Olmiś 04.08.2004 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 Dobrnąłem już do tego etapu i teraz jak w temacie, Warszawa-zachód. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpanek 04.08.2004 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2004 U mnie pan glazurnik niedługo kończy, umie doradzić i robi wszystko malowanie ,szpachlowanie, hydraulikę, kontakt też sobie przesunie słowem złota rączka 25 zł/m2 ale wszystkiego się nie ogarnie cenowo ja jestem akurat zadowolona,że robi wszystko od a do z a i nie pali i nie pije, ma jednego pomocnika, efekty można obejrzeć naocznie Jabłonna. Pozdrawiam, jego wizytówkę miałam z castoramy i po prostu mu zaufałam a jestem sama i nie mam czasu na pilnowanie, część ustaleń załatwiamy przez telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
A-TOM 06.08.2004 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2004 tel do szefa 0604 166 988 - robia wszystko - szczegolnie glazura -terakota - nawet trudne cuda- u mnie sie sprawdzili poznaj fachmana po tym że nie ma wolnego czasu ni grama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.08.2004 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2004 Ja też szukam kogoś w Krakowie, ale nikt się nie zgłasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts