damianmarcinek 14.09.2016 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Witam Tak jak widać na zdjęciu mam problem z mokrą ścianą. W czerwcu zauważyłem, że moknie więc w lipcu był dekarz i zrobił nowe obróbki i miało być ok. Jednak ściana dalej jest mokra. Minęło 2 miesiące od jego naprawy a plama na ścianie jest identyczna jak była wtedy. Nie maleje w ogóle. Od 3 tygodni mam osuszacz ale niewiele to pomaga. Macie jakieś pomysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomks 14.09.2016 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Plama na ścianie zostanie, z tego co wiem można spróbować zamalować ją farbą na trudne plamy ale jest droga i opinie na temat skuteczności różne, albo zrobić tak jak ja skuć to i zatrzeć gipsem i gładzią. Sąsiadka mnie regularnie zalewa to już coś o tym wiem niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianmarcinek 16.09.2016 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Tylko u mnie ta ściana jest cały czas mokra. Zrobiłem małą odkrywkę i co mnie dziwi to jest mokra od wewnątrz. Im dalej tym bardziej sucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts