Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

drzwi zewnętrzne pol-skone model Argali

Recommended Posts

Hej,

w najbliższych dniach będę zamawiał drzwi zewnętrzne do domu jednorodzinnego.

Mój wybór padł na Pol-Skone Argali W00 ze względu na dobry współczynnik przenikania ciepła (0,78 W/m2K) i dobrą cenę.

( http://www.pol-skone.pl/produkty/drzwi-zewnetrzne/argali )

Po kontakcie z producentem oraz przedstawicielami handlowymi wiem, że niestety nigdzie w Warszawie i okolicach nie można obejrzeć ich na żywo :(

Stąd moje pytanie, czy ktoś ma drzwi tego typu i mógłby powiedzieć o nich coś więcej z perspektywy użytkownika?

Z góry dziękuję za odpowiedzi

Jacek

Zadzwoń do producenta i zapytaj gdzie możesz zobaczyć na wystawie te drzwi w Twojej okolicy.

Producenci mają spis drzwi które są u przedstawicieli na wystawie i pokierują Cię dokładnie. Jeśli nie ma ich w Warszawie jak twierdzi producent to szukaj dalej lub patrz na podobny model. Nie wiem co chcesz zobaczyć? Kolor, konkretny model, konstrukcję w danej serii?

Dzięki za odpowiedź :)

tak jak pisałem wcześniej jestem już po kontakcie z producentem, głównym przedstawicielem handlowym na obszarze Warszawy i okolic oraz kilkoma dystrybutorami w Wawie.

Od producenta dostałem kilka dodatkowych zdjęć drzwi Argali ale w wersji przeszklonej (W02) a nie pełnej (W00), która mnie interesuje.

Po kontakcie z producentem oraz przedstawicielami handlowymi wiem, że niestety nigdzie w Warszawie i okolicach nie można obejrzeć ich na żywo :(

Ani na forum ani w googlu nie znalazłem żadnych opinii o tych drzwiach.

Stąd moja pytanie i prośba czy może ktoś ma takie drzwi i mógłby podesłać więcej zdjęć i wyrazić o nich swoją opinię.