falek56 14.09.2016 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 (edytowane) Panowie jak wyrownac roznice w scianie(głebokosc) bo została dziura po starych płytkach (były kładzione jeszcze na cement) roznica jest ok 5-7 cm ? Myslałem zeby dac płyty k-g i wszystko wycekolowac tylko niewiem czy połaczenie w polowie sciany tynku z płyta nie peknie? Edytowane 14 Września 2016 przez falek56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomks 14.09.2016 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2016 Można dać Nivoplan plus do 50mm grubość warstwy ale czy warto bawić się w pół środki? może lepiej skuć resztę tynku do samej góry i nakleić k-g po całości będzie też taniej i szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falek56 15.09.2016 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 (edytowane) Tez o tym myślałem ale tynk jest bardzo mocny, jechałem młotem elektrycznym i słabo to idzie pozatym jest to domek letniskowy i boje sie ze w zimę jak sie domku nie ogrzewa cos sie stanie z płytami? Czy nie mam sie czego bac jak sie zastosuje płyty zielone? Edytowane 16 Września 2016 przez falek56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts