Marcin34_Śl 23.09.2016 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Mam w projekcie ocieplenie poddasza wełną, 20 cm między krokwie i 10 cm na krokwie.Kombinuje jak zwiększyć ilość miejsca na poddaszu i zmniejszyć grubość ocieplenia na krokwiach.Pierwsza opcja:zmniejszyć ilość wełny na krokwie do 5 cm i zainwestować w wełną z najwyższej półkiDruga opcja:na krowkie bezpośrednia płyty PIR 3-5 cm, na PIR folia i kartongips Która opcja lepsza? jakieś inne propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 23.09.2016 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 Poczytaj o kunach... Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin34_Śl 23.09.2016 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2016 czytałem i oglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts