kasiamirek1719513701 25.09.2016 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2016 Witam wszystkich, na dniach będę sam ocieplał strop drewniany. Mam wątpliwości czy wełne wkladać róniewż miedzy murłate a dach. W załączniku zdjecia. Proszę o pomoc bo wg mnie powiniennem tam zatkać wełna. ppozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meczesiu 26.09.2016 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Witam wszystkich, na dniach będę sam ocieplał strop drewniany. Mam wątpliwości czy wełne wkladać róniewż miedzy murłate a dach. W załączniku zdjecia. Proszę o pomoc bo wg mnie powiniennem tam zatkać wełna. ppozdrawiam [ATTACH=CONFIG]368467[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]368468[/ATTACH] tak, a z drugiej strony przy ociepleniu domu dać styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek W 26.09.2016 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2016 Ocieplić trzeba również przestrzeń po obu stronach murłaty. Jeżeli wełna będzie montowana pomiędzy krokwiami to krawędź pierwszego odcinka wełny należy przyciąć pod kątem. Podobnie jak to pokazują zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts