jtrembowelski 20.09.2016 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Hej, w najbliższych dniach będę zamawiał drzwi zewnętrzne do domu jednorodzinnego. Mój wybór padł na Pol-Skone Argali W00 ze względu na dobry współczynnik przenikania ciepła (0,78 W/m2K) i dobrą cenę. ( http://www.pol-skone.pl/produkty/drzwi-zewnetrzne/argali ) Po kontakcie z producentem oraz przedstawicielami handlowymi wiem, że niestety nigdzie w Warszawie i okolicach nie można obejrzeć ich na żywo Stąd moje pytanie, czy ktoś ma drzwi tego typu i mógłby powiedzieć o nich coś więcej z perspektywy użytkownika? Z góry dziękuję za odpowiedzi Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 20.09.2016 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Zadzwoń do producenta i zapytaj gdzie możesz zobaczyć na wystawie te drzwi w Twojej okolicy.Producenci mają spis drzwi które są u przedstawicieli na wystawie i pokierują Cię dokładnie. Jeśli nie ma ich w Warszawie jak twierdzi producent to szukaj dalej lub patrz na podobny model. Nie wiem co chcesz zobaczyć? Kolor, konkretny model, konstrukcję w danej serii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jtrembowelski 20.09.2016 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Dzięki za odpowiedź tak jak pisałem wcześniej jestem już po kontakcie z producentem, głównym przedstawicielem handlowym na obszarze Warszawy i okolic oraz kilkoma dystrybutorami w Wawie. Od producenta dostałem kilka dodatkowych zdjęć drzwi Argali ale w wersji przeszklonej (W02) a nie pełnej (W00), która mnie interesuje. Po kontakcie z producentem oraz przedstawicielami handlowymi wiem, że niestety nigdzie w Warszawie i okolicach nie można obejrzeć ich na żywo Ani na forum ani w googlu nie znalazłem żadnych opinii o tych drzwiach. Stąd moja pytanie i prośba czy może ktoś ma takie drzwi i mógłby podesłać więcej zdjęć i wyrazić o nich swoją opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts