michalgrader 20.09.2016 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 (edytowane) Witam wszystkich użytkowników tego forum, zarejestrowałem się tutaj nie ze względu na budowę, lecz na rzecz która konstrukcyjnie mnie zaciekawiła. Chciałem pewną sprawę skonsultować z ludźmi którzy trochę znają się na temacie i za pomocą narzędzia google trafiłem do was. Myślę, że może to być mój pierwszy i ostatni post chodź tego nie jestem pewien lub brak odpowiedzi co zrozumiem jeśli chodzi o zasady panujące na forach. Jeśli będzie ktoś chętny się wypowiedzieć, to będę jakoś wdzięczny. Sprawa wygląda następująco, zaóważyłem pewną konkstrukcję, pomieszczenie 14 m x 10 m , kratownice chcą dodatkowo kotwić do pustaka, konstrukcję ma podpierać jeden filar umiejscowiony centralnie na środku konstrukcji. Na tym stropie mają docelowo być podłogi, biurka, i 15 ludzi, co wy o tym sądzicie ? Pozdrawiam i miłego dnia Edytowane 20 Września 2016 przez michalgrader Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtusp 21.09.2016 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Sama idea takiego stropu jest w porządku. Jednak widzę parę detali które powodowałyby obawy o bezpieczeństwo stropu Wątpie aby te detale projektował inżynier z uprawnieniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 21.09.2016 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Sama idea takiego stropu jest w porządku. Jednak widzę parę detali które powodowałyby obawy o bezpieczeństwo stropu Wątpie aby te detale projektował inżynier z uprawnieniami. Fajne mocowania nowy styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 21.09.2016 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Lepiej się za to nie pobierajcie ! bo będzie tylko trach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalgrader 22.09.2016 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Dziękuję za wypowiedzi, miłego dnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts