Natszykow 21.09.2016 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Witam. Bedac tu calkiem nowy chcialbym przeprosic jesli nie jest to do konca miejsce na ten temat. Otoz mam problem z ogrzaniem poddasza. Mieszkanie 35m2dol i 20m2 gora(poddasze) ppstawipny mam i fajnie grzeje dół piec kaflowy ale cieplo z niego ucieka mi na gore na poddasze. Pptrzebuje najrozsadniejszego rozwiazania jak ogrzac gore mieszkania. Czy sa mozliwe jakies przerobki z piecem kafl np pociagniecie cieplrgo powietrx bezposr. Z pieca na gore.? Jakie sa wymogi jesli chodzi o odległość od paleniska do komina ?gdyby np u gory postawic mala koze badz cos takiego? Itd. Podkresle ze gora to poddasze i jak sie domyslam powstaje trudnosc w rozwiazaniach przez to ale moze ktos byl w podobnej sytuacji badz ma jakas wiedze na ten temat. B. Prosze o pomoc bo u gory 13c;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts