mayland 04.12.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Wybiorę sie do sklepu i kupię te drążki. Powinny pasować i u mnie.Moja firanka jest plisowana poziomo i ma sznureczki do ściagania. A jest tej szerokości jak szyba w oknie więc powieszenie jej na karniszu odpada bo byłaby za doaleko od szyby i wyglądaloby to niezbyt dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 zaintrygowałaś mnie tymi swoimi firankami może Ty masz tzw pliski ,ktore można ściągać w dół i w gorę ? myslałam kiedys o takich ,ale nie wiem gdzie je kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 No i znowu Ewcia szaleje na świeta z dekoracjami Okno z sopelkami rewelacja . Jak zawiesiłaś na drzwiach ten wieniec? Na gwodźiu czy jakimś innym tajnym sposobem? Ja mam drzwi z PVC wiec metoda na gwożdzia odpada a tez bym sobie cos powiesiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ewo proszę plisse: http://www.allegro.pl/search.php?string=plisse&category=5&buy=0&new=0&pay=0&vat_inv=0&personal_rec=0 To co mam ja to co innego. Szczerze mówiac to jeszcze nie widziałam nigdzie takiego czegoś Jak powieszę to pokaże Co do mocowania na drzwiach to ja mam swój patent na to. Szybka w drzwiach jest w ramce. Ta ramka niby idealnie przylega do drzwi ale da się tam wcisnąć niteczkę. Od góry na oba boki wciskam więc nitkę i na niej powiesiłam wieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 No i znowu Ewcia szaleje na świeta z dekoracjami Okno z sopelkami rewelacja . Jak zawiesiłaś na drzwiach ten wieniec? Na gwodźiu czy jakimś innym tajnym sposobem? Ja mam drzwi z PVC wiec metoda na gwożdzia odpada a tez bym sobie cos powiesiła verunia -sama zaczniesz szaleć .....już ja Cie znam gwoźdź -to mój przyjaciel wbiłam juz we wszystkie drzwi malutkie gwózdki na dekoracjne wianuszki czy inne ozdoby . Drzwi wejsciowe też maja zagięty haczyk na ktorym wieszam wszystkie wianuszki ...co do drzwi z pcv to nie mam pojecia ,ale moze sposob mayland sie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2008 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 mayland -dzieki za linka interesuje mnie czy nie widać przez nie od zewnątrz - mam dosc niski parter i obawiam sie ,że przy zaswieconym swietle bedzie widac co sie dzieje wewnątrz mieszkania ....musze zapytac Kasi -Macieja by chyba u niej widzialam takie pliski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Inwestorka i Agduś mają także plisse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 05.12.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Ewka to białe okno jest świetne!!! baaardzo mi się podoba verunia moja Mama zakupiła kiedyś chyba w Castoramie takie metalowe haczyki na kawałku plastiku mocowane na jakąś taśmę przylepną. Drzwi to to nie niszczy i można się łatwo tego pozbyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2008 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Ewcia Tobie jak zawsze wszystko wychodzi - co bys w rece nie wziela to zmienia sie w dzielo sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.12.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 dzisiaj przyjeżdża moja corcia ...ciekawe jaka bedzie jej mina , bo nic sie nie przyznałam w rozmowach telefonicznych Kupiłam dzisiaj też kwadratowe talerze płytkie i deserowe ....mam już pomysł na stół swiateczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.12.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Ewcia Tobie jak zawsze wszystko wychodzi - co bys w rece nie wziela to zmienia sie w dzielo sztuki. no teraz to już przesadziłas Zelijko ale dziekuję za miłe słowka właśnie wrocilismy z H. z tarasu i ganku przed domem ,gdzie wieszaliśmy już świecące sople na łańcuchach z igliwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A corcie widzialam ostatnio na spotkaniu - musze powiedziec, ze tez Ci wyszla! Piekna i taka delikatna jak kwiatek. No, jestem pewna, ze Cie ukocha za dobre pomysly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.12.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 To ja tylko się uśmiechnę po ostatnim wpisie do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 07.12.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 To ja tylko się uśmiechnę po ostatnim wpisie do dziennika znałaś te piękną opowieść ? ja niestety nie .... bardzo mnie wzruszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 07.12.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Ja też niestety jej nie znałam, dlatego tak po cichutku podziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.12.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 No tak... Postarajmy sie aby nie zgasly.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 12.12.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Ew-ka jedyne co moge powiedziec to dekoracje zimowo - świąteczne przepiekne ... ślicznie przystroiłaś domek . Pozdrawiam adwentowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.12.2008 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ew-cia diopiero teraz sie dowiaduje GRATULUJE GRATULUJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 12.12.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ew-cia diopiero teraz sie dowiaduje GRATULUJE GRATULUJEMY ale o czym sie dowiadujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2008 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 ew-cia diopiero teraz sie dowiaduje GRATULUJE GRATULUJEMY ale o czym sie dowiadujesz? pewnie o tym, ze jakas osiemnastka bedzie babcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts