pabblo 19.09.2016 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Witam, planuję zrobić 5 gniazdek obok siebie (3 elektryczne + satelitarne + telefoniczne). Jak najlepiej usadowić puszki (odległość między nimi) , żeby wszystkie obudowy gniazdek do siebie przylegały? Jest jakiś sprawdzony sposób, czy najlepiej zamontować jedną puszkę, założyć ramkę, sprawdzić itd? Dodatkowo powie mi ktoś czy mogę puścić obok siebie kabel koncentryczny z sygnałem satelitarnym i elektryczny? Sygnał elektryczny nie będzie zaburzał sygnału satelitarnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 19.09.2016 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 Puszki fi 60 do łączenia, SIMET ma odpowiednie, ale ... niestety, ciężko znaleźć osprzęt i ramkę 5-krotną. Lepiej 3-krotna , odstęp, 2-krotka Tylko nie tak, na na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 19.09.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 (edytowane) puszki to nie problem, wiekszośc bricomanów, castoram itp posiada takie puszki które łaczysz ze sobą tymi wypustami beda idealnie dopasowane do ramek niezaleznie ilo krotna ta ramka, a reszta tak jak poprzednik napisał. ramka 5 krotna simon54 ale lepszym rozwiazaniem bedzie 3+2 z odstepem Edytowane 19 Września 2016 przez Slawko123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 19.09.2016 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 A jak małżonce SIMON nie spasuje, to będzie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 19.09.2016 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2016 ja dałem przykład, resztę sam sobie poszuka wedle własnego gusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts