edi_michal 21.09.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2016 Witajcie serdecznie, Jak w temacie szukam sprawdzonego instalatora, najlepiej z woj. śląskiego. Interesuje mnie pompa powietrze- woda 9 do 11 KW.Instalacja w okolicach Zawiercia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konsultant Viessmann 22.09.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2016 Witajcie serdecznie, Jak w temacie szukam sprawdzonego instalatora, najlepiej z woj. śląskiego. Interesuje mnie pompa powietrze- woda 9 do 11 KW. Instalacja w okolicach Zawiercia. Witaj! Mogę polecić Ci nasze firmy partnerskie, które działają w okolicach Zawiercia: TUTAJ znajduje się ich lista - może ktoś z forumowiczów poleci jedną konkretną. Warto sprawdzić ich referencje. Polecam przeglądnąć też ofertę firmy Viessmann w temacie pomp ciepła powietrze woda. Mamy zarówno takie w wersji split, jak i monobloki. Jeśli zainteresuje Cię wybrany model, chętnie udzielę odpowiedzi na nurtujące Cię pytania! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi_michal 26.09.2016 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Nikt nic nie może polecić ??? Może być też na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domelek 26.09.2016 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 GHS ma dobre opinie tutaj, i nie jestem ich klientem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reksgildo 27.09.2016 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Ja bym nie zawężał poszukiwań do swojego regionu. Teraz montażysta dojedzie i 200 km. Ja też wybrałem firmę spoza Śląska chociaż teraz nigdy nikomu bym jej nie polecił. Miałem wycenę z firmy która koniec końców uruchamiała mi pompę bo montażysta nie umiał sobie poradzić ale wydawała mi się za droga. Dziś po doświadczeniach wziąłbym ją w ciemno. Szukaj firmy która ma doświadczenie w pompach i najlepiej z polecenia. Dodam jeszcze że w moim przypadku chodziło o Panasonica i firma musiała mieć autoryzację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts