ofero24_pl 21.09.2016 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 NAPRAWA SZAF WNĘKOWYCH, NAPRAWA DRZWI PRZESUWNYCH Komandor, Senator, Indeco, Stanley, Neves, Sevrolloraz wszelkich innych systemów Witam Państwa Oferuję profesjonalne usługi na terenie Warszawy i okolic. W mojej ofercie znajdą Państwo naprawę szaf wnękowych obejmującą: - naprawę lub wymianę systemów jezdnych - rolek, - naprawę drzwi przesuwnych, ich regulację lub wymianę, - wzmacnianie, prostowanie szaf. Z mojej strony gwarantuję rzetelne i terminowe wykonanie pracy. Posiadam niezbędne długoletnie doświadczenie w branżyoraz profesjonalne narzędzia do wykonania powierzonych mi zadań:HILTI, BOSCH, METABO. Szafy wnękowe z różnych powodów z czasem zaczynają źle działać.Zazwyczaj problemem jest system jezdny do drzwi przesuwnych. W niektórych przypadkach wystarczy tzw. regulacja i zabiegi konserwująco-czyszczące. Jednak nie zawsze tak jest.Częstą usterką jest zniszczony system jezdny.W takim wypadku zepsuty wózek należy wymienić.Na szczęście naprawa tego typu usterek nie jest skomplikowana ani droga. Oferuję konkurencyjne ceny.Pracę zazwyczaj wykonuję w domu u klienta.Naprawione przeze mnie meble są solidniejsze niż w oryginale. Zapraszam do kontaktu,tel.: 720 909 707 e-mail: [email protected] Zachęcam również do odwiedzenia mojej strony internetowej:www.NaprawaSzaf.warszawa.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts