ddugi 21.09.2016 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Witam; Chciałem się poradzić odnośnie wielkości otworu jaki można zostawić. przy montażu blachy nie została założona wróblówka(tak się stało i już...) Poniżej otwory jakie zostały po montażu blachy trapezowej. Jedyne co mi do głowy przychodzi to wkręcić w trapez jednego wkręta na środku - tylko nie wiem czy jest sens... Robić coś z tym czy zostawić? Wiadomo, że mysz się prześlizgnie przez wszystko ale najbardziej to obawiam się kunowatych... proszę sobie nie żartować z rysunku z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 14.11.2016 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2016 Mysz przejdzie przez szczelinę wysokości ołówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts