blinkii 19.09.2016 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Witam. Mam pewien problem którego nie jestem w stanie rozwiązać. Mianowicie jestem w trakcie wykończenia poddasza, pojawił się problem o którym wcześniej nawet nie myślałem - nierówna podłoga. Na poddaszu łączą się dwie wylewki przy czym żadna z nich nie została wykonana dokładnie. Wylewki mają 10 i ok 25 lat. Po przyłożeniu wagi do podłogi widać w niektórych miejscach różnicę w wysokości nawet 3 - 4 cm.... Jednym słowem masakra... I teraz moje pytanie. W jaki sposób zniwelować tą różnicę? Zaznaczę tylko że na ścianach jest już gładź a nie chcę wszystkiego wybrudzić. Myślałem nad płytami osb. Tyle że w jednym miejscu brakuje 3 cm a 40 cm dalej jest o 0.5 cm za dużo... Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 27.09.2016 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Myślałeś o wylewce samopoziomującej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekkur 02.10.2016 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2016 Witam. Mam pewien problem którego nie jestem w stanie rozwiązać. Mianowicie jestem w trakcie wykończenia poddasza, pojawił się problem o którym wcześniej nawet nie myślałem - nierówna podłoga. Na poddaszu łączą się dwie wylewki przy czym żadna z nich nie została wykonana dokładnie. Wylewki mają 10 i ok 25 lat. Po przyłożeniu wagi do podłogi widać w niektórych miejscach różnicę w wysokości nawet 3 - 4 cm.... Jednym słowem masakra... I teraz moje pytanie. W jaki sposób zniwelować tą różnicę? Zaznaczę tylko że na ścianach jest już gładź a nie chcę wszystkiego wybrudzić. Myślałem nad płytami osb. Tyle że w jednym miejscu brakuje 3 cm a 40 cm dalej jest o 0.5 cm za dużo... Jakieś pomysły? Płyty OSB układane w odpowiedniej technologii...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts