dembin 20.09.2016 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2016 Witam.Miałbym dla Was sprawę.Mam wybudowany dom piętrowy z płaskim dachem. Materiał ścian zewnętrznych to pustak ceramiczny szczelinowy Cerpol 24.Chciałbym zabezpieczyć ściany zewnętrzne przed deszczem, wilgocią. Mam umówioną ekipę do docieplenia ale dopiero na listopad i boję się, że do tego czasu może przyjść jakaś konkretna ulewa i niestety wyjdą mi wewnątrz budynku plamy od wody. Co prawda nie duże ale widoczne. Teraz tym bardziej że mam już wygipsowane ściany i zagruntowane na biało.Czy istnieje jakiś złoty środek, żebym mógł zabezpieczyć te ściany od zewnątrz i ile mogłoby coś takiego kosztować?Czekam na podpowiedzi. Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rojan-58 23.09.2016 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 (edytowane) ekipa od ociepleń? niech rozwiąża twój problem,ja sobie radzę,z problemami w sztuce budowlanej Edytowane 23 Września 2016 przez rojan-58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dembin 03.10.2016 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 No dziękuję bardzo za pomysł . Jak ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie to proszę dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
מרכבה 03.10.2016 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Daj sobie spokój, jak deszcz zwilży mur, to odparuje góra po dniu.Zatrzymasz za to wodę w głębszych warstwa (tzw wilgoć technologiczną).Ty się lepiej martw ilością cm na ścianie i żeby ekpia nie kleiła na same placki.Żeby zachować ciągłość izolacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts