b182 20.09.2016 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Witam, czy ktoś wie gdzie w Polsce mogę dostać amerykańską muszlę klozetową? Chodzi mi o system spłukiwania? Najpierw zasysa a później wypełnia się wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b182 25.09.2018 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Nikt?:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobax 26.09.2018 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2018 Wpisz sobie w wyszukiwarkę takie frazy: "muszla klozetowa w systemie amerykańskim/kanadyjskim" lub "WC w systemie amerykańskim/kanadyjskim" Ps. Dlaczego akurat takie? Wiem, że kręci się ładnie woda w muszli ale to raczej nic specjalnego. Są ciekawsze rozwiązania np. muszle bezkołnierzowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b182 27.09.2018 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Niestety żadna oferta sprzedaży się nie pojawia. Tylko blogi polaków w usa itp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kobax 28.09.2018 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2018 Został ci jedynie Amazon, Ebay lub inny międzynarodowy portal. Na ternie Uni wprowadzono wytyczne, że objętość spłukiwanej wody nie może być większa niż 5 litrów. Standardowo w toaletach dostępnych w PL. mieści się 6 litrów. W toalecie w systemie amerykańskim, o której wspominasz może pomieści się 13 litrów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts