seven 13.09.2016 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Witam, po 4 latach zauważyłem odklejający się laminat w meblach kuchennych na drzwiczkach i szufladach. Jakiego najlepiej kleju użyć ? Powinien być chyba z jakimś cienkim aplikatorem bo szczelina przez którą trzeba by go było podać jest bardzo wąska. Dajcie jakiś pomysł jak się do tego zabrać. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/214113-odklejaj%C4%85cy-si%C4%99-laminat-w-meblach-kuchennych/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 13.09.2016 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 rozgrzej w miarę mocno żelazko i dociśnij przejeżdżając żelazkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/214113-odklejaj%C4%85cy-si%C4%99-laminat-w-meblach-kuchennych/#findComment-7172240 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 13.09.2016 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 rozgrzej w miarę mocno żelazko i dociśnij przejeżdżając żelazkiem.tylko nie bezpośrednio, a przez papier np. od drukarki. czysty biały. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/214113-odklejaj%C4%85cy-si%C4%99-laminat-w-meblach-kuchennych/#findComment-7172282 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 13.09.2016 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 A najlepiej silikonowany do pieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/214113-odklejaj%C4%85cy-si%C4%99-laminat-w-meblach-kuchennych/#findComment-7172347 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 13.09.2016 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2016 można też splunąć trzy razy przez lewe ramię. Tylko po co? Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/214113-odklejaj%C4%85cy-si%C4%99-laminat-w-meblach-kuchennych/#findComment-7172363 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.