Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witajcie serdecznie,

Jak w temacie szukam sprawdzonego instalatora, najlepiej z woj. śląskiego.

Interesuje mnie pompa powietrze- woda 9 do 11 KW.

Instalacja w okolicach Zawiercia.

Witaj!

Mogę polecić Ci nasze firmy partnerskie, które działają w okolicach Zawiercia: TUTAJ znajduje się ich lista - może ktoś z forumowiczów poleci jedną konkretną. Warto sprawdzić ich referencje.

Polecam przeglądnąć też ofertę firmy Viessmann w temacie pomp ciepła powietrze woda. Mamy zarówno takie w wersji split, jak i monobloki. Jeśli zainteresuje Cię wybrany model, chętnie udzielę odpowiedzi na nurtujące Cię pytania!

Pozdrawiam!

Ja bym nie zawężał poszukiwań do swojego regionu. Teraz montażysta dojedzie i 200 km. Ja też wybrałem firmę spoza Śląska chociaż teraz nigdy nikomu bym jej nie polecił. Miałem wycenę z firmy która koniec końców uruchamiała mi pompę bo montażysta nie umiał sobie poradzić ale wydawała mi się za droga. Dziś po doświadczeniach wziąłbym ją w ciemno. Szukaj firmy która ma doświadczenie w pompach i najlepiej z polecenia. Dodam jeszcze że w moim przypadku chodziło o Panasonica i firma musiała mieć autoryzację.