Latarnik 03.08.2004 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Mam problem ze zmieniajacymi sie znakami klawiatury.. wiekszosc liter jest podmieniona podmieniony klawisz backspace zastepuje nawias kwadratowy zamkniekty a delete 9.w ustawieniach klawiatury wyglada wszysteko –ok bo jezyk jest ustawiony jako polski programisty klawiatura polska. Dodam ze mam system windows xp pro.Blagam o pomoc!! a ponizej –orginal problem mojej klawiatury Mam pr-oblekm zek zmiekniajacymi siek znaekae]mi eklawiatfuhry.. wiekeksz-osc litfekr jek p-odmiekni-ona podmieniona klawisz baekspacek zastfekpuhjek nawas kwadrat-owy zam]ekniekty a daek]ek]tek 9.w uhstfawiekniacuh eklawiatf]uhry wyglada wszystek-o –oek b-o jekzyek jekstf uhstfawi-ony jaek-o p-oleksi pr-ogramistfy eklawiatfuhra p-ol]seka. D-odam zek ma wind-owsa xp pr-o.Blagam –o p-om-oc!!! HEKLP MEK PLEKASEK!!!!!!!!!!!!!!! latfarniek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 03.08.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Mnie to wygląda na problem hardware'owy - jakieś zwarcie w klawiaturze. Nie zalałeś jej ostatnio ? Zacząłbym sprawdzanie od podłączenia innej klawiatury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 03.08.2004 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2004 Jutfro- p-ostfaram siek p-odl]aczyc n-ow. Dizekuhjek za –odp-owiekdz. Niek tfylek-o czy tf-o p-om-ozek. Weksli niek ]eklawiatfuhra tf-o c-o dalekj?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 04.08.2004 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Weksli niek ]eklawiatfuhra tf-o c-o dalekj?? Jak zwykle w takich przypadkach - zainstalować cały system od nowa. Możesz wcześniej przejechać komputer dokładnie najnowszym antywirusem, bo w sumie może to być jakiś egzotyczny wirus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 04.08.2004 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Zaraz cały system, odświeżyć sterownik. Jak nie pomoże to zacząć od naprawy systemu, ale Windowsa nie da się naprawić, bo on w założeniu jest już wadliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 04.08.2004 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 A ja obstawiam (kolejność od najbardziej prawdopodobnych): 1. Ddziabnięta klawiatura - do wymiany 2. Jakiś cudaczny świrus (coś mi się tam kiedyś obiło o uszy - w starym DOS był np.: taki wirusek co pożerał wszystkie kropki ) 3. Sterownika klawiatury jako takiego nie ma. Są tylko "keyboard layout" (%SystemRoot%\System32\kbd*.dll). Twój powinien się nazywać kbdpl1.dll - można go sobie pociągnąć z jakiegoś "zdrowego" XP i zwyczajnie wkopiować do System32. Ale..ale..!!! Zamień klawiaturę na jakąkolwiek inną (np.: Angielski US) - jeśli problem zniknie to znaczy że trzeba grzebać w software. Jeśli się utrzyma to pkt.1 ewentualnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Latarnik 04.08.2004 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Dziekuje serdecznie za pomoc. mieliscie racje. okazalo sie ze byla to uszkodzona klawiatura. ( nie byla jednak zalana ) jeszcze raz serdeczne dzieki za podpowiedzi pozdrawiam latarnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaw 04.08.2004 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Zanim ją wyrzucisz - walnij nią parę razy o podłogę w różnych kierunkach. Może się naprawi. Na zalaną klawiaturę ta metoda nie pomaga, ale skoro nie była zalana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 05.08.2004 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2004 To nawet niezły pomysł. Może nie tylko o podłogę? Tyle zabawy za tak małe pieniądze. Kiedyś niektóre słynne zespoły rockowe demolowały na estradzie instrumenty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts