kataryna86 15.09.2016 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2016 Witam wszystkich! Mam pytanie odnośnie kosztów rozłożenia kanalizacji we fundamencie. Może ktoś podzieli się informacją ile kosztowala robocizna i materiały ? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 21.09.2016 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Jak można napisać ile będzie coś kosztować , jak nie widzimy planu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bar_tosz 04.10.2016 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Witam, u mnie wyszło 750zl za materiał, rury pomaranczowe wavin, grubość ścianki 4mm. Przykanalik 160+podejścia pod 3 piony 110. Na jednym pionie trojnik, podejście pod WC+prysznic+pralka, pozostałe wyprowadzone ponad ściany fundamentowe. W sumie 50elementow, dwa popołudnia samodzielnego składania i poziomowania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regius 04.10.2016 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Cześć, obawiam się, że troszkę ciężko będzie Ci porównywać / odnosić się do cen instalacji różniących się stopniem skomplikowania i wielkością. U mnie koszt materiałów wyszedł około 500 zł, z tym, że instalacja bardzo prosta - 2 piony fi 110, kolektor 160 i podejścia pod 2 kratki (garaż i kotłownia). Reszta kanalizacji będzie już nad fundamentami (m. in. w warstwie ocieplenia nad płytą fundamentową).Koszt ułożenia - 0 zł - ułożone przy pomocy rodziny podczas zasypywania fundamentów garażu i wykonywania podbudowy płyty fundamentowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts