inabobi 24.09.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2016 Szukam dachowki plaskiej , ktora najlepiej imitowalaby cegle. W gre wchodzi karpiowka ale trzeba ja ciac z powodu zaokraglenia.Rozwazam dach Heritage Red ale jest bardzo droga ( polska, recznie formowana).Ze wzgledow cenowych rozwazam tez inne dachowki plaskie ale nie beda tak dobrze imitowac cegly na dachu. Czy ktos moze cos polecic ? Tondach ? Chodzi aby byla jak najbardziej plaska. No i niedroga.Mam 440m2 dachu do pokrycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gontowy 27.09.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Szukam dachowki plaskiej , ktora najlepiej imitowalaby cegle. W gre wchodzi karpiowka ale trzeba ja ciac z powodu zaokraglenia. Rozwazam dach Heritage Red ale jest bardzo droga ( polska, recznie formowana). Ze wzgledow cenowych rozwazam tez inne dachowki plaskie ale nie beda tak dobrze imitowac cegly na dachu. Czy ktos moze cos polecic ? Tondach ? Chodzi aby byla jak najbardziej plaska. No i niedroga.Mam 440m2 dachu do pokrycia... Przepraszam za wtącenie się, a jak by Cie takie coś, jak na obrazku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inabobi 27.09.2016 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 Dziekuje za wiadomosc. Po 1,5 m-ca przeszukiwania internetu nie krece nosem na nic. Wyglada mi to na gont ( bitumiczny ?). Jak z trwaloscia ? Czy sa tego rodzaju bez nacietych kantow czyli jeszcze bardziej podobne do "ceglowek na dachu" ?Pozdr, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarekpolak 27.09.2016 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2016 są setki wzorów i kolorów gontów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts