norbert7 23.09.2016 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Witam,Na mapie będącej załącznikiem do MPZP na terenie mojej działki jest narysowana linia rozgraniczająca związana z planowaną ulicą. W związku z tym z fragmentu mojej działki zostanę kiedyś wywłaszczony jeśli budowa ulicy dojdzie do skutku. Czy obliczając współczynnik powierzchni biologicznie czynnej powinienem ten obszar planowanej ulicy traktować jako niezabudowany zielony teren mojej działki? Wydaje mi się że nie muszę tego terenu odejmować przy wyliczaniu współczynnika, bo nie wiadomo kiedy/czy taka ulica powstanie. Czy mam rację? Pozdrawiam,Norbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konrad Podgórski 23.09.2016 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 masz rację, liczy się to co jest teraz mogło by być trochę inaczej gdyby były to WZ i byłby to wskaznik dla "terenu objętego warunkami zabudowy" ale to inna historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
norbert7 24.09.2016 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Dziękuję za odpowiedź PozdrawiamNorbert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts