest prawdziwy - serweta jest grubsza ,a obrus kupiłam jako narzuta na allegro rrmi-bardzo dobrze doczytałaś o Staszku ma sie pojawić na przełomie marca i kwietnia mayland- kocham czerwien w domu ,szczegolnie w porze Bożonarodzeniowej jak zrobisz dekoracje -koniecznie wklej zdjecia Piątka - dziekuje za gratulacje i odwiedzinki a dzienniku wkleiłam zdjecia firanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Mi się te firanki wystrzepione bardzo podobają i nie wiem czemu twierdziłaś, że na zdjeciu efektu nie ma Ślicznie z tymi gwiazdkami Ewo widzę że masz zazdroski. Mam pytanie odnośnie mocowania. Te pręty są przkręcane do okna czy przyklejane? Okna masz plastikowe? Sami montowaliscie te preciki na zazdroski? Dostałam fajną hmmm nie wiem jak to oreslić firanko/żaluzję i nie mam jej jak powiesić w oknie. Jedyne wyjście to wlasnie taki pręt jak zazroski wiszą stąd moja dociekliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 mayland - wszystkie prety pod zazdroski mam przyklejane do plastykowych okien ( nawet mam zaczepy na dwoch wysokościach - w zależności od zazdrosek) ślady po kleju można bez problemu umyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts