ChuckJack 24.09.2016 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Witam Mam problem, mam w mieszkaniu zrobioną okładziny scienne z płyt gk na profilach, jak się w nią puknie to słychać jak profile gadają, pomysł jest taki żeby wtrysnąć małe ilości pianki montażowej w okolichach profili żeby usztywnić je i zlikwidować odgłosy przez nie wydawane. o ile to możliwe wolał bym nie rozmontowywać całej konstrukcji. Co o tym myślicie? Pozdrwiam JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 24.09.2016 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 A może nie pukać w tą ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 25.09.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 wtrysnąć ale pomiędzy profilami bo płyta działa jak membrana (z bębna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagodaaa90 26.09.2016 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Stelaż sam, poza ogólnym pojęciem, nie mówi jak sufit ma wyglądać więc nie można ocenić czy został dobrze wykonany. Jeśli wyobrażę sobie jaki ja bym chciał mieć sufit i zerknę na zdjęcie to brakuje mi kilku istotnych elementów, na przykład żaden profil nie jest przykręcony do sufitu w okolicy kwadratu na środku, wyobrażam sobie, że tu ma być widoczny sufit oryginalny. Za nic nie można ocenić jaka jest wielkość pomieszczenia/sufitu więc nie wiadomo czy profile są rozstawione co 60 czy 40 czy może więcej niż 60cm gdzie co 60 to minimum. Nie wiadomo czy w suficie ma być jakieś oświetlenie i jakie a co za tym idzie czy została zachowana odpowiednia odległość przyszłych płyt GK od sufitu oryginalnego, na zdjęciu tego nie widać jak i nie widać tam jakiejkolwiek instalacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jm.yarec 27.09.2016 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 jagodaaa90 - tobie się chyba nudzi ? wpis do moderacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts