Matifcb 20.09.2016 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Witam, nie mam pojecia czym zakonczyc dach pod spodem ktory jest troche wychylony na zewnatrz poza sciane. na krokwiach polozylem folie na folii mam laty i na latach jest blacha trapezowa. Nie wiem czy ta folie mozna przybic ( poniewaz mysle ze jak sie cos skropli to musi miec gdzies ujscie ewentualnie kropelek pary wodnej) W sklepie mowili mi o podbitkach ale nie przekonalo mnie to i chcialbym zapytac was. Jest to domek letniskowy sezonowy typowa dzialka wiec jakosc/cena wspolczynnik badzo wazny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz244 22.09.2016 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 a dlaczego nie podbitka? masz wybór drewniana,plastikowa, metalowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 22.09.2016 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Niezły bałagan;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts